50K Bütçeyle Uzun Ömürlü Oyun Sistemi Yardımı

Hocam valla 5070 rüya gibi ama dürüst olmam gerekirse 60k kasa fiyatı beni biraz sınıra dayadı. Üzerine daha monitör, mouse, klavye falan eklenecek, altından kalkabilir miyim emin olamadım.

Sizce 5070'ten feragat edip 4070 veya 4060 Ti sistemlere baksam hata mı ederim? Aradaki fiyat farkıyla tüm ekipmanları (monitör vs.) dizebilir miyim? Yoksa 'kendini zorla, 5070 almazsan 1 seneye pişman olursun' mu dersiniz? Bir de bu fiyatlara 2026'da başka fırsat çıkar mı?
Hocam sana tavssiyem 4000 serisi alma 5060 ti 16 gblik sistem bul en kotu
60 fazla oldu bencede hiç bişey yükseltmeden bile 55 k ya uzun sene götürür 55 yeticekse öyle yapman daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

60 fazla oldu bencede hiç bişey yükseltmeden bile 55 k ya uzun sene götürür 55 yeticekse öyle yapman daha iyi
Yani dediğim gibi 55k kasa de
Klavye mouse kulaklık ucuza kapatıp indirim kovalarsan 2k de
1080p bı monitör 4.5 k
61.5k gibi bi fiyata kaparsn zorlarsan

Yani dediğim gibi 55k kasa de
Klavye mouse kulaklık ucuza kapatıp indirim kovalarsan 2k de
1080p bı monitör 4.5 k
61.5k gibi bi fiyata kaparsn zorlarsan
Hocam selamlar tekrar. 55k'ya kasayı bağlıyorum, kafayı koydum. Geriye kalan yaklaşık 6.5k - 7k bütçe ile (ekipmanlar için) şu liste sence RTX 5070'li canavarın yanında nasıl durur? Özellikle Valorant ve CS odaklı gidiyorum:

• Monitör: ASUS VG249Q3R 180Hz IPS (Ya da bu bütçede daha iyisi var mı?)

• Mouse: Logitech G102 veya Razer Deathadder Essential (Flick atmak için hangisi daha iyi?)

• Klavye: Redragon K617 Fizz (%60 olması masada mouse'a yer açar mı?)

• Kulaklık: Gamepower Fujin 7.1 veya Havit H2002D (Ses kasmak için hangisi daha keskin?)

Hocam bu 6.5k'lık paket seni 'idare eder' mi yoksa 'paran varken şunu kesin değiştir' dediğin bir parça var mı? Bir de unuttuğum başka ne lazım olur (DP kablosu, akım korumalı priz vs.)

Hocam selamlar tekrar. 55k'ya kasayı bağlıyorum, kafayı koydum. Geriye kalan yaklaşık 6.5k - 7k bütçe ile (ekipmanlar için) şu liste sence RTX 5070'li canavarın yanında nasıl durur? Özellikle Valorant ve CS odaklı gidiyorum:

• Mouse: Logitech G102 veya Razer Deathadder Essential (Flick atmak için hangisi daha iyi?)

• Kulaklık: Gamepower Fujin 7.1 veya Havit H2002D (Ses kasmak için hangisi daha keskin?)

Hocam bu 6.5k'lık paket seni 'idare eder' mi yoksa 'paran varken şunu kesin değiştir' dediğin bir parça var mı? Bir de unuttuğum başka ne lazım olur (DP kablosu, akım korumalı priz vs.)
Akım korumalı priz alsan iyi olur DP kablosu monitörün içinden gelir

Hocam 45e 9060xt 7500f sistem var bütçe yetmiyorsa ona da bakabilirsin ama 5070, almanı öneririm cikiyorsa

Hocam 45e 9060xt 7500f sistem var bütçe yetmiyorsa ona da bakabilirsin ama 5070, almanı öneririm cikiyorsa
AMD alinmaz bu saatten sonra bence

Hocam daha iyi ekipmanlar buluruz Total mouse klavye kulaklık kaç k ona göre bakarız

Hocam çok sağ ol, o 45k'lık 9060XT + 7500F sistemin linkini de bir atabilir misin rica etsem? 55k'lık 5070 sistemi için tetiği çekicem ama ne olur ne olmaz bütçe son anda takılırsa kenarda sağlam bir B planım olsun istiyorum. Zahmet olmazsa atarsan çok sevinirim, gece gece yorduk seni

İnventustakinimi diyorsun hocam

Monitör iyi ekipmanlara bakarız

AMD alinmaz bu saatten sonra bence

Hocam daha iyi ekipmanlar buluruz Total mouse klavye kulaklık kaç k ona göre bakarız
Eyvallah hocalarım, 5070 konusunda ikna oldum, AMD defterini de kapattım. Kasayı 55k'ya (Ultra 5 + 5070 + CM Soğutucu) bugün bağlıyorum.

Ekipman (Monitör dahil) için de zorlarsam 7k - 8k arası bir bütçe ayırabilirim. Siz modelleri söyleyin, ben de onlara göre 'vurgun' yapayım. Özellikle mouse ve kulaklık Valorant/CS'de fark yaratsın yeter. Yardımlarınız için gerçekten çok sağ olun, sayenizde 2026'nın en sağlam sistemini dizeceğim

Eyvallah hocalarım, 5070 konusunda ikna oldum, AMD defterini de kapattım. Kasayı 55k'ya (Ultra 5 + 5070 + CM Soğutucu) bugün bağlıyorum.

Ekipman (Monitör dahil) için de zorlarsam 7k - 8k arası bir bütçe ayırabilirim. Siz modelleri söyleyin, ben de onlara göre 'vurgun' yapayım. Özellikle mouse ve kulaklık Valorant/CS'de fark yaratsın yeter. Yardımlarınız için gerçekten çok sağ olun, sayenizde 2026'nın en sağlam sistemini dizeceğim
Kasayı öyle yap ekipman için öneri yaparız hocam yeterli olur o paralar güle güle kullanmanız dileğiyle sistem gelince beraber valorant CS atmak isterim

İnventustakinimi diyorsun hocam

Monitör iyi ekipmanlara bakarız
Onu bilmiyorum . Gamer gendeydi pcde değilim maalesef atamicam ama gamer gen 9060xt 7500flilere bakarsan bulabilirsin

Kasayı öyle yap ekipman için öneri yaparız hocam yeterli olur o paralar güle güle kullanmanız dileğiyle sistem gelince beraber valorant CS atmak isterim
Hocam valla çok sağ ol, sayende içim çok rahatladı. Kasayı bugün bağlıyorum, ekipman için de önerilerini dört gözle bekliyorum. Sistem gelip kurulumu bitirince kesinlikle beraber bir Valorant-CS patlatalım vallaha Sana ulaşabileceğim bir yer (Discord veya mail gibi) var mı, yoksa sistem gelince buradan özel mesaj mı atayım? Tekrar her şey için eyvallah, hakkını helal et

Son düzenleme:
Hoca sen niye ai gibi konusuyon

Geri