NextStar YE-55IDG11 Mini-Led vs Iffalcon 55U75A QLED hangisini almalıyım?

Hocam dediğim daha özellikli ve iyi olsa Tcl c6k dan iffalcon u95a modellerinden fiyatı daha yukarida olurdu.
Local dimming ile ilgili yazılıp çizilenler var, bende şöyle bi baktım Nextstar sayfasinda tutarsızlık var, ya insanları kandırıyorlar ya ya da yanlış bilgi veriyorlar. Siz de bakabilirsiniz, 60 hz olanla 144 hz olan modellerin ;
Güç Tüketimi / Bekleme 111 kWh/1000h (G) / ≤0.5W AYNI bi gariplik var,
Bir diger gariblik
Parlaklık 800 cd/m² (Typ: 400 cd/m²) verisinde.
576 local dimming olan panel 128 local dimming olan panelle ayni tüketim değerinde olamaz, ikincisi parlak değerinin de 1200-2000 arasında olmalıdır.
Ama YE-65IDWP14 144 hz modelde hem de YE-65IDWG11. 60 hz olan modelde
Parlaklık 800 cd/m² (Typ: 400 cd/m²) dir. Burada bir terslik yok mu ? Ayni parlaklik olabilir mi ? İnsanın aklına ne geliyor 🙂
Nextstar in Ktc panellerini kullandıkları yazılıyor, Ktc ye baktığınız da 65I modelde hem 128 hemde 576 local dimming paneller ürettiği gözüküyor, buradaki panel üreticisinin paylaştığı verileri bakınca 128 ve 576 local dimming icin belirttiği parlaklik degeri;
400 cd/m? (%100 APL); 800 cd/m? (%20 APL ( bu 128 local dimming icin)
600 cd/m? (%100 APL); 2000 cd/m? (%20 APL ( bu da 576 local dimming icin) olduğu görülüyor.
Nextstar 60 ve 144 hz modelinde paylaştığı parlaklik degeri kaçtı ; 800 cd/m² (Typ: 400 cd/m²) idi.
Durum bu hocam, ha Ktc nin 65s3 paneli de varmış 576 local dimming olan ama onunda oradaki veriler ile YE-65IDWP14 deki verilerde örtüşmeyen yerler var.
Hatta Nextstar ilk başta 576 local dimming yazmıyordu sitesinde, bunlar yazılıp çizilmesi başlayınca yazmak zorunda kalmışlar sanırım.
Nextstar 100 " mini led modeli de var 1600 local dimming var dedikleri, o panelde Ktc nin 100I panelinin 1600 local dimming sayisi olan panelin ayni özelliklerinde mesela, 100 " ayrıca 336 local dimming li panelide varmış.

Hocam yazılıp cizilince insan biraz araştırınca böyle şeylere ulaşabiliyor, sizde bakar araştırırsiniz belki.
Nextstar sitesine de bakınca koskoca şirketin sitesi böylemi diyor insan, Modellerin özellikleri tam yazılmamış gibi, var mi yok mu belli degil , mesela 144 hz olan modelde 2.1 hdmi var mi yok mu anlamadım, Nextstar kendi sitesinde yazmıyor hocam, yada ben bulamadım 🙂
Şöyle bi baktım da aşağıdaki Farkları görebildiğim belki arada yanlış olanlar olabilir, çünkü Nextstar sitesinde pek açıklayıcı bilgiler yok maalesef.

1080p @ 288Hz
3840x2160p @ 144Hz
VRR(48-288Hz)
Anti-gleri ( yansıma önleyici)
AiPQ Pro Processor
IMAX Enhanced
Ultra Motion (MEMC) 120hz
DTS:X , DTS Virtual:X
2.1 hdmi, eARC
Bluetooth 5.4
AMD FreesyncPremium Pro
Miracast
USB HID Desteği
HDR10+, HLG (Hybrid Log-Gamma)
Dolby Vision IQ
Miracast (Kablosuz Ekran)
Çift yönlü 23 bit hassas kontrol teknolojisi
Yoğunlaştırılmış mikro lens teknolojisi
Hare Kontrol teknolojisi
HVA Panel Teknolojisi
Çoklu Göz Koruma
Grafik İşlemcisi daha iyi
3 gb Ram 32 gb Hafıza

Ha bir de yazılım farki var hocam, mesela bugün u75a nın dahil olduğu Tcl ve İffalcon Tv modellerine yeni yazılım geldi v637 OTA , 1-2 ay icinde gelen 3. Veya 4. Yazılım bu. Bende yükledim biraz önce, görüntü harika olmuş Tv de, bi derinlik gelmiş Tv ye. Uydu yayınları bi harika gözüküyor, benim Tv de Dled olduğu halde.
Durum bu hocam , yukarıda aciklamaya çalıştığım gibi bazi tutmayan veriler var. iffalcon u95a ,Tcl c6k ile aynı özelliklerde ve aynı yazılımı almaktadır. Iffalcon 65u95a özellik olarak ,aldığı yazılımlar olarak Nextstar YE-65IDWP14 modelinden daha iyidir hocam.
Siz de bi bakar, araştırırsiniz
Tcl'de giriş orta segmentte çok güvenilir bir marka değil. Kağıt üzeri verileri tutmadığından yurtdışında bayağı bir tv'si toplatıldı. Yazılımsal ayarla kendinde yaparsın kurcalayarak bayağı değişiyor görüntü iyileşmesini çok fazla ayarı var, içeride ayrı çipi yok ekstra pahalı modellerde olduğu gibi. Bence görüntü azda olda next daha iyi olur dimming farkından fakat ben işlemci kısmından cok anlamıyorum şuanda vaktim çok yok laptop bakıyorumda :D kısımda hangisi önde ise o çok daha önemli. Birde next'de iffalconda 65 inçte mat panel yok onuda bilin, önemlimi ? Çok ışık alan yerdeyse önemli. Next'de varmı derseniz bakmadım, iffalcon tüm tv'lerinde varmis gibi yaziyorda altta kucuk ek yapiyor ondan bilgilendireyim dedim. Birde next'in yazdigi bilgiler dogrudur, yanlis bilgi yazarlarsa adam 1,5 yil kullanip THH'den iade aldirir, marka hicbirsey yapamaz.

Tcl'de giriş orta segmentte çok güvenilir bir marka değil. Kağıt üzeri verileri tutmadığından yurtdışında bayağı bir tv'si toplatıldı. Yazılımsal ayarla kendinde yaparsın kurcalayarak bayağı değişiyor görüntü iyileşmesini çok fazla ayarı var, içeride ayrı çipi yok ekstra pahalı modellerde olduğu gibi. Bence görüntü azda olda next daha iyi olur dimming farkından fakat ben işlemci kısmından cok anlamıyorum şuanda vaktim çok yok laptop bakıyorumda :D kısımda hangisi önde ise o çok daha önemli. Birde next'de iffalconda 65 inçte mat panel yok onuda bilin, önemlimi ? Çok ışık alan yerdeyse önemli. Next'de varmı derseniz bakmadım, iffalcon tüm tv'lerinde varmis gibi yaziyorda altta kucuk ek yapiyor ondan bilgilendireyim dedim. Birde next'in yazdigi bilgiler dogrudur, yanlis bilgi yazarlarsa adam 1,5 yil kullanip THH'den iade aldirir, marka hicbirsey yapamaz.
Hocam Yukarıdaki hem Nextstar in sitesindeki hemde Ktc nin sitesindeki verileri yazdim, ortadaki çelişkiyi de yazdım, hala anlayamadiysaniz ben bisey demiyorum.

Tcl konsua gelirsek giriş seviyesi mini led Tv si c6k Rtings comdan 7.1 puan almış
Orta sekment mini led Tv si c7k 7.8 puan almış,
Üst sekment mini led Tv si c8k 8.4 puan almış ve Türkiyede onun özelliklerinde baska bi Tv yok.
Tcl tv ler hem özellik olarak, hem aldıkları puanlar olarak hem de fiyat olarak rakiplerinden daha iyi.
Ayrica Rtings comun dayanıklılık testlerinde en başarılı çıkan Tv ler Tcl Tv leri.
O bahsettiğiniz 2 yil önceki modeller ile ilgili muhtemelen lisans sıkıntısından kaynaklı bur mahkeme kararı, ayni test yeri iki modele de Quantum Dot vardır sertifikalısi vermiş.
Bu durum şuan ki modelleri ilgilendirmiyor zaten.
Nextstar YE-65IDWP14 modelinde 576 local dimming olsa sizce bu fiyatalara satar mi hocam ? Bu ne demek biliyor musunuz 65qn80f den 65qn85f den cok daha fazla local dimming demek, bakin bakalim samsung 65qn85f ne kadar, 76 k ya satılıyor. Anladınız mi hocam 🙂
Yukarida verileri verdim bi akin bakalım hangi markanın 65" mini led modelinde 200-300-400 veya 500 local dimming sayısı olan modelinde tüketim değeri o şekilde ? Var mi bi örneği ?
Mat panelin iffalcon da sadece 85 " ve 98 " lerde olduğunu biliyoruz hocam.
Hatta 50u95a ninda VRR de 144 hz desteği olduğunu biliyoruz🙂

Next'de açıklamadan tam anlamıyorumda çift çip var gibi o olay bayağ
Hocam Yukarıdaki hem Nextstar in sitesindeki hemde Ktc nin sitesindeki verileri yazdim, ortadaki çelişkiyi de yazdım, hala anlayamadiysaniz ben bisey demiyorum.

Tcl konsua gelirsek giriş seviyesi mini led Tv si c6k Rtings comdan 7.1 puan almış
Orta sekment mini led Tv si c7k 7.8 puan almış,
Üst sekment mini led Tv si c8k 8.4 puan almış ve Türkiyede onun özelliklerinde baska bi Tv yok.
Tcl tv ler hem özellik olarak, hem aldıkları puanlar olarak hem de fiyat olarak rakiplerinden daha iyi.
Ayrica Rtings comun dayanıklılık testlerinde en başarılı çıkan Tv ler Tcl Tv leri.
O bahsettiğiniz 2 yil önceki modeller ile ilgili muhtemelen lisans sıkıntısından kaynaklı bur mahkeme kararı, ayni test yeri iki modele de Quantum Dot vardır sertifikalısi vermiş.
Bu durum şuan ki modelleri ilgilendirmiyor zaten.
Nextstar YE-65IDWP14 modelinde 576 local dimming olsa sizce bu fiyatalara satar mi hocam ? Bu ne demek biliyor musunuz 65qn80f den 65qn85f den cok daha fazla local dimming demek, bakin bakalim samsung 65qn85f ne kadar, 76 k ya satılıyor. Anladınız mi hocam 🙂
Yukarida verileri verdim bi akin bakalım hangi markanın 65" mini led modelinde 200-300-400 veya 500 local dimming sayısı olan modelinde tüketim değeri o şekilde ? Var mi bi örneği ?
Mat panelin iffalcon da sadece 85 " ve 98 " lerde olduğunu biliyoruz hocam.
Hatta 50u95a ninda VRR de 144 hz desteği olduğunu biliyoruz🙂
Valla yazdigin seyleri ben okudumda benim tek merak ettigim seye cevap vermemissin :D AiPQ ile next'in işlemci çip farkını sordum ben sana :) Ben u95a'yı kullandım güzel TV'de o kadarda lanse edildiği gibi değil bence. Sesine mesela 10/10 veririmde görüntü benim için beklentinin altında kaldı. Next ondan iyidir demiyorumda iffalcon hakkındaki görüşüm bu. Bide gece bişey izlerken asiri goz yoruyor, mavi isik filtre ve 0 parlaklik ile anca izledim.

Next'de açıklamadan tam anlamıyorumda çift çip var gibi o olay bayağ

Valla yazdigin seyleri ben okudumda benim tek merak ettigim seye cevap vermemissin :D AiPQ ile next'in işlemci çip farkını sordum ben sana :) Ben u95a'yı kullandım güzel TV'de o kadarda lanse edildiği gibi değil bence. Sesine mesela 10/10 veririmde görüntü benim için beklentinin altında kaldı. Next ondan iyidir demiyorumda iffalcon hakkındaki görüşüm bu. Bide gece bişey izlerken asiri goz yoruyor, mavi isik filtre ve 0 parlaklik ile anca izledim.
Bişeyler yazmışsınız ama cümle düşüklüğü var, biraz anlam bozukluğu var, tam ne demek istemişsiniz anlaşılmıyor.
AiPQ Pro Processor işlemci Tcl in bütün modellerinde kullanıyor, görüntüyu işleme yansıtmadan cok başarılı, özellikle uydu yayınlarıni uspcaling yaparak 4 k ya yakın görüntü veriyor.
Nextstar de böyle bi özellik göremedim.
dediğim gibi görüntü işleme, local dimming, parlaklik iyi denildiği gibi olsaydı ayni 65" deki samsung 65qn85f f 76 ya satılıyorken bu 47-49 lara satilmazdi hocam.
ıffalcon u95a giriş seviyesi mini led, özellikleri iyi ama giriş seviyesi bi model.
Bi Orta sekment c7k degil ust sekment c8k degil, fiyatı da ona göre. Ama kendi sekmentinde c6k ile birlikte en özellikli ve uygun fiyata satılan arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği ( fald) giriş seviyesi Mini led Tv si.
Asil siz kenardan aydinlatmali eski teknoloji Edge Led kullanan Edge lit Mini diye satilan Samsung qn70f lere bakın, c6k, u95a dan hatta 65q7c den daha pahaliya satıldı hala da satılıyordur. Tv özelliklerini bilmeyen vatandaşa mini led diye satılıyorlar...

Bişeyler yazmışsınız ama cümle düşüklüğü var, biraz anlam bozukluğu var, tam ne demek istemişsiniz anlaşılmıyor.
AiPQ Pro Processor işlemci Tcl in bütün modellerinde kullanıyor, görüntüyu işleme yansıtmadan cok başarılı, özellikle uydu yayınlarıni uspcaling yaparak 4 k ya yakın görüntü veriyor.
Nextstar de böyle bi özellik göremedim.
dediğim gibi görüntü işleme, local dimming, parlaklik iyi denildiği gibi olsaydı ayni 65" deki samsung 65qn85f f 76 ya satılıyorken bu 47-49 lara satilmazdi hocam.
ıffalcon u95a giriş seviyesi mini led, özellikleri iyi ama giriş seviyesi bi model.
Bi Orta sekment c7k degil ust sekment c8k degil, fiyatı da ona göre. Ama kendi sekmentinde c6k ile birlikte en özellikli ve uygun fiyata satılan arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği ( fald) giriş seviyesi Mini led Tv si.
Asil siz kenardan aydinlatmali eski teknoloji Edge Led kullanan Edge lit Mini diye satilan Samsung qn70f lere bakın, c6k, u95a dan hatta 65q7c den daha pahaliya satıldı hala da satılıyordur. Tv özelliklerini bilmeyen vatandaşa mini led diye satılıyorlar...
Bu bilgiler "benim için" bilgi değil, bildiğim şeyler. Benim size sorum çip farkı. İkisinin altyapısı uygulamada nasıl işliyor? Mesela iffalcon daha çok yazılım ile yapıyor TV içi mesela ekstradan konulan Qled filtre çip donanımı yok, 4k upscaling'te hangisi çiplerle önde mesela ? Bana AiPQ ile next in Arm Cortex A73 ile Mali G52 MC1 farkını ve uygulamadaki farkını açıklayabilirsen bu benim bilmediğim bir bilgi olur. AiPQ çokta başarılı değil, dahili çip kullanmıyor, kendimde kullandım kötü diyemem ama iyide diyemem çok karıncalanmalı bir görüntü sunuyor. Yazılım ile yapıyor. QN85F demişsinde QN85F iyi bir TV değil, fahiş fiyatlara satılıyor, zaten alanda yok. Onu alacağıma gider LG alırım 85 serisi samsung'ta kullandım. (85'te bi IPS bi VA kullanıyorlar ne yaptıkları belli değil local dimming'te o paraya az) Samsung alınabiliyorsa 90 serisi alınmalı, altı tırt.

"İffalcon u95a kullandım"

"Tcl'de giriş orta segmentte çok güvenilir bir marka değil"

"next'in yazdigi bilgiler dogrudur,"

"TCL c6k ile çok benzerler ama yazılım arayüzü falan farklı."

"İkisinide 65 inç alacaksın sanırım benim tavsiyem next olurdu. Dünkü marka demek doğru değil, servis altyapısı next'in iffalcondan çok daha iyi. Ve zaten kullandığı panel vs. kendileri üretmiyor kimden aldığı hangi paneli aldığına bakmak lazım."

"Next'in dimming zone daha iyi "

"Bence görüntü azda olda next daha iyi olur dimming farkından"

"u95a'da futbol maçı izlerken ghosting yaşayanlarda var ben izlemediğim için onada yorum yapmam doğru olmaz "

Kullandığınızı iddia ettiğiniz u95a nin kullanmadığınız Nextstar dan daha kötü olduğunu yazıyorsunuz kac defadır.

Nextstarin 65 " 144 hz deki local dimming sayısınin şaibeli olabileceğini paneli kullandığı Ktc firmasının panel Özellikleri ile anlattım, Nextstar in kendi sitesindeki teknik güc tüketimi ve parlaklık verileri ile anlattım, bakmadınız, uzerinde bile durmadıniz, hala iddia edilen local dimmingon dogru olduğu yönünde yazıyorsunuz. Bakış açınız ortada maalesef.

Tcl in giriş ( c6k) orta (c7k) sekment de güvenilir marka olmadığını yazdınız, size Rtings com değerlendirmesi puanlarindan, dayanıklılık testlerinden, 1 ölü piksele Tv yi degistirdiklerinden bahsettim,
Iffalcon u95a ile Tcl c6k njn ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari alıyor dedim, yazılımı farklı dediniz.
Ghosting demişsiniz Tv nin ayarlardan Hareket Netliği kapatılınca sorun çözülüyor, bunu bir cok kisi biliyor.

Kullanmadığınız, verileri şaibeli, özellikleri geri, il merkezinde bile yetkili servisi bulamayanlar oldugu ( şikayet varda var),yeni yazılımlar gelecel mi gelmeyecek mi belli olmadığı Nextstarı tavsiye edebiliyorsunuz.

Bir de Samsung un orta sekment mini led Tv si olan Rtings comdan 7.7 civarinda puan alacak olan qn85f ye iyi Tv degil diyebiliyorsunuz🙂

Yukarıdaki yazdıklarınızdan burada ne amaçla yazdığıniz az cok belli oluyor hocam, insanlari yanlış yönlendirmeyelim, burası da DH ye dönmesin yani...

next'in yazılım desteği yok. daha dünün markası aynı televizyonu başka bir yerli firma çıkarsa hiçbirinizi almak istemezsiniz ismi yabancı olduğu için cazip geliyor aslında Türk malı bir televizyon. Tcl'in (iffalcon) yıllar boyunca süren yazılım desteği var sürekli güncellemeler geliyor sürekli geliştirmeler geliyor next onun yanından dahi geçemez yılda 1, 2 tane anca güncelleme verirler onun dışında da hiçbir şey vermezler donanım olarak desen zaten onun kadar iyi değil. Next almayın derim. Başka forumlarda diming zone konusunda yalan beyan olduğu belirtilmiş tcl c6k yani u95a ile next'in alakası bile yokmuş bir kullanıcı iade etmişti c6k yani u95a kadar iyi olmadığı için
Nexstar tr markası olsada tv yi üreten ktc çinli bir marka. Nexstar sadece montajını yapıyor.

Eğer VA panel kullanıyorsa nexstar da tercih edilebilir ancak IPS kullanıyorsa tcl daha mantıklı.

Mini LED ayağına 30-40 zone ile IPS almak saçma olur.

TCL de inceleme bulması kolay. Nexstar (ktc) çinli incelemelere falan bakmak gerekiyor. Eğer uğraşamam dersen TCL al geç. Eğer uğraşırım dersen yabancı kaynaklardan incelemelere bakarak kıyaslaman lazım.

Son düzenleme:
Nexstar tr markası olsada tv yi üreten ktc çinli bir marka. Nexstar sadece montajını yapıyor.

Eğer VA panel kullanıyorsa nexstar da tercih edilebilir ancak IPS kullanıyorsa tcl daha mantıklı.

Mini LED ayağına 30-40 zone ile IPS almak saçma olur.

TCL de inceleme bulması kolay. Nexstar (ktc) çinli incelemelere falan bakmak gerekiyor. Eğer uğraşamam dersen TCL al geç. Eğer uğraşırım dersen yabancı kaynaklardan incelemelere bakarak kıyaslaman lazım.
Ktc nin ürettiği 65I paneline baktım hocam, oradaki local dimming ve parlaklık verileri ile Nexstarın 65" 144 hz modelindeki belirtmiş olduğu local dimming, parlaklık verileri farklı, hatta siz de Nexstarın sitesinden bakabilirsiniz 65 "60 hz deki modeli ile 65 "144 hz deki 65IDWP14 modelinin tüketim değerleri aynı yazılmış 111 kwh/1000h, aynı olmasının imanı yok,
Ktc nib 65S3 panelide var ama parlıklık teknik verileri tutmuyor
var bi yerde hata ve yanlışlık ama kimse de araştrımıyor, düzeltmiyor

