Çözüldü✓ 0-2500 TL Arası Bütcem Var İyi Bi Mouse önerir misiniz? 1000Hz Üstü Olsa Cok İyi Olur

o mousda güzel tasarımı ve özellikleri ama şu dönem için alamayacağım bir mouse
no problem buda sizi 2 3 sene götürür bir ara buda elimde vardı sonra tüm atk a9ları elimden çıkardım sonra tekrar a9 aldım :kekw:

no problem buda sizi 2 3 sene götürür bir ara buda elimde vardı sonra tüm atk a9ları elimden çıkardım sonra tekrar a9 aldım :kekw:
buda güzel mous işimi fazlasıysa görür şuanlık 2-3 sene içinde belki bunu satıp air almışım belli olmaz :D

Mouse önerisi yapmayacağım. Pek bilgim yok. Ama wraith gibi sitelerden zorunda olmadıkça veya çok aşırı bir ürünü istemedikçe alışveriş yapmanı önermem. Adamlar devlet tarafından sana tanınmış cayma hakkını yok sayıp kafalarına göre siteye iade politikası zirvasi yazmışlar. Ki yazsalar bile Tüketici hakem heyetine başvurup iade edebilirsin ama uğraştırıyorlar işte

Atk iyi guzel ama klasik çin mouseu bozulma sansi yuksek ona gore.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
hangi rengi var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mouse önerisi yapmayacağım. Pek bilgim yok. Ama wraith gibi sitelerden zorunda olmadıkça veya çok aşırı bir ürünü istemedikçe alışveriş yapmanı önermem. Adamlar devlet tarafından sana tanınmış cayma hakkını yok sayıp kafalarına göre siteye iade politikası zirvasi yazmışlar. Ki yazsalar bile Tüketici hakem heyetine başvurup iade edebilirsin ama uğraştırıyorlar işte
iade kısmı can sıkıcısı o kısmında haklısın ama bişey olursa olmaz umarım ama heyete gider uğraşırım gerekirse sonuçta para veriyoruz ve farklı bir iade politikası yazmışlar

Atk iyi guzel ama klasik çin mouseu bozulma sansi yuksek ona gore.
inş. bir sıkıntı olmaz ama geri dönüşleri güzel

hangi rengi var

iade kısmı can sıkıcısı o kısmında haklısın ama bişey olursa olmaz umarım ama heyete gider uğraşırım gerekirse sonuçta para veriyoruz ve farklı bir iade politikası yazmışlar

inş. bir sıkıntı olmaz ama geri dönüşleri güzel
gölge

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
oda güzel ben turuncu rengini beğendim
çok cırtlak geldi bana o o yüzden tercih etmedim ama herkes turuncuyu beğenmiş gölgeyi biraz b2 savaş uçağına benzetiyorum nedense :kekw:

çok cırtlak geldi bana o o yüzden tercih etmedim ama herkes turuncuyu beğenmiş gölgeyi biraz b2 savaş uçağına benzetiyorum nedense :kekw:
biraz andırıyor evet turuncu ve siyah kombinasyonu güzel geldi bana

biraz andırıyor evet turuncu ve siyah kombinasyonu güzel geldi bana
yani zevkler tartışılmaz gölgeyi superlight superstrike a çok benzediği içinde aldım kopyası bildiğin

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 bunun 2500tl lik versiyonu vardı. Proydu heralde tam hatırlamıyorum. Stoğa gelince ondan da alabilirsiniz.
iyi alışverişler.

Geri