hangi şehir hocamÜrünü teslim aldım arkadaşlar.
![]()
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
Ankarahangi şehir hocam
Muhtemelen yanlışıkla fazla açılan stoklardan alanlarınki iptal edilmiş kampanyalı stok dahilindeki stoklardan alanlarınki iptal olmadı.Ürünü teslim aldım arkadaşlar.
![]()
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
iyi günlerde olsun referans olur bize en azından.Ürünü teslim aldım arkadaşlar.
![]()
imgur.com
Hayırlı olsun hocam sizeAnkara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Muhtemelen yanlışıkla fazla açılan stoklardan alanlarınki iptal edilmiş kampanyalı stok dahilindeki stoklardan alanlarınki iptal olmadı.
Siz ne yaptınız hocam THH verecek misiniz bence verelimiyi günlerde olsun referans olur bize en azından.
Vereceğim hocam belgeleri hazırlıyorum gün içinde açarımHayırlı olsun hocam size
Siz ne yaptınız hocam THH verecek misiniz bence verelim
monitörün geliş fiyatını garantiyi düşünürsek muhtemelen monitör başı 4-5k zararları vardır desen 20 monitörde 100k eder, 1 yayıncıya az sponsor olsunlarda yollasınlar monitörleri, her önüne gelene bedava sistem sponsorlugu yapıp 2 monitör yollamaya gelince yan çizmek, vatan büyüksün (ram mevzusu)ürün depolarına ulaştığında bizi arayıp iptal etmek için onay alacaklarmış o onayı vermeyeceğimi belirttim.
Vatanı çok övüyonuzda oda iptal çakıyodu. Bu itibar suikastini kaldıramayız diye yollamıştır ramlerimonitörün geliş fiyatını garantiyi düşünürsek muhtemelen monitör başı 4-5k zararları vardır desen 20 monitörde 100k eder, 1 yayıncıya az sponsor olsunlarda yollasınlar monitörleri, her önüne gelene bedava sistem sponsorlugu yapıp 2 monitör yollamaya gelince yan çizmek, vatan büyüksün (ram mevzusu)
Ben de teslim aldım ancak bir problem fark ettim gibi. TYPE-C (Alt m. dp) olarak bağlantı yaptığımda ekran sürekli kararıp geliyor, eğer alanlar olursa kesinlikle test etsin derim.Başka benim gibi teslim alan veya kargo takipte iptal edilmeyen var mı
Kargo takipte iptal edilmeyen varsa yüksek ihtimalle teslim olur.