Ktc nin ürettiği 65I paneline baktım hocam, oradaki local dimming ve parlaklık verileri ile Nexstarın 65" 144 hz modelindeki belirtmiş olduğu local dimming, parlaklık verileri farklı, hatta siz de Nexstarın sitesinden bakabilirsiniz 65 "60 hz deki modeli ile 65 "144 hz deki 65IDWP14 modelinin tüketim değerleri aynı yazılmış 111 kwh/1000h, aynı olmasının imanı yok,
Ktc nib 65S3 panelide var ama parlıklık teknik verileri tutmuyor
var bi yerde hata ve yanlışlık ama kimse de araştrımıyor, düzeltmiyor
Doğrudur uğraşıp bakmak gerekiyor. Herkes bununla uğraşmaz.

Monitörde inceleme bulması kolay ama TV de uğraştırıcı ve pek bulamıyorum. TV de en kolay inceleme bulunan yer Rtıngs o da ücretli oldu mâlum.

Ama ktc den aldığı gerçekten doğru yazılımında da ktc yazıyor. Ama hangi ktc modeli işte her markanın iyi kötü ürünü var. TCL burada güvenilir liman incelemesini bulmak mümkün. Nexstar'ın (aslında ktc) bırak incelemesini hangi ktc tv sini kullanıyor onu bile bilmiyoruz genelde.

Next biraz daha ucuza satsa neyse ama u95a parası verilmez kesinlikle. yani hiç rekabet edici bir fiyata satılmıyor. yazılım desteği kaliteye panel kalitesi olsun bunları baz alırsak kesinlikle parasının televizyonu değil next.

Sayın arkadaşlar TCl fanboylarından öneri alırken çok dikkat edin başka forumlarda barınamadıkları için buraya gelmişler. Benzer manipülasyonlar ile TCl ve markalarını önererek insanlara bunları aldırmaya çalışıyorlar ve aynı kişi tarafından yazılıyormuş izlenimi oluşturuyorlar.

Öncelikle next ktcden alıp Türkiyede montaj yapan bir firma değil. Kendi üretemedikleri ürünleri başka firmalardan alıyorlar doğal olarak. Türkiye'de panel aydınlatma sistemi mi üretiliyor da adamlar ktcden alıyor.

Üretim hattınız burdan izleyebilirsiniz.
Yazdığınız bir hatayı düzelteyim next panelini ktcden almıyor arka aydınlatma sistemini ktcden alıyor bunu da 576 bölgenin kontrol edilebildiği bir arka panel ve bunu kontrol eden kart ile sağlıyor. Siz isterseniz bu 576 bölgeden 2000 nit bir parlaklık ta alabilirsiniz 800 nit de. 576 bu ışıkların kontrol hassasiyetini gösteren bir sayı. Ktcnin sitesinde görülen o ki değişik konfigürasyonlarda arka panel aydınlatma ve diming Zone sayıları ile arka aydınlatma sistemi temin edebilirsiniz 2000 nitte 576 Zone olur şunda bu zone olur diye asla belirtmiyor firma değişik konfigürasyonları gösteriyor altında da belirtiyor asıl bilgileri üreticiden alabilirsiniz diye.yoksa adamlar 480 nitlik bir aydınlatmaya 576 diming Zone koyup TV üretemezlerdi zaten illaha 2000 nit olurdu bu TV.

Tüketim verileri panel aydınlatma sistemine giden elektrik ile alakalı bir durum bunun diming Zone ile bir alakası yok.

Panelini de öve öve bitiremediğiniz TCL den alıyor. Ve hakkını vermek lazım güzel bir panel. Kullanılan hva panelin üreticisi Ktc değil. Yani sizin baktığınız Ktc sayfasındaki hiç bir TV bu TV değil.

Next uzun zamandır elektronik üreten ve bu konuda tecrübeli bir firma. Ayrıca müşteri memnuniyeti ile de anılan bir firma. Ben nerede üretim yaptığını bildiğim teknik desteği daha iyi bir firmadan almayı tercih ediyorum tvmi siz Çin'in neresinde üretildiği bilinmeyen bir firmadan alabilirsiniz o sizin tercihiniz.

576 Zone o fiyata satılmaz diyorsunuz da o zaman Samsung 18 zoneu 60 bine satarken TCl 180 zonu nasıl o paraya satıyor TCl enayi mi o zaman.

Hah bende nerede kaldi bu Samsung, Lg simdide Nextstar satıcılari, manipülasyoncular diye endişe ediyordum.
DH de neler döndüğünü herkes biliyor hocam orayı Tv satarak sattığı Tv lerden prim kazananin sayfasına döndüğünü, menfatiine karşı gelenlere Tv satıcısi kendisi, kendinin oluşturduğu sahte hesaplarla ve zamanla bu menfat sarmalına öyle veya böyle dahil olan hesaplarla saldırdiklarini, Tv satıcının normal kullanıcıya satici diye iftiralar attığını gördük geçirdik. Oradaki pisliği buraya taşımayın, burada Tv satıcısi yok, oradaki gibi menfat peşinde olan Admin de yok.
Yazık ya DH de Yv tavsiye isteyen üyelere, üzülüyorum bunlarin eline düştü.

Vatandaşın bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uyguna satılan Tv nin tavsiye verilmesi Tv satarak sattigi Tv lerden Prim kazanan Samsung Lg satıcının işine gelmedi maalesef.
Yanmaz Oled vaadleri ile Tv sattığını zamanları gördük, uydu yayınları ağırlıklı Tv izleyecek kişiye Oled tavsiye ettiği yorumlari gördük, vatandaş kısıtlı bütçesi ile Edge Led, Dlet Tv almasın en azından Nextstarin 19.500 e satılan 55" mini led modelini veya 27 k ya satilan mini led modeli alsın diye vatandaşa tavsiye verdiğimizde o vatandaş utanmadan elinde sattığını Edge led Tv leri tavsiye ettiği yorumlari gördük ( hepsinin SS leri var ) daha neler neler yaptılar, adminlerle birlikte hareket edip eski hesaplarla ,sahte hesaplarla iftiralar, satici diye yaftalamalar, agir hakaretler vs vs neler yapmadilar ki, adminler arkalarını sivazlar ise hangi sahte hesapla ne kadar nereye kadar mücadele edebilirsiniz ki , bir gün hic bir alakanız olmadığı bir şeyden gözünüzün üstünde kaşın var denilerek sayfadan attılar. Ne birine Tv sattım, qn70f onerirlerken Tcl orta sekment 65q7c, giriş seviyesi c6k mini led Tv lerini kısıtlı bütçesi ile Tv tavsiyesi isteyenlere önerdim, sonra İffalcon modelleri geldi, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktaydi, giriş seviyesi mini led Tv si, 65u95a de 242 local dimming var, özellikleri iyi, fiyatida cok uygundu, 55u95a 40 k, 65u95a 50 k laradan satılıyordu,
Tcl in vatan internet magazasinda gece indirimlerindeki uygun fiyata satikan Tv lerini onerdim,
Kimsenin hakkına girmedim mesela, arkadan tam dizi aydinlatma bölgesel karartma özelliği ( fald) olan Tv varken kenardan aydinlatmali eski teknoloji Edge Led kullanan Edge lit Mini diye daha yüksek fiyatlara satikan samsung qn70f tavsiye etmedim,
Bunu tavsiye ederek milleti kandırmaya çalışanlara yol gösterdim, seçenek sundum ama nedense iste bütün bunlar Tv satarak sattığını Tv lerden prim kazanan Samsung Lg satıcının işine gelmedi.
Burada bu menfaatçilere, bütçesi göre Tv tavsiyesi isteyene piyasada en özellikli ve en uyguna satılan Tv yi degilde ellerinde sattıkları Tv leri tavsiye verip vatandaşın zararına hareket edenlere değer vermeyin arkadaşlar.
DH Gerçekleri başlığında Oradaki yaşananları biraz anlatmaya çalıştım, okumayan bi okusunlar bunlarin ne olduklarını anlarlar.
Şimdiden adminler olsun sizler olsun gereken tavrı göstermezseniz, tepkisiz kalırsanız sahte hesaplarla metastaz gibi her yeri sarar bunlar.
Buradan sayfa ahalisi ve adminlere demiş olayım.
Nextstar Tv deki tutarsız verileri daha sonra ayrıntılı yazacağım...

