🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Ne kadar stok varsa uzun süredir satılıyor bu kulaklık 2 yıl önce mi ne almıştım ben. Bana sorarsanız tizler çok kulak tırmalıyor. Çözünürlüğü fiyatına göre iyi. Sound blaster x4 ile kullandım ben. Konumlandırması iyi değil. SB blaze almıştım yine creative. Onu halen kullanıyorum. Sesi bulanık gibi bu kulaklığa göre ama konumlandırma başarılı. Hd 400 pro alınca da kaldırıp attım ben kulaklığı gerçi 400 prodan da beklediğimi alamadım ama kullanıyoruz işte.
Yorumların için teşekkürler, fiyatına göre önerir misin 300 lira verdik

Şuanda kullanıyorum, fiyatının çok üstünde ses kalitesi var. 300 e değer mi gibi soruları hiç sormayın bile.

nie aldım bilmiyorum. hem de 2 tane aldım. hediye ederiz artık. arctis nova pro wireless kullanıyorum. . creative eskilerin çok pahalı ve kaliteli markasıydı. alamamıştım. travmalarım tetiklendi herhalde. =)

iem kadar iyi değil Kz castor ve edx pro kullanıyorum bu onlar kadar olamaz
Castor Her neysede edx prodan iyidir bence, eğer iyi değilse çok bir anlamı yok diyicektim ama fiyat çok iyi gerçi.

Castor Her neysede edx prodan iyidir bence, eğer iyi değilse çok bir anlamı yok diyicektim ama fiyat çok iyi gerçi.
Castor daha iyi bundan.

Edx pro çöp yanında...

Düzeltme bende ki EDX değil EDC proymuş ve aynı cihaz aynı ses ve seviyesinde bendeki iem ler konudakinden daha iyi ama öncesindede yazdığım gibi bu kulkalık icin amfi sart

oha hala creative piyasada mı?
20 yıl önce xp makinelerde ses kartlarını kullanıyorduk

Siz çok eskide kalmışsınız, ben halen Sound Blaster Z ses kartlarını kullanıyorum. Asla onboard ses kartı kullanmam, isterse ALC 4080 olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,821
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri