Bilgisayar açıkken güç kaynağı şartelini indirmek sıkıntı olur mu

Justerini & Brooks

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayar açıkken güç kaynağı şartelini 0 konumuna getirmek, yani kapalı konuma getirmek zararlı mı? Neden diye soracaksanız bilgisayar donarsa tepki vermezse yeniden başlatmanın yöntemi diye. Az önce PC donunca bunu yapmak aklıma geldi ama yapmadım. Kasa tusundan kapattım. Bilen var mı

Tabi ki doğru değil ama yapacak başka bir şey yoksa el mahkum.

Bu arada "Power" tuşuna basılı tutarakta kapatmayı deneyebilirsin, bu yöntemde sağlıklı değil ama, işte, anladın sen onu.

Tabi ki doğru değil ama yapacak başka bir şey yoksa el mahkum.

Bu arada "Power" tuşuna basılı tutarakta kapatmayı deneyebilirsin, bu yöntemde sağlıklı değil ama, işte, anladın sen onu.
Cevap için teşekkürler :) PC donduktan sonra yapmayı düşündüm ama yapmadım.

Bilgisayar açıkken güç kaynağı şartelini 0 konumuna getirmek, yani kapalı konuma getirmek zararlı mı? Neden diye soracaksanız bilgisayar donarsa tepki vermezse yeniden başlatmanın yöntemi diye. Az önce PC donunca bunu yapmak aklıma geldi ama yapmadım. Kasa tusundan kapattım. Bilen var mı
reset tuşu yokmu

Bilgisayar açıkken güç kaynağı şartelini 0 konumuna getirmek, yani kapalı konuma getirmek zararlı mı? Neden diye soracaksanız bilgisayar donarsa tepki vermezse yeniden başlatmanın yöntemi diye.

Güç düğmesine uzun bas gerek yok salterden kapamaya

Geri