❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Kardeşim yazım kuralına dikkat et, burası ciddi bir müessese. Soru işaretini 1 adet boşluk eksik koyduğun için 1 gün mute atarım sana aklın başına gelir.
Bize çok toxic diyorlar birde noktalama kullanmamak idammi

sepete ekledim odemeye gecmedim dusuneyim dedim sonra baktigimda bitmisti :)
OLED monitor icin fiyati guzel, alanlara hayirli olsun.
Yeni nesil haric bu ve onceki QD-OLED monitorlerdeki isiga hassaiyetle olusan black crushdan dolayi mesafeliydim ama bu guzel fiyat, IPS, Va, TN vs. LCD paneller rakibi degil. Birkac ay once MO27Q28G modeli 22kya almistim, bu Tandem Woledle birbirlerine gore arti ve eksileri var.

Bize çok toxic diyorlar birde noktalama kullanmamak idammi
Haklı olsanda o mapte sürüye uyman lazım, sürüye uymuyorsan toplu bir beğenmedim saldırısına her an tutulabilirsin. NPC'leri takip et siyah koyun olduğun belli olmasın.

ALAN arkadaşlar dikkatlice izlesinler qd oledlerin böyle bir mevzusu var üzülmeyin sonradan :D

ben yazarken çok heyecanlanıyorum sürekli devrik cümle kuruyorum yeşil sitede 100 mesajı tamamlayamazdım garanti .

Arkadaşlar hic OLED kullanmadım geçen indirimi kaçırınca düşünmeden aldım bunu direk. Baş ağrısı vs yapıyor deniliyor doğru mu? Birde uzun ömürlü olmuyor sanırım oledler pek.

Arkadaşlar hic OLED kullanmadım geçen indirimi kaçırınca düşünmeden aldım bunu direk. Baş ağrısı vs yapıyor deniliyor doğru mu? Birde uzun ömürlü olmuyor sanırım oledler pek.
Eski oled kullanıcısıyım, zenbook oledlerini falan kullandım. Şuan IPS kullanıyorum. Baş ağrısı ve göz kuruluğum gitti. Bunlar yeni modeller, geçmişte olabilir o muhabbetler. Benim tecrübem o şekildeydi. IPS'te bir sorun yaşıyormusun dersen sabahtan akşama kadar 0 sorun.

Haklı olsanda o mapte sürüye uyman lazım, sürüye uymuyorsan toplu bir beğenmedim saldırısına her an tutulabilirsin. NPC'leri takip et siyah koyun olduğun belli olmasın.
Garipmiş bu siteye saldırı olunca sevinenler vardı

Garipmiş bu siteye saldırı olunca sevinenler vardı
O attığın 17 videosuna orda mute çakıyolar, burada makara yapıyorsun. Forumun amacı yardımlaşma ve eğlence olmalı. Birbirine üstünlük kurup sen haksızsın diye ezmeye çalışmak olmamalı, kimse birisine bir şey önerirken yardım ederken para kazanmıyor. Kendimizi daha iyi hissettiğimiz için yapıyoruzda o taraf biraz kibir esaslı çalışıyor. Ben asus rog 5090 videosu yerine 15k ya ikinci elden sistem toplayanı izlerim :D

ALAN arkadaşlar dikkatlice izlesinler qd oledlerin böyle bir mevzusu var üzülmeyin sonradan :D

ben yazarken çok heyecanlanıyorum sürekli devrik cümle kuruyorum yeşil sitede 100 mesajı tamamlayamazdım garanti .
buna benzer bez bir türlü bulamadım ben sen bulabildin mi?

Benim oled laptop bundan çizilmiş demekki :D Mikrofiberle siliyodum bide çizilmesin diye...
ya benzerleri var iz bırakıyor asus rog oledde baya iz oldu kılcal sattım mecburen birkaç kez denedim kendi bezi dahi iz bıraktı anlamadım.

ya benzerleri var iz bırakıyor asus rog oledde baya iz oldu kılcal sattım mecburen birkaç kez denedim kendi bezi dahi iz bıraktı anlamadım.
Ekran kapalıyken sorun olmuyor ama. Videodaki ethanol bulmam mumkun değil izopropil alkol kullandim ayni etkiyi aldim diyor. Bence bez olarakta bi gözlük bezi kullanırsan sorun cozulur. Tırtıklı mikrofiber kullanmamak en sagliklisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,454
Üyeler
193,049
Son üye
reksai1
Geri