Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Dediğiniz gibi tamamen şans işi. Umarım kimse sorun yaşamaz ama gerçekleri de konışalım şimdi burda bilmeyenler soruyo ona göre tercihte bulunuyo. 5000 serisinde de 2k da kullanacaksanız 5070ti 4k da kullanacaksanız 5080 öneririm alırken baya araştırdım en makulu böyle. Süper seriside sanırım 2028 de anca gelir bu gidişle
Super muper yok iptal oldu

Ulan ben neden amd savunayım babamın şirketi mi :D gir profilime bak mesajlara senden çok gömüyorumdur amdyi ben sadece doğru olmayan şeyleri yalanlıyorum bu kadar.
Babanın şirketi olsa böyle savunmazsın. İçinize oturmuş soğuk su içmek yerine yanımda kimi çekerimin peşindesiniz. Standart TR milleti elindeki kötü de olsa elinde diye savunuyo

Kanka zaten var sorunsuz modeller ama çok rast işi be gelmiyor gelmiyor hindistanda ayakla falan mı üretiyolar bu çipleri bilmiyorum ama sorunsuzu denk gelmiyor en azından bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bak ben wattman yaşamadım rx 400 500 serisinde bile hic wattman yemedim amd de 6000 serisinde bir kere bile black/blue screen yemedim herhangi bir donma pcnin gitmesi vs yasamadım ama bu kartların hicbirindede akıcı deneyim elde edemedim sürekli bi stutter sürekli bi donma adrenalinde kurcalama vs vs adam akıllı çözüm sunamıyor şirket
RX570 de can çekiştim 2019-2020 gibi tövbe ettim sonra 3060 kullandım oradan sıçrama yaparak 7900xtx aldım dehşetti fpsler uçuşa vs geçiyordu tatmin ediyordu beni bolca sonra 4060 4060ti 4070super kullandım onlarda tatmin etti beni 3080ti kullandım oda tatmin ediciydi 2.el 9060xt aldım gayet iyiydi 3 ay-4 ay kullandım sattım forumdan bir arkadaşa o süre zarfında ne bir crash ne bir sorun 0 sıkıntı sonra ekran kartsız gezdim biraz GFN ile takıldım rx 9070 li sistem çaktım geçen ay 2.el temiz oda sorunsuzdu şimdide 9070xt çaktım oda sorunsuz bende şans var ya donanım konusunda monitör vs nazar değmesin bir kez olsun bir üründen şikayetim olmadı ne iç donanım ne çevre birimleri her aldığım ürün sorunsuz geliyor kullanıyorum :D psu olarak ideal sayılan değilde aşırıya kaçıp alıyorum rahat ediyorum kimisi kını kınına yeten yada idealin azıcık üzerinde alıyor ondan demiyorum tabii ama sorun illa yaşayan olabiliyor haklılar insanlar

Ya kral bende 10 sene kullandım rx580 , rx6600 , şimdi de rx7800xt bu kartları farklı farklı sistemlerde kullandım güncel sürücülerde kullandım yani ben mi çok şanslıyım ? hadi rx580 de wattman yaşadım yazılımı geç mimari olarak ölü bir kart. Teknoloji olarak bakacaksak ona bir şey demiyorum ki zaten adamlar mfg 6x'i stabilleştirdi bizim amd hala üç ve kadim dostu 1 çekiyor.
Milattan kalma sürümü kullanıyorum ulan nvidiacılar güncelleme yapmayınca kartınız oyun açmıyor mu milattan önce 2000 den kalma sürümle wt de ultrada 240 fps alamıyorum what a legend THİS AMD

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2 MB · Hit: 27
Ulan ben neden amd savunayım babamın şirketi mi :D gir profilime bak mesajlara senden çok gömüyorumdur amdyi ben sadece doğru olmayan şeyleri yalanlıyorum bu kadar.
Seni yaşadığın sorunların %90ı çözüldü ama hala varmış gibi konuşup insanlara yalan yanlış bilgi veriyorsun :D ben gelip nvidia hala eksik ROP lu kart satıyor , 600w ile ekran kartı yakıyor , siyah ekrandan oyunlara girilmiyor diyor muyum ? gelsen desen ki '' AMD teknoloji olarak çok geride nvidia 6x mfg getirdi bu salaklar hala düz fg yi bile adam edemediler.'' sana katılırım. En basitinden rx 500 ve 5000 serisi mimari olarak ölü alınmamalı desen yine katılırım.

Super muper yok iptal oldu
2028 işte beklenen tarih diye açıkladılar 5070 le 5070ti ın arası boş kaldı o kötü oldu. 5080 le de 5090 ın arasıda boş kaldı o çok mühim değil ama bunlar kötü valla. 9080xt de hikaye oldu adamlar olmamış gibi davranıyo en azından çok ileri tarihli de olsa bi süre verin

Milattan kalma sürümü kullanıyorum ulan nvidiacılar güncelleme yapmayınca kartınız oyun açmıyor mu milattan önce 2000 den kalma sürümle wt de ultrada 240 fps alamıyorum what a legend THİS AMD
1774784263467.webp

26.1.1 stabil ve iyi bu arada kullanabilirsin bir sonraki sürücüde güncellerim artık bende.

RX570 de can çekiştim 2019-2020 gibi tövbe ettim sonra 3060 kullandım oradan sıçrama yaparak 7900xtx aldım dehşetti fpsler uçuşa vs geçiyordu tatmin ediyordu beni bolca sonra 4060 4060ti 4070super kullandım onlarda tatmin etti beni 3080ti kullandım oda tatmin ediciydi 2.el 9060xt aldım gayet iyiydi 3 ay-4 ay kullandım sattım forumdan bir arkadaşa o süre zarfında ne bir crash ne bir sorun 0 sıkıntı sonra ekran kartsız gezdim biraz GFN ile takıldım rx 9070 li sistem çaktım geçen ay 2.el temiz oda sorunsuzdu şimdide 9070xt çaktım oda sorunsuz bende şans var ya donanım konusunda monitör vs nazar değmesin bir kez olsun bir üründen şikayetim olmadı ne iç donanım ne çevre birimleri her aldığım ürün sorunsuz geliyor kullanıyorum :D psu olarak ideal sayılan değilde aşırıya kaçıp alıyorum rahat ediyorum kimisi kını kınına yeten yada idealin azıcık üzerinde alıyor ondan demiyorum tabii ama sorun illa yaşayan olabiliyor haklılar insanlar
Kanka bende senin tam tersinim. 0 alıpda sorun yaşamadığım ürün sayısı bir elin parmağını gecmez. Telefon alırım ısınma sorunu olur tv alırım wifisi sıkıntılı olur anakart alırım bozuk gelir gpu alırım stutter yer monitör alırım ortasında çizgi cıkar tablet alırım kalem tutmaz...

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Alıntıyı görüntüle
26.1.1 stabil ve iyi bu arada kullanabilirsin bir sonraki sürücüde güncellerim artık bende.
Ne uğraşıcam ya Amd Driver güncellemek ezik işi bak şimdi stabil bir sürüm buldum 2018 den kalma onu indiricem banamasın demiyecek ve yine wt ultra 2k da 240 fps i alamayacağım

Babanın şirketi olsa böyle savunmazsın. İçinize oturmuş soğuk su içmek yerine yanımda kimi çekerimin peşindesiniz. Standart TR milleti elindeki kötü de olsa elinde diye savunuyo
Şu lafı atabileceğin son kişiyim forumda ciddiyim :D yayın için pc toplayan , render için pc toplayan insanlara zorla nvidia kart aldırdığım zamanlar oldu neyse sana laf anlatmak duvara konuşmak ile aynı.

2028 işte beklenen tarih diye açıkladılar 5070 le 5070ti ın arası boş kaldı o kötü oldu. 5080 le de 5090 ın arasıda boş kaldı o çok mühim değil ama bunlar kötü valla. 9080xt de hikaye oldu adamlar olmamış gibi davranıyo en azından çok ileri tarihli de olsa bi süre verin
Yok kanka super direk iptal oldu 2028 2029 gibi 6000 serisi cıkacak

@jombo hocam bi ara şöle kapsamlı araştırma yapıp uzun bi rehber yapayim diyorum ne diyosun? Bilgisayarın tüm parçaları vs vs. Şu sıralar çok fazla hatalı bütçe ile pc toplama ve yanlış öneriler görüyorum.

Kanka bende senin tam tersinim. 0 alıpda sorun yaşamadığım ürün sayısı bir elin parmağını gecmez. Telefon alırım ısınma sorunu olur tv alırım wifisi sıkıntılı olur anakart alırım bozuk gelir gpu alırım stutter yer monitör alırım ortasında çizgi cıkar tablet alırım kalem tutmaz...
Telefonda aralık ayında yanlış bir tercih yaptım vivo v60 lite aldım piyasası kötü bir cihaz özellikler iyi :D pişman oldum anlık karar verip aldığıma sattım cihazı honor 400 süşünüyorum

Geri