Merhabalar:
Bir şarj adaptörüne ihtiyacım var genel anlamda kullanmak için powerbank vb. özellikle telefonumu redmi note 8 pro şarj yapmak için kullanaçağım. 3 model arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeyelim?
www.trendyol.com
https://www.hepsiburada.com/anker-3...eyaz-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00004A4GNX
Hangisini almalıyım? sizce farklı bir öneriniz varsa fikirde alabilirim
Açıkçası xiaomi çok fazla replikası var ve orjinial olup olmadığı hakkında teredütlerim var.
Şuanlık ankere daha sıcak yaklaşıyorum onu alaçağım büyük ihtimalle başka öneriniz varsa onuda alabilirim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bir şarj adaptörüne ihtiyacım var genel anlamda kullanmak için powerbank vb. özellikle telefonumu redmi note 8 pro şarj yapmak için kullanaçağım. 3 model arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeyelim?
Xiaomi Mi Usb + Type-c Girişli 33w Şarj Cihazı, Şarj Adaptörü, Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Mi Usb + Type-c Girişli 33w Şarj Cihazı, Şarj Adaptörü, Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Yükleniyor...
www.trendyol.com
Hangisini almalıyım? sizce farklı bir öneriniz varsa fikirde alabilirim
Açıkçası xiaomi çok fazla replikası var ve orjinial olup olmadığı hakkında teredütlerim var.
Şuanlık ankere daha sıcak yaklaşıyorum onu alaçağım büyük ihtimalle başka öneriniz varsa onuda alabilirim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.