Hah bende nerede kaldi bu Samsung, Lg simdide Nextstar satıcılari, manipülasyoncular diye endişe ediyordum.
DH de neler döndüğünü herkes biliyor hocam orayı Tv satarak sattığı Tv lerden prim kazananin sayfasına döndüğünü, menfatiine karşı gelenlere Tv satıcısi kendisi, kendinin oluşturduğu sahte hesaplarla ve zamanla bu menfat sarmalına öyle veya böyle dahil olan hesaplarla saldırdiklarini, Tv satıcının normal kullanıcıya satici diye iftiralar attığını gördük geçirdik. Oradaki pisliği buraya taşımayın, burada Tv satıcısi yok, oradaki gibi menfat peşinde olan Admin de yok.
Yazık ya DH de Yv tavsiye isteyen üyelere, üzülüyorum bunlarin eline düştü.

Vatandaşın bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uyguna satılan Tv nin tavsiye verilmesi Tv satarak sattigi Tv lerden Prim kazanan Samsung Lg satıcının işine gelmedi maalesef.
Yanmaz Oled vaadleri ile Tv sattığını zamanları gördük, uydu yayınları ağırlıklı Tv izleyecek kişiye Oled tavsiye ettiği yorumlari gördük, vatandaş kısıtlı bütçesi ile Edge Led, Dlet Tv almasın en azından Nextstarin 19.500 e satılan 55" mini led modelini veya 27 k ya satilan mini led modeli alsın diye vatandaşa tavsiye verdiğimizde o vatandaş utanmadan elinde sattığını Edge led Tv leri tavsiye ettiği yorumlari gördük ( hepsinin SS leri var ) daha neler neler yaptılar, adminlerle birlikte hareket edip eski hesaplarla ,sahte hesaplarla iftiralar, satici diye yaftalamalar, agir hakaretler vs vs neler yapmadilar ki, adminler arkalarını sivazlar ise hangi sahte hesapla ne kadar nereye kadar mücadele edebilirsiniz ki , bir gün hic bir alakanız olmadığı bir şeyden gözünüzün üstünde kaşın var denilerek sayfadan attılar. Ne birine Tv sattım, qn70f onerirlerken Tcl orta sekment 65q7c, giriş seviyesi c6k mini led Tv lerini kısıtlı bütçesi ile Tv tavsiyesi isteyenlere önerdim, sonra İffalcon modelleri geldi, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktaydi, giriş seviyesi mini led Tv si, 65u95a de 242 local dimming var, özellikleri iyi, fiyatida cok uygundu, 55u95a 40 k, 65u95a 50 k laradan satılıyordu,
Tcl in vatan internet magazasinda gece indirimlerindeki uygun fiyata satikan Tv lerini onerdim,
Kimsenin hakkına girmedim mesela, arkadan tam dizi aydinlatma bölgesel karartma özelliği ( fald) olan Tv varken kenardan aydinlatmali eski teknoloji Edge Led kullanan Edge lit Mini diye daha yüksek fiyatlara satikan samsung qn70f tavsiye etmedim,
Bunu tavsiye ederek milleti kandırmaya çalışanlara yol gösterdim, seçenek sundum ama nedense iste bütün bunlar Tv satarak sattığını Tv lerden prim kazanan Samsung Lg satıcının işine gelmedi.
Burada bu menfaatçilere, bütçesi göre Tv tavsiyesi isteyene piyasada en özellikli ve en uyguna satılan Tv yi degilde ellerinde sattıkları Tv leri tavsiye verip vatandaşın zararına hareket edenlere değer vermeyin arkadaşlar.
DH Gerçekleri başlığında Oradaki yaşananları biraz anlatmaya çalıştım, okumayan bi okusunlar bunlarin ne olduklarını anlarlar.
Şimdiden adminler olsun sizler olsun gereken tavrı göstermezseniz, tepkisiz kalırsanız sahte hesaplarla metastaz gibi her yeri sarar bunlar.
Buradan sayfa ahalisi ve adminlere demiş olayım.
Nextstar Tv deki tutarsız verileri daha sonra ayrıntılı yazacağım...
bu arkadaşta dh forumdaki lg/samsung promotörlerinin kankası. yalan verilerle manipülasyon yaparak iffalcon/tcl kötüleyip yazılım desteği bile olmayan n*xt övme peşindeler.

Geri