PS5 Slim sahibiyim, abim sağolsun 2 sene önce yurtdışından gelmişti. Gene yurtdışında PS5 Pro aldırdım ve ailem oraya gidince abimden teslim alacak. Takılma kasıntısı olan biriyim, görsel zenginliğe de önem veriyorum. Hem görsel olarak kaliteli olsun hem de akıcı bir şekilde oynansın kafasıyla yaşayan biriyim. O yüzden zaten 2 senedir de kullanıyorum ve zam gelmeden önce abime aldırdım bi tane €800'ya aldırdım. PS5 Slimi de burada sattıktan sonra 17-18 bin TL farkla PS5 Pro'ya geçmiş olacağım. PS6 bu sene sonuna çıkacak olsa beklerdim ama en az 1.5-2 senesi varken bir an önce zam gelmeden önce de aksiyon alayım dedim.
TL bazında 41 bin TL'ye almış oldum. TV 4K 144hz - 27" 4K G81SF'i de pc de kullanıyorum. Sizce bu değişimi yapmak mantıklı mı yoksa gereksiz mi ? Zamsız fiyatıyla almış oldum yani PS5 Pro'yu.
(Özellikle PS5 ile PS5 Pro'nun arasındaki farkı gözle görmüş kişiler de deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim)
Ben az da olsa görme fırsatı gördüm ve gerçekten akıcı gelmişti gözüme ama uzun bir deneyimim olmadı maalesef.
TL bazında 41 bin TL'ye almış oldum. TV 4K 144hz - 27" 4K G81SF'i de pc de kullanıyorum. Sizce bu değişimi yapmak mantıklı mı yoksa gereksiz mi ? Zamsız fiyatıyla almış oldum yani PS5 Pro'yu.
(Özellikle PS5 ile PS5 Pro'nun arasındaki farkı gözle görmüş kişiler de deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim)
Ben az da olsa görme fırsatı gördüm ve gerçekten akıcı gelmişti gözüme ama uzun bir deneyimim olmadı maalesef.