❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı Kuponla 80TL Amazon🔥

Yazıcısı olanlar için.
Favorilerim.
_1_
_2_
1.de iyiki diğer uzuvlarını kullanmıyor :pepega:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 80 tl abartı ve zaten genelde bu fiyatlara satılıyor malum e ticaret sitesinde

35 liraya 2 adet trendyoldan almıştım , iki parça birbirine çok zor giriyor döndürürken kırıldı hemen

bence fiyat güzel, maliyet, kargo ücretleri vs derken adamlar hiç para kazanmasın mı istiyorsunuz :)

bence fiyat güzel, maliyet, kargo ücretleri vs derken adamlar hiç para kazanmasın mı istiyorsunuz :)
Fiyat kötü diyen yok da avantajlı bir durum yok ortada bu fiyata her zaman var denebilir zaten ve zaman zaman da yarı fiyatına satıyorlar. Bir de çok çirkin bence bunlar daha güzel tasarımlı şeyler var 20 30 ekleyip ondan almak daha mantıklı buna 80 90 verene kadar

Ben radeon yazanından almıştım şimdi indirime girmiş ihtiyacı olanlar kaçırmasın

edit:
radeonlusu da varmış
bunlar hep bu fiyatalrda zaten. indiirm yok. Diğer pazaryerlerinde de aynı fiyat aşağı yukarı.

Ve(bu sözüm baskıcılara) kaç kuruşluk şey de 90 100 150 liralar istiyorlar akıl alır gibi değil. mandal misali plastik altı üstü.

bunlar hep bu fiyatalrda zaten. indiirm yok. Diğer pazaryerlerinde de aynı fiyat aşağı yukarı.

Ve(bu sözüm baskıcılara) kaç kuruşluk şey de 90 100 150 liralar istiyorlar akıl alır gibi değil. mandal misali plastik altı üstü.
kendi tutucunu bas kardeşim insanlar ayakta durmasın mı ne istiyorsun 80 lira altı üstü

çift fanlı ekran kartım var gerek var mı sizce ? 8 aydır ayaksız kullanıyorum

Ürünü sipariş verdim ancak kasam matx ve ekran kartı ile zemin arasında mesafe kısa olduğu için tutucu uzun geldi. Ölçü filan da belirtmemişler. Alacak arkadaşlar; 7 cm kapalı hali bilginiz olsun. Vida kısmı da dahil komple plastik. Kalitesi idare eder fakat logo modellemesi iyi yapılmış yani orijinal gibi duruyor o yüzden iade etmem süs olarak kullanacağım.

kendi tutucunu bas kardeşim insanlar ayakta durmasın mı ne istiyorsun 80 lira altı üstü
kardeşim her yerde aynı cevabı veriyorsun. Birisi ayakta duracak diye benden fazla fazla para mı alacak. Bana mı güvendi de girdi ticarete. Duramayacaksa girmesin. Hepimizin esnaf tanıdığı var, ama böyle bir mantık olabilir mi ya.

Ben kendimi düşünürüm, karına ortak olmadığım esnafı mı düşünücem? 80 liraya mandal almam ben.

Hadi kişiye özel tasarımlı bişey olsa yine anlıycam.

15 TL'ye stick yapistirici aldım aynı işi görüyor.

kardeşim her yerde aynı cevabı veriyorsun. Birisi ayakta duracak diye benden fazla fazla para mı alacak. Bana mı güvendi de girdi ticarete. Duramayacaksa girmesin. Hepimizin esnaf tanıdığı var, ama böyle bir mantık olabilir mi ya.

Ben kendimi düşünürüm, karına ortak olmadığım esnafı mı düşünücem? 80 liraya mandal almam ben.

Hadi kişiye özel tasarımlı bişey olsa yine anlıycam.
ALMA OLM OZAMAN SANA ALMASSAN ŞÖYLE BÖYLE DİYENMİ VAR MİLLETİN EMEĞİNE LAF ETME OZAMAN DANDİKSE DANDİK DE GEÇ

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,806
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri