𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 259
kanka ben her forumda yazarım. Psu,soğutucu,kasa işleri benden çıkmaz. Ben ekran kartı,işlemci,ssd,ram,anakart bu 5liyi oluştururum. Hatta sistem önerirken bile yazmam bu 3ünü. Zaten millette kendim bulurum diye çok önemsemiyor. Benim yazdığım 5liyi önemsiyor. Görünüş bakımından efso gözüküyolar. Özellikle kasa. Ama dediğim gibi bilmediğim konuda yanlış bilgilendirmek istemem kanka. Ekran kartı,işlemci başka bir şey sor cevaplimBana bi önerin varmı kanka peki bak şunları aldım ;
![]()
Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Mid Tower mATX Kasa Siyah (G99.O11DMIV2FX.00) - incehesap.com
Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Mid Tower mATX Kasa Siyah (G99.O11DMIV2FX.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Lian Li Edge850 Siyah 850W 80+ Gold ATX Power Supply (G9P.EG0850G.B000.EU) - incehesap.com
Lian Li Edge850 Siyah 850W 80+ Gold ATX Power Supply (G9P.EG0850G.B000.EU) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
ASUS PRIME LC 360 ARGB 360mm INTEL/AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME LC 360 ARGB 360mm INTEL/AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka x870 güçlü olabilir. Ben asla tercih etmem. Çok tuzak. Al aorusu gitsin. Üzmez.Kanka ben şahsen x870'e çıkmamya o parayı, tipi kötü. Ama aorusa veririm. Şuan zaten msi veya aorus alacağım gibi duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
akakçeden bak hocam.o zaman 200 de kalacak kanka kupon bikmiş olabilir epeyin sitesinden yönlendir kendimi şu linkden https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b650-a-wifi.html