❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Söylediğin örnekler ve verdiğin değerler absürt değerler olmuş. Bu arkadaşların bu ürünleri kaç liradan aldığını köroğlu bile gördü, biliyor. Ben demiyorum ki 7 liraya aldığını 8 liradan satsın. 12-14 liradan satabilir ama sıfır fiyatının üstünde ilanlara koyanlar var :D 2 kat yükseğine satanlara lafım yok ama vatanda ki fiyattan 2 lira 3 lira alçağa koyup sıfır diye millete itelemeye çalışan fırsatçıdır çakaldır. O fiyatlara koyanlar da zaten bende ram var dursun enayinin biri gelir alır diye düşünüyor.
Neresi absürt anlamadım ? Piyasanın altındaysa fırsatçılık bunun neresinde ? alıp almamak alıcının elinde ?

İkinci el kısmında 16gb ddr4 ram i 16 binden satmışsınız kaç yılında kaç liraya aldınız bilmiyorum ama hayırsever olarak daha düşük bir fiyata satmanı beklerdim :) Aynı şekilde piyasada 5500 liralara şuan bile 5600 işlemci bulunabilirken 4000 liradan satılmış gösteriyorsun bunu da hatırlatayım sana hayırsever dostum aldığın fiyatın üstüne bu kadar koyma..

Aradılar 6000 MHz CL28 Neo yerine 6000 MHz CL36 Ripjaws teklif ettiler reddetdim 11900 TL'ye gelicekti malesef muadil sunmadılar bana
Hocam peki faturanız kesilmiş miydi ve siparişiniz ne aşamada gözüküyordu, onaylandı mı yoksa kargo teslimatı bekleniyor mu? Pek çözemedim vatanı

Kabul etseydiniz keşke forumda ihtiyaç sahibi çok şimdi aldığınız fiyattan iade yapacaklar. O fiyattan ihtiyacı olan birilerine satardınız.
6000 MHz CL36 en kötü Samsung çip zaten uğraşmak istemedim ben bekledim ki 6000 CL28 teklif edicekler adamlar low-profile samsung çip dandik ram teklif ediyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki faturanız kesilmiş miydi ve siparişiniz ne aşamada gözüküyordu, onaylandı mı yoksa kargo teslimatı bekleniyor mu? Pek çözemedim vatanı
Onay aşamasındaydı.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Düpedüz fırsatçılıktır, bu ülkede enflasyonun yarısı açgözlülükten kaynaklı geri kalan yarısı yanlış politikalardan. Ticaret aldığın fiyatın 4-5 katına satmak falan değildir. Adabınca bir kâr payı koyup satmaktır.
Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz bakın bu ürünün normalde maliyeti 40 bin lira ise ve 50 bin e satılıyorsa siz bir şans eseri düşükten buldunuz diye ucuza satmanız düpedüz aptallık olur. Ucuzdan aldım ucuzdan satayım diye bir şey yok ticarette. Piyasa nereden fiyatlarsa orada rekabet edersiniz.

6000 MHz CL36 en kötü Samsung çip zaten uğraşmak istemedim ben bekledim ki 6000 CL28 teklif edicekler adamlar low-profile samsung çip dandik ram teklif ediyor :D

Onay aşamasındaydı.
Yani alıp aldığınız fiyata birine verseniz bile epey dua alırdınız, en kötü 20k yazdığınız an direkt satılacaktı ama sizin kararınız tabi.

Namuslu fiyat dediğimiz şey piyasada ürün varken rekabette satmanızdır. Namussuz fiyat dediğimiz (tabiri caizse) piyasada ürün karaborsadayken fiyatı sürekli şişirmenizdir. Düşürmeniz DEĞİLDİR.

Yani alıp aldığınız fiyata birine verseniz bile epey dua alırdınız, en kötü 20k yazdığınız an direkt satılacaktı ama sizin kararınız tabi.
20-22K arasına taksitli var bir sürü hocam sürekli etse etse 17-18K edicekti. Uğraşmadım açıkcası.

Adam 16'ya satamıyor 20K falan etmezdi hocam.

Muadil adı altında bu kadar kötü teklif hiç beklemiyordum Royal Neo falan deseler zıplardım bu ram max 20K eder zaten low-profile Samsung çip en giriş seviyesi

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Neresi absürt anlamadım ? Piyasanın altındaysa fırsatçılık bunun neresinde ? alıp almamak alıcının elinde ?

İkinci el kısmında 16gb ddr4 ram i 16 binden satmışsınız kaç yılında kaç liraya aldınız bilmiyorum ama hayırsever olarak daha düşük bir fiyata satmanı beklerdim :) Aynı şekilde piyasada 5500 liralara şuan bile 5600 işlemci bulunabilirken 4000 liradan satılmış gösteriyorsun bunu da hatırlatayım sana hayırsever dostum aldığın fiyatın üstüne bu kadar koyma..
Bu forum üzerinden satış yapmadım ilanlarım duruyor olabilir ki 16k dan ddr4 ram kesinlikle satmadım ki ramlerimi de çok uygundan verdim. İşlemcim de 4 aylık olmasına rağmen aldığım fiyatın 1k-1.5k altına sattım. Kimse 5 sene önce 200 liraya aldığın ürünü 100 liraya sat demiyor. Siz ezbere konuşmayı ve okuyup anlamadan cevap vermeyi seven bir insansınız benim yazdığım mesajları tekrardan okuyup anlamaya çalışın kime laf söylediğimi farkına varırsın. Hala kalkmışsın alanlara fırsatçı diyormuşuz da şöyle de böyle de diyorsun.

Özellikle darladım bu arada tek seçenek sundular, alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan. Beyaz XPG almış olan varsa bi dürtsün dkjdkjd

Namuslu fiyat dediğimiz şey piyasada ürün varken rekabette satmanızdır. Namussuz fiyat dediğimiz (tabiri caizse) piyasada ürün karaborsadayken fiyatı sürekli şişirmenizdir. Düşürmeniz DEĞİLDİR.
Ram fiyatlarına bakınca durumun karaborsadan farkı yok zaten...

Özellikle darladım bu arada tek seçenek sundular, alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan. Beyaz XPG almış olan varsa bi dürtsün dkjdkjd
hocam kendiniz sallıyorum bana trident neo olmayan versiyonunu veremiyor musunuz falan dediniz mi? dediyseniz ne cevap verdiler

Selamlar ben de 2x16 gskill 4000mhz 2 adet sipariş vermiştim. Dünden beri onay bekliyordu az önce aradılar. Xpg 2x16 3600mhz 2 adet önerdiler kabul ettim eski sipariş iptal oldu yeni sipariş olarak girilip onaylandı. Bekleyenlerin bilgisine.
Not: 0850 li numaradan arıyorlar bilginize. Telefonu açmama meşgul olma durumunda da tekrar ararlar mıydı bilmiyorum o yüzden tetikte kalın :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,524
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri