10K bütçeye uygun psu önerir misiniz? ?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
9999
bütçe: 9000 / 10000 tl
Ekran kartı: GeForce Rog RTX 5080
Anakart: Msi carbon wifi x870
İşlemci: Ryzen9 9950x3D
Buna uygun Power Supply önerir misiniz?

Corsair e serisi önermem. FSP fan sıkıntılı , NZXT kötü diye biliyorum ona tam bir şey diyemem. Bu listede bence sadece enermax alınabilir, onunda daha iyisi bulunur.

Corsair e serisi önermem. FSP fan sıkıntılı , NZXT kötü diye biliyorum ona tam bir şey diyemem. Bu listede bence sadece enermax alınabilir, onunda daha iyisi bulunur.
fsp yi çokça kullanan gördüm yabancı kanallarda dediklerini bilmem ama attığım 4 modelde listede b tier üstü ve NZXT nin adam akıllı kötü güç kaynağı çokta yok, illa vardır ama ben rastlamadım şu ana kadar. NZXT yi şahsen sevmem ama adamlar yapıyor.

fsp yi çokça kullanan gördüm yabancı kanallarda dediklerini bilmem ama attığım 4 modelde listede b tier üstü ve NZXT nin adam akıllı kötü güç kaynağı çokta yok, illa vardır ama ben rastlamadım şu ana kadar. NZXT yi şahsen sevmem ama adamlar yapıyor.
Bu bütçede RM1000x tarzı bir şey alınabilir ufak aşarak, 1200w isteyen sistem değil zaten 1200w seçip kaliteden ödün verip e serisi almak doğru olmaz. E serisinde çokça coil whine var. FSP iç komponent A fakat fan yüzünden B+ mesela. NZXT'ye baktım güzel psu alınır. Diğerlerini biliyorum NZXT'nin o modelini bilmiyordum. En iyisi NZXT alabilirsiniz.

Bu bütçede RM1000x tarzı bir şey alınabilir ufak aşarak, 1200w isteyen sistem değil zaten 1200w seçip kaliteden ödün verip e serisi almak doğru olmaz. E serisinde çokça coil whine var. FSP iç komponent A fakat fan yüzünden B+ mesela. NZXT'ye baktım güzel psu alınır. Diğerlerini biliyorum NZXT'nin o modelini bilmiyordum. En iyisi NZXT alabilirsiniz.
1200w hariç katılıyorum, 1200w evet çok hatta muhtemelen 850w bile yeter ama ileriye dönük daha iyi olabilir bence. bilgi için teşekkürler.

Arkadaşın attığı NZXT iyi bir psu onu alabilirsiniz. Üste çıkarsanız gerek yok ama alternatif olsun diye yazıyorum corsair rm1000x var 11'e oda alınır.

Rog aura 1200w da bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum. Hem sessiz hem de stabil. 1200w versiyonu 9 10k bandına düşebiliyor.
1000w versiyonu da mevcut.

10.000 liraya neden adama enermax öneriyorsunuz
Post automatically merged:

Kim ne anlatmış anlamadım, nerede var NZXT C1000 Gen5.1'den iyisi, 10.000 liraya neden adama enermax öneriyorsunuz
3 senedir C1000 kullanan 5 kişi tanıyorum :D eğer o parayı illa vericem diyorsan NZXT asla üzmez

Son düzenleme:
benim kendi düşüncem tabi 1000 watt illa bulursun ama 850 watt ve platinum yüzden önerdim

fsp kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim A tier bir psu, sesi duyulmuyor sanki kasada yok gibi tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,830
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri