Yurt Dışı Telefon Almak İçin Güvenilir Site Önerileri?

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Kredi kartıyla güvenilir bir şekilde yd telefon almak istiyorum sahibinden ve dolap harici az komisyon alan bir yer var mı teknomuaz falan fark alıyor karta

Şans meselesi ilana bakıp bi telefoncudan olur anca

fark almayan bulamazsın muhtemelen internetten de çoğu çok güvenilir olmayacaktır ildeki telefonucları gez yazılım kayıtlı bir model tercih et içi açılmış olmasın

site mite boş facebook'ta TELEFON TUTKUNLARI grubu var mehmet kalkan'ın grubu oraya bakın.

sahibinden param güvende ile almıştım ben. sorun yaşamadım hala kullanıyorum

ne tarz satıcılara güvenebiliriz çoğu fake foto koyuyor
Hocam param güvende ile aldığınız sürece sorun yaşamazsınız muhtemelen. Ama genel olarak istanbulda olanlara falan bakın. internetten mağazanın fotoğraflarını falan inceleyin. Genelde doğuda küçük şehirlerde olanlar sıkıntılı olabiliyor elden almak istemesinler diye

ne tarz satıcılara güvenebiliriz çoğu fake foto koyuyor
hocam dedigim gibi yanlış yerde cevap arıyorsunuz facebook'a gitmeniz lazım. orası bu iş için yapılıor. ibrahim arslan var çatalcada yeri var onada bakabilirsin. arslan teknoloji diye

hocam dedigim gibi yanlış yerde cevap arıyorsunuz facebook'a gitmeniz lazım. orası bu iş için yapılıor. ibrahim arslan var çatalcada yeri var onada bakabilirsin. arslan teknoloji diye
gördüm onları da sahibindenden almak daha basit gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,063
Üyeler
191,206
Son üye
d4rk.tech
Geri