İphone 17 taksitli nasıl alınabilir? Telefon önerileri apple

Merhaba, iphone 17 almayı düşünüyorum fakat karta taksit yaparak almak istiyorum. Sitelerin hiçbirinde karta taksit yapılmıyor. Kartla taksitle alabileceğim bir yer var mı, ya da taksitle alınabilecek şekilde önerileriniz var mı?

Bunun haricinde iphone 11 kullanıyorum şu anda. Bu telefona genelde siteler 5.000-6.000TL civarında alıyor cihaz değişim kampanyasıyla. Bu yolla telefon almış arkadaşlar varsa bilgi almak isterim nasıl yürüdüğü hakkında.
sadece taksitler ticari kartlara oluyor oda 2 yada 3

Belirli zamanlarda mı açılıyor, daha önce hiç denk gelmedim. Bahar indirimi, yaz indirimi falan böyle kampanya zamanları mı oluyor yani? Yoksa bir anda mı, ansızın falan.
Ansızın yapıyorlar hocam sistemsel hata da olabilir ama alabilenler oldu

2026 yılındayız karta taksit yok biraderim nerde yaşıyonuz ne yiyip içiyonuz anlamıyom üstümü başımı yırtacam bide bana deli ibo derler ya. de get mağarada kal ya.
var ben 16 aldım 3 taksitle aldım

Maksimum 3 ay olacak şekilde alışveriş kredisi veriyor bazı bankalar. Vatan ve Fibabanka'nın anlaşması var bu şekilde.
Onun haricinde telefoncular da karta taksit yapar fakat vade farkı uygular.
Bir diğer taktik, yeni müşterilere özel faizsiz kredi muhabbeti. QNB, Enpara bunlar üye olmadan daha o miktarı alıp alamayacağını söylüyor, faizsiz kredi çıkarsa al geç.

Fibabanka işine bakacağım hocam. QNB ve Enpara üyeliğim var maalesef. Onlardan yararlanamam gibi ama onu da araştıracağım, sağ ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece taksitler ticari kartlara oluyor oda 2 yada 3
Anladım, ticari kart yok şu anda ama sanırım diğer arkadaşın söylediği Vatandaki fibabanka muhabbeti bireysel kullanıcıya da oluyormuş.

Fibabanka işine bakacağım hocam. QNB ve Enpara üyeliğim var maalesef. Onlardan yararlanamam gibi ama onu da araştıracağım, sağ ol.

Anladım, ticari kart yok şu anda ama sanırım diğer arkadaşın söylediği Vatandaki fibabanka muhabbeti bireysel kullanıcıya da oluyormuş.
onu bilemiyorum hocam

Boşver kankam, adam okuduğunu anlayamıyor daha.

Yurt dışı cihaz kullanmak, almak veya alma sürecine girmek istemiyorum. Taksitli şekilde türkiye cihazı alabilirim fakat taksit imkanı arıyorum nasıl yapabilirim diye.
Yenilenmiş bak hocam olmadı

Yenilenmiş telefonlarda da iphone 17 yok henüz, o kısmı bende anlamadım çok ama bekliyorum yani oraya da düşmesini.
Hocam ya sahibindenden de param güvendeyle bakacaksın onunda yan sanayi çıkma ihtimali var biraz araştırmanız lazım başkada gelmiyor aklıma valla

Merhaba, iphone 17 almayı düşünüyorum fakat karta taksit yaparak almak istiyorum. Sitelerin hiçbirinde karta taksit yapılmıyor. Kartla taksitle alabileceğim bir yer var mı, ya da taksitle alınabilecek şekilde önerileriniz var mı?

Bunun haricinde iphone 11 kullanıyorum şu anda. Bu telefona genelde siteler 5.000-6.000TL civarında alıyor cihaz değişim kampanyasıyla. Bu yolla telefon almış arkadaşlar varsa bilgi almak isterim nasıl yürüdüğü hakkında.
yapıkredide %0 faiz 3 ay taksitli gürgençler var, bir bak istersen

Bu nasıl oluyor hocam detay verir misiniz. Gürgençlerden sipariş verirken yapıkredi kartı girince mi oluyor ?
yapıkredi %0 faizli alışveriş kredisi veriyor 3 ay taksitle, cihaz mesela 75 bin, 25-25-25 ödüyorsunuz. kredi masrafını bilmiyorum, sormak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,159
Üyeler
191,379
Son üye
Drakpera
Geri