YKS çalışmaya ne zaman başlamalıyım?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
547
Hocalarım sa,
Konuyu kısa kesicem. Fen lisesinde 10. sınıf okuyorum ve ortalama 60 net yapıyorum. Hedefim sayısal 40K. Matematik ve fenin bir kısmını yapmakta çok zorluk çekiyorum. Sözelim iyi sayılır.
(EA veya sözel geçmememin bir sebebi var. Bu yüzden sayısal devam etmeliyim.)
Bu yaz azar azar çalışmaya başlasam yetişir mi?

Şimdiden 10. sınıfını sağlam tutmaya başlamaya ne dersin dostum? Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. 10-11. sınıfta aşırı çalışmaya gerek yok tabi ki ama hiç çalışmamak da çok büyük hata olur; bu hatayı şu an ben yaşıyorum, sen yapma.

Şimdiden 10. sınıfını sağlam tutmaya başlamaya ne dersin dostum? Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. 10-11. sınıfta aşırı çalışmaya gerek yok tabi ki ama hiç çalışmamak da çok büyük hata olur; bu hatayı şu an ben yaşıyorum, sen yapma.
10. sınıf erken bence hem de daralır arakdaş. 10. sınıfın tadını çıkar aynı zamanda derslerini ihmal etme, 11. sınıfta başlarsın zaten

Hocalarım sa,
Konuyu kısa kesicem. Fen lisesinde 10. sınıf okuyorum ve ortalama 60 net yapıyorum. Hedefim sayısal 40K. Matematik ve fenin bir kısmını yapmakta çok zorluk çekiyorum. Sözelim iyi sayılır.
(EA veya sözel geçmememin bir sebebi var. Bu yüzden sayısal devam etmeliyim.)
Bu yaz azar azar çalışmaya başlasam yetişir mi?
şimdi çalışmaya başlarsan ilk 500e 1000e girersin

10. sinifta tyt konularını sindirmeye calis yani 9 ve 10 konularını 11 icin seneye de konu ac.

Geri