Afacan Dennis
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
dostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
samsung apple gibi düşün. nvidia 2. elde hep değerini koruyo amd çok daha uyguna gidiyo normaldostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
28 29 dan aşşağıya bırakma derimdostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
Kesinlikle 30 a kadar yolu var aciliyeti yoksa28 29 dan aşşağıya bırakma derim
yani denebilir satabiliyorsa satsın kaç yıldır kullanıyor ve aşırı ısınma gibi sorunları yoksa 30 dan aşşağıya bırakmıyorKesinlikle 30 a kadar yolu var aciliyeti yoksa
Sapphire Nitro+ 9070 XT 31 e aldım tepe model olsa evet derdim ama bence 30 altına verilmemelidostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
hiçbir sorun yok hocam en bir coil whine nede ısınma zaten soğutması cok cok iyiyani denebilir satabiliyorsa satsın kaç yıldır kullanıyor ve aşırı ısınma gibi sorunları yoksa 30 dan aşşağıya bırakmıyor
30 dan aşşağıya bırakmahiçbir sorun yok hocam en bir coil whine nede ısınma zaten soğutması cok cok iyi
aynen öyle son anda 5080 cektim bi tane dostum amd zarar yazdı malesefsamsung apple gibi düşün. nvidia 2. elde hep değerini koruyo amd çok daha uyguna gidiyo normal
29 teklif var gelip alıyım diyo bi kişi hocam bu gün almaya gelecem diyen elemandan ses cıkmadı ona verecem olmadı30 dan aşşağıya bırakma
31 veya 30 dan gider gibi zorlarsan 32dostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi