Steam UCUZA oyun alma taktiği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

stalist

80+
Reaksiyon skoru
110
Beyler teşekkürler artık yazmayın. Sadece federalpere attım oda atmak isterse size atar. Kanıtlı atıyorum 4 kişi ailede kullanıyoruz 1500 küsür oyunumuzz var çoğu o taktikle alınma hala boş muhabbet. KİMSEYE İYİLİK YARAMAZ.

Mena bölgesinden almaya devam edin siz.

Son düzenleme:
ban riski felfena var yarın bir gün ban yerse millet kulağın çınlar bence düzelt kendi sorumluluğunuzda de bari.

sürekli yapıyorum bir sorun olmadı. kimse yapmak zorunda değil 3000 tl vermek yerine 1600 tl vermek daha mantıklı değil mi son çkan oyuna :)
sana bir şey demedim dostum zaten ama yaptığın yasak, yarın bir gün mesajından bu yöntemi yapıp ban yerse kulağın çınlar diyorum sadece 😅

bölge sonradan değişsek sorun olmuyor değil mi

sen ban yemedin diye milletin ban yemeyeceği garanti değil. ban riski var. bunu konuya yazmakta fayda var.

sen ban yemedin diye milletin ban yemeyeceği garanti değil. ban riski var. bunu konuya yazmakta fayda var.
dostum ekledim ön edit olarak ama 4 senedir kullandıgım meretten ban yemedim. ve bir sürü oyun aldık ailedeki arkadaşlarla yaklaşık 2000 oyunumuz var ve çoğu çinden alınma. Bundan ban yiyen varsa büyük ihtimal dandik chrome vpnsi kullanıyordur.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri