Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

IMG_3406.webp

Çok şükür bizi kazıklayamıyorlar 20 kuruş var hatta 😂

Bilgilendirme: Sevgili Moneyli, Vodafone kampanya katilimi yapilmistir. Keyifli alisverisler dilerlz. Diye mesaj geldi. Sonraki süreç nasıl işliyor?

Kodu aldıktan sonra Vodafone harici hatlarda kullanılabiliyor mu

Migros hesabına mi yükleniyor kart VS olması lazım mi
money uygulamasını indir migrosda kasada telefon numarası istiyolar orda kasiyer soruyo zaten 100 liranız vs var kullanmak istiyomusunuz diye yada yada migros sanal markette kullanabiliyosunuz

Migros hesabına mi yükleniyor kart VS olması lazım mi
lazımmış üye ol tekrar dene diye sms atıyor üye değilsen ben üye oldum tamam money puan almaya hak kazandın gibi bi sms atmadı money başlık sahibi de yazmamış aslında money üyeliği lazım kampanya için
Post automatically merged:

Vodafone Yanımda uygulamasına giriyoruz
--> "Happy"
--> "Market & Yeme İçme"
--> "Migros'ta 100 tl Money Puan hediye"
aldığımız kodu 5818'e YANIMDA XXXXXXX şeklinde gönderiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
money üyeliği lazım onu da ekler msin reis başlığa üye oldum tekrardan sms de attı mbana bi mesaj yollamadı money ilk başta üyeliksiz denedim diye mi oldu bu

lazımmış üye ol tekrar dene diye sms atıyor üye değilsen ben üye oldum tamam money puan almaya hak kazandın gibi bi sms atmadı money başlık sahibi de yazmamış aslında money üyeliği lazım kampanya için
Post automatically merged:

money üyeliği lazım onu da ekler msin reis başlığa üye oldum tekrardan sms de attı mbana bi mesaj yollamadı money ilk başta üyeliksiz denedim diye mi oldu bu
ekledim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri