Çözüldü✓ Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

Mübareği tek elimizle taşıyamıyoruz, adamı sakat bırakır tam OC kartı açtım power limitini çeksin anasını satayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zorlarsan 38'e bağlarsın
4080s-5070ti ikiside aynı güçte ya o yüzden pek takmıyorum saf kas gücüne bakıyorum biraz 5070ti iyi model bulursam 44 lere kadar çıkarım yoksa 38-40 a 4080s alıcam

Iyi ya alırım ben

Parayı biriktirip ikinci elden 64 gb ram alcam 25 bine
Güzel güzel ama oyun oynuyorsan sadece 64 e gerek yok

4080s-5070ti ikiside aynı güçte ya o yüzden pek takmıyorum saf kas gücüne bakıyorum biraz 5070ti iyi model bulursam 44 lere kadar çıkarım yoksa 38-40 a 4080s alıcam
inş bulursun cano

Kral miss gibi sitemin var, Madem böyle bir sitem toplayacaksın ileride, bence satma. ekran kartını sat sadece, bi 5070 5070ti al. bitane de 16gb ram eklersin. lüks istiyorsan bir de ssd eklersin. daha sırtı yere gelme o sistemin :) Satarsan yanlış yaparsın sana söyleyim, sistem parçaları güzell
Sağolun:) sistemi para arayışından ötürü satıyorum erkan kesti 16 17 civarına gitse borcu kapatcam

Güzel güzel ama oyun oynuyorsan sadece 64 e gerek yok
Ileriye donukmolsun diye ddr6 falan şimdi idare etsin bizi

32gb bile yeni yeni standart oluyor sanmıyorum ama 64 alabiliyorsan 64 al
Seninki ile bunun arasında ne fark var

Bu arada ben 2 yıldır aynı laptopu kullanıyorum ssd sağlığı %97 sizinki nasıl bu kadar hızlı düşmüş garip.
Hocam anlamadım ki neden boyle oldu bende şaşırdım ilk aldiğimda 100 du

Geri