90K Bütce'ile Alınabilicek En İyi Sistem Bu Mu?

Soğutucu her AM4 ve AM5 anakarta uyuyor. Önemli olan senin kasanın 155mm soğutucu destekleyip desteklemediği ona bakman lazım.
Hocam bide MSI 850 anakart önermiştin onu kaldırmışlar onun yerine ne alınır yoksa gereksiz yükseltme mi olur sana zahmet bakıp yardımcı olabilir misin

Bütçem 90k alınabilecek en iyi sistem bu mudur parçaları nasıl iyi midir anakart colorful iyi midir kule tipi fan yeterli olur mu iş görür mü yardımcı olabilir misiniz
anakart leş üstüne para vermen lazım + soğutucu alıcan

Hocam bide MSI 850 anakart önermiştin onu kaldırmışlar onun yerine ne alınır yoksa gereksiz yükseltme mi olur sana zahmet bakıp yardımcı olabilir misin
Hocam sen bütçeni 90 değilde 100 yapabilirmisin ayrı ayrı toplayalım en azından istediğimiz parçaları toplamış oluruz hemde bazı parçalarda taksit imkanı kullanırsın 6 taksit falan.

Hocam sen bütçeni 90 değilde 100 yapabilirmisin ayrı ayrı toplayalım en azından istediğimiz parçaları toplamış oluruz hemde bazı parçalarda taksit imkanı kullanırsın 6 taksit falan.
Malesef abi ya Max 90 daha çıkmak istemiyorum sana zahmet bir bakıp özelleştirmeden anakart bakabilir misin ilerde 16 gb RAM daha Alicam ayriyeten evde 1tb SSD var soğutucu da assain pearless 120 Alicam

2 elde bulursun bence insanlar iyi fırsatları güzel fiyatlara veriyor benim anakart asus rog b650a 1.5 sene garantisi vardı aldığımda 6k ya aldım bunu işlemci olarak ryzen 5 7600x aldım bu işlemciyi 5k ya aldım 20 ay garantisi vardı iyi şeyler var bakmanı öneririm, sahibindende kendine aramalar oluştur yeni ekleme vs oldumu haberi geliyor.
İkinci el rezillik, girilmez. Adam sürekli 14.700'e düşen islemciyi 13e satiyor. Onlara para kazandiracagima hiç almam, giderim taksitli çekerim.

Malesef abi ya Max 90 daha çıkmak istemiyorum sana zahmet bir bakıp özelleştirmeden anakart bakabilir misin ilerde 16 gb RAM daha Alicam ayriyeten evde 1tb SSD var soğutucu da assain pearless 120 Alicam
Hocam düşük bütçede kalmak istiyorsan Asus B650M-R anakartı işini görür 2 m2 ssd girişi var. Bütçem çıkar dersen TUF B850M PLUS WIFI7 modelleri çok üst düzey anakartlar zaten seçim senin ama bence çokta gerek yok. Ayrıyetten m2 ssd'im var dedin o yüzden 500 gb ssd ye dokunmadım ama kesinlikle kasa seçimi kısmında FSPnin 1000w lık 2 kasasından birini alman lazım. Akvaryum seviyorsan akvaryum modelini al klasik seviyorsan klasik şeklini al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam düşük bütçede kalmak istiyorsan Asus B650M-R anakartı işini görür 2 m2 ssd girişi var. Bütçem çıkar dersen TUF B850M PLUS WIFI7 modelleri çok üst düzey anakartlar zaten seçim senin ama bence çokta gerek yok. Ayrıyetten m2 ssd'im var dedin o yüzden 500 gb ssd ye dokunmadım ama kesinlikle kasa seçimi kısmında FSPnin 1000w lık 2 kasasından birini alman lazım. Akvaryum seviyorsan akvaryum modelini al klasik seviyorsan klasik şeklini al.
Soğutucuyu peerless assasin takacaksan tüm parçaları demonte kapalı kutuda isteki sarı sitede satman kolay olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,482
Üyeler
193,058
Son üye
tyyes
Geri