Green
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 152
1.de iyiki diğer uzuvlarını kullanmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 80 tl abartı ve zaten genelde bu fiyatlara satılıyor malum e ticaret sitesinde
1.de iyiki diğer uzuvlarını kullanmıyor
onun icin siyah versiyonlari vardir1.de iyiki diğer uzuvlarını kullanmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 80 tl abartı ve zaten genelde bu fiyatlara satılıyor malum e ticaret sitesinde
Bir kağıda Sa yazıp arkadaşıma kargolasam aynı maliyet nerdeysebence fiyat güzel, maliyet, kargo ücretleri vs derken adamlar hiç para kazanmasın mı istiyorsunuz
Fiyat kötü diyen yok da avantajlı bir durum yok ortada bu fiyata her zaman var denebilir zaten ve zaman zaman da yarı fiyatına satıyorlar. Bir de çok çirkin bence bunlar daha güzel tasarımlı şeyler var 20 30 ekleyip ondan almak daha mantıklı buna 80 90 verene kadarbence fiyat güzel, maliyet, kargo ücretleri vs derken adamlar hiç para kazanmasın mı istiyorsunuz![]()
bunlar hep bu fiyatalrda zaten. indiirm yok. Diğer pazaryerlerinde de aynı fiyat aşağı yukarı.Ekran Kartı Destek Aparatı, Ekran Kartı Tutucu, NVİDİA Siyah Gpu Support : Amazon.com.tr: Elektronik
Ekran Kartı Destek Aparatı, Ekran Kartı Tutucu, NVİDİA Siyah Gpu Support : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Ben radeon yazanından almıştım şimdi indirime girmiş ihtiyacı olanlar kaçırmasın
edit:
radeonlusu da varmış
Ekran Kartı Destek Aparatı, Ekran Kartı Tutucu, RADEON Siyah Gpu Support : Amazon.com.tr: Elektronik
Ekran Kartı Destek Aparatı, Ekran Kartı Tutucu, RADEON Siyah Gpu Support : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
kendi tutucunu bas kardeşim insanlar ayakta durmasın mı ne istiyorsun 80 lira altı üstübunlar hep bu fiyatalrda zaten. indiirm yok. Diğer pazaryerlerinde de aynı fiyat aşağı yukarı.
Ve(bu sözüm baskıcılara) kaç kuruşluk şey de 90 100 150 liralar istiyorlar akıl alır gibi değil. mandal misali plastik altı üstü.
kardeşim her yerde aynı cevabı veriyorsun. Birisi ayakta duracak diye benden fazla fazla para mı alacak. Bana mı güvendi de girdi ticarete. Duramayacaksa girmesin. Hepimizin esnaf tanıdığı var, ama böyle bir mantık olabilir mi ya.kendi tutucunu bas kardeşim insanlar ayakta durmasın mı ne istiyorsun 80 lira altı üstü
ALMA OLM OZAMAN SANA ALMASSAN ŞÖYLE BÖYLE DİYENMİ VAR MİLLETİN EMEĞİNE LAF ETME OZAMAN DANDİKSE DANDİK DE GEÇkardeşim her yerde aynı cevabı veriyorsun. Birisi ayakta duracak diye benden fazla fazla para mı alacak. Bana mı güvendi de girdi ticarete. Duramayacaksa girmesin. Hepimizin esnaf tanıdığı var, ama böyle bir mantık olabilir mi ya.
Ben kendimi düşünürüm, karına ortak olmadığım esnafı mı düşünücem? 80 liraya mandal almam ben.
Hadi kişiye özel tasarımlı bişey olsa yine anlıycam.