❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Ne yaptınız arkadaşlar?

Ürünü teslim aldım arkadaşlar.

hangi şehir hocam
Ankara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen yanlışıkla fazla açılan stoklardan alanlarınki iptal edilmiş kampanyalı stok dahilindeki stoklardan alanlarınki iptal olmadı.

iyi günlerde olsun referans olur bize en azından.

Ankara

Muhtemelen yanlışıkla fazla açılan stoklardan alanlarınki iptal edilmiş kampanyalı stok dahilindeki stoklardan alanlarınki iptal olmadı.
Hayırlı olsun hocam size

iyi günlerde olsun referans olur bize en azından.
Siz ne yaptınız hocam THH verecek misiniz bence verelim

Hayırlı olsun hocam size

Siz ne yaptınız hocam THH verecek misiniz bence verelim
Vereceğim hocam belgeleri hazırlıyorum gün içinde açarım

700 liralık gamebooster mekanik klavyeyi 300TL'ye aldık diye siparişi kargoda iptal eden firma ne beklersin işte bunlardan...

ürün depolarına ulaştığında bizi arayıp iptal etmek için onay alacaklarmış o onayı vermeyeceğimi belirttim.
monitörün geliş fiyatını garantiyi düşünürsek muhtemelen monitör başı 4-5k zararları vardır desen 20 monitörde 100k eder, 1 yayıncıya az sponsor olsunlarda yollasınlar monitörleri, her önüne gelene bedava sistem sponsorlugu yapıp 2 monitör yollamaya gelince yan çizmek, vatan büyüksün (ram mevzusu)

monitörün geliş fiyatını garantiyi düşünürsek muhtemelen monitör başı 4-5k zararları vardır desen 20 monitörde 100k eder, 1 yayıncıya az sponsor olsunlarda yollasınlar monitörleri, her önüne gelene bedava sistem sponsorlugu yapıp 2 monitör yollamaya gelince yan çizmek, vatan büyüksün (ram mevzusu)
Vatanı çok övüyonuzda oda iptal çakıyodu. Bu itibar suikastini kaldıramayız diye yollamıştır ramleri :D

Başka benim gibi teslim alan veya kargo takipte iptal edilmeyen var mı

Kargo takipte iptal edilmeyen varsa yüksek ihtimalle teslim olur.

Başka benim gibi teslim alan veya kargo takipte iptal edilmeyen var mı

Kargo takipte iptal edilmeyen varsa yüksek ihtimalle teslim olur.
Ben de teslim aldım ancak bir problem fark ettim gibi. TYPE-C (Alt m. dp) olarak bağlantı yaptığımda ekran sürekli kararıp geliyor, eğer alanlar olursa kesinlikle test etsin derim.

İlginçtir ki, aynı kabloyu başka bir monitörde sorunsuz kullanıyorum. Yine de farklı bir kablo ile değiştirip test edip durumu güncellerim, bir de firmware varmış onu da yapıp denemek lazım.

Edit: F03 sonrası problem çözüldü, alt mod dp kullanan varsa güncellemeyi yapmayı ihmal etmesin.

Son düzenleme:
Tekrar görüştüm müşteri memnuniyeti adına teslim edeceklerini söylediler yoğunluktan dönüş yapamamışlar Alper senin teslim olması bizede yaradı şeffaflığın için kendi adıma teşekkür ederim banada teslim olmadı diyebilirdin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,071
Üyeler
191,206
Son üye
d4rk.tech
Geri