Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

ya valla 5070 vram konusu biraz canımı sıkıyor ama veri yolu yüksek hemen dolmuyorda fakat 9070xt 16gb teknolojisi berbat ama vramfazla hangisini seçsem bilemiyorum
Doom the dark ages harici doldurabilen oyun gormedim

AYlık kyk veya baska biseyi mi baglıcan takside. Oyleyse aksamı bekle 47k ya falan düsüyor 5070ti. Kaç taksit bilmiyomda
hocam eski mesajlara bakmıyorsunuz galiba şuan zaten bir 5070 ti 47 binden satışta ama bende o kadar para çıkmıyor maks 9070 xt için çıkar 5070 ti içinse 12 taksit lazım

ya valla 5070 vram konusu biraz canımı sıkıyor ama veri yolu yüksek hemen dolmuyorda fakat 9070xt 16gb teknolojisi berbat ama vramfazla hangisini seçsem bilemiyorum
bence gaming gecesinde indirimlere bakılmalı eger 2 üründe güzel fiyata düşüyorsa en mantıklı olanı zaten kendin sipariş vermiş oluyorsun bir gaming gecesini görelim derim

benim bildiğim zaten ramden falan alarak 14gb kadar vram deposu olusmuyor mu? 12gb dolunca bir şey olmuyor ki
Mevzu o değil dolmuyorki brocan. Native 2k ultra pt vs neyi acarsan ac

o zor daha 1 2 yılı var onun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ileriye dönük olması gerek birde
işte 5070 falan alırım muhtemelen düz. zaten 1080p 400hz kullanıyorum. 6000 serisi cıkınca geçerim 6080e uzun yıllar kafa rahat.

bence gaming gecesinde indirimlere bakılmalı eger 2 üründe güzel fiyata düşüyorsa en mantıklı olanı zaten kendin sipariş vermiş oluyorsun bir gaming gecesini görelim derim
bakalım şimdilik bekliyorum gaming gecesinde güzel bişey gören varsa haber verirse sevinirim

Mevzu o değil dolmuyorki brocan. Native 2k ultra pt vs neyi acarsan ac
tabi zaten dolmaz da. dolsada bir şey olmaz zaten diye biliyorum. arkadaşta 4060ti 8gb vardı 10gb dolduran oyunda sorun yaşamıyordu

işte 5070 falan alırım muhtemelen düz. zaten 1080p 400hz kullanıyorum. 6000 serisi cıkınca geçerim 6080e uzun yıllar kafa rahat.
6000 serisi nin superini beklemek lazım

Geri