Nothing Phone 3 16/512GB 39.799 TL

rami 2 katı renk sayısı 10 katı bir de çok daha akıcı arayüzü var benim bildiğim farkları bunlar
s23 kullanıyorum 8/256 modeli. güncelleme desteği vs s25fe de daha uzun diye biliyorum. Şahsen samsung alırdım.

s23 kullanıyorum 8/256 modeli. güncelleme desteği vs s25fe de daha uzun diye biliyorum. Şahsen samsung alırdım.
Ben almazdım 5 yıl güncelleme 7 yıl güvenlik güncellemesi vaad ediyorlar. Güncellemeler bittiğinde Bootloader kilidini açıp daha da uzun süre kullanabilirsin lineageos gibi romlar kurarak benim şu an s20 fe telefonuma yaptığım gibi

Ben bunu takip ediyorum da uzun süredir 39.999 du aşırı bir indirim yok daha da düşecek gibi
Düşmez hocam max bu ineceği fiyat. 16/512 lik kullanıyorm sevgililer günü kampanyasında headphone 1 ile beraber almıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben almazdım 5 yıl güncelleme 7 yıl güvenlik güncellemesi vaad ediyorlar. Güncellemeler bittiğinde Bootloader kilidini açıp daha da uzun süre kullanabilirsin lineageos gibi romlar kurarak benim şu an s20 fe telefonuma yaptığım gibi
Boşa çeneni yorma kanka samsung ve apple kitlesi bunu anlamaz anlamayacakta.

Hocam samsung s3 serisinden beri android kullanıyorum, farklı farklı bir sürü telefon deneyimim oldu. bir çok cihaza root ve rom attım. ilk başlarda geliştiriciler var iken bu iş mantıklı ama bir süre sonra sürümler betadan çıkamıyor ve rootlu cihazlarda da bankacılık uygulamaları vs riskli. şahsen 7 yıl güvenlik güncellemesini rootlu ve rom atılmış bir cihaza tercih ederim. kişisel tercih tabi ki.

Hocam samsung s3 serisinden beri android kullanıyorum, farklı farklı bir sürü telefon deneyimim oldu. bir çok cihaza root ve rom attım. ilk başlarda geliştiriciler var iken bu iş mantıklı ama bir süre sonra sürümler betadan çıkamıyor ve rootlu cihazlarda da bankacılık uygulamaları vs riskli. şahsen 7 yıl güvenlik güncellemesini rootlu ve rom atılmış bir cihaza tercih ederim. kişisel tercih tabi ki.
Zaten herkes onu tercih ediyor da güncellemeler bittiğinde geçiyorlar. Güvenilir açık kaynak uygulamalar harici bir şey kullanmadıkça sorun olmaz. Her şeye root yetkisi verilmemeli.

NP1 tasarımı dehşetti hala 2. telefon olarak kullanıyorum İOS eko sistemi olmasa evde 1. telefon olarak kullanıcam androidin iPhonu öyle bir cihaz samsung yanına bile yaklaşamaz bu cihazın.

güzel cihaz da kamerası teknikte iyi olsada yazılımsal olarak çok kötü, renkler falan aşırı soluk kameranın zaten video işlemesi acayip zayıf
ayrıca evet ileride rom atabilirsiniz ama halihazırda çok kötü olan kamera uygulamaları falan iyice vasat hale gelecek, onun dışı eh işte donanim iyi

Poco F8 Pro bundan daha iyi değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,129
Üyeler
192,888
Son üye
SyphorseiS
Geri