Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

Hayır üzerine initelde anakartlar daha sık indirime giriyor ince overclock yapmayı planlamıyorsan b860 tomahawklar vs 7 k bandına düşüyor z890 tomahawklar 10-11k bandına düşüyor amdde bu fiyata düzgün anakart bulamıyorsun ki intelde bunlar üst segment
Amd'de de o fiyata bulunuyor ama (iyi kartlar X870 değil) Z890 serisindeki Core Boost harbi güzel özellik.

hala rekabetçi fiyat politikasından uzak şu fiyat bile. intel sükse yaratması gerekirken hala fiyat konusunda çoook uzakta takılıyor ülkemizde.
İntelin en üst segment işlemcisi diye bizimkiler yapıştırdılar 20k yı 14k olması gereken işlemci yoksa

Ya cocuk her 180w ceken uygulama aynı sıcaklıgı mı veriyor sen ne bilgin varda konusuyorsun oyundaki 130 veya 180e ilr stress testindeki 180w ın sıcaklıgı bir mi yalan borcumuz mu var Allah allah. Alan adamda hergun stress testi yapmaya alıyır islemciyi zaten oyunda anlık 180w cekerken derecesi bu stress testindeki 180w ile oyundaki 180wın alakası yok bunu ogren once bos bos konusma burda
Bu işlemciyi render atmayan adamın alması mantıklı değilki. Yükteki değerleri bu yüzden önemli. Bu işlemciyi alan adam render atar, yoksa gitsin x3d alsın.

Bu işlemciyi render atmayan adamın alması mantıklı değilki. Yükteki değerleri bu yüzden önemli. Bu işlemciyi alan adam render atar, yoksa gitsin x3d alsın.
Bende zaten ekstra bisey demedimki kendi aldıgım dereceyi soyledim

Amd'de de o fiyata bulunuyor ama (iyi kartlar X870 değil) Z890 serisindeki Core Boost harbi güzel özellik.
Gen 5 bile olmayan b650 12 faz anakart bulamıyorsun hocam 7k ya 11 k ya x870 alırsın ama b650 den farksız olur

Ya bana da 7800X3D hiç iyi gelmiyor Zen4 işlemci diye yaklaşasım gelmiyor Antipati oluştu.

Beyler şimdi ben Rust oynuyorum 7800X3D müthiş performans veriyor ama L2 önbelleği de 270K Plus'ın çok yüksek. Hangisi daha iyi olur ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynuyorsan özellikle 1080p dönüp bakma bile bu işlemciye. Render alıyorsan intel zaten (çoğu programda, bazılarında amd ile kafa kafayalar)
Yok 2K monitör alıcam yeni sistem alıcam.

Oğlum hala neyi tartışıyorsunuz ya adam aldığı dereceyi söylüyor yok o kadar almaz etmez diyorsun 24 çekirdeği kullanırken çektiği 180W taki sıcaklıkla 8 çekirdek kullanırken çektiği 150-180W sıcaklık aynı mı kozalak muhabbetine çevirdiniz konuyu

Beyler şimdi ben Rust oynuyorum 7800X3D müthiş performans veriyor ama L2 önbelleği de 270K Plus'ın çok yüksek. Hangisi daha iyi olur ?

Yok 2K monitör alıcam yeni sistem alıcam.
2k monitör varsa x3d ler bir tık fark ediyor rustta 9800x3d baya fark ediyor indirim kovala hangisi düşerse onu al performans farklarına bak 9800x3d baya fark ediyor

Oğlum hala neyi tartışıyorsunuz ya adam aldığı dereceyi söylüyor yok o kadar almaz etmez diyorsun 24 çekirdeği kullanırken çektiği 180W taki sıcaklıkla 8 çekirdek kullanırken çektiği 150-180W sıcaklık aynı mı kozalak muhabbetine çevirdiniz konuyu
Anlamakta gucluk ceken insanlar

Bende zaten ekstra bisey demedimki kendi aldıgım dereceyi soyledim
Ben konuşmanın hepsini okumadım, şeye istinaden yazdım oyundaki ile render derecesini kıyaslamışsında. Bu işlemciyi alıp render atmayan adam almasın zaten Mantıksız bir hareket olur. Bu işlemcinin render değerleri önemli. İntel işlemciler çok verimli olmuyor ve soğutması zor. Render alanlar için bunlar önemli. Sadece oyun oynayan amd alsın, hiç intel topuna girmesin.

2k monitör varsa x3d ler bir tık fark ediyor rustta 9800x3d baya fark ediyor indirim kovala hangisi düşerse onu al performans farklarına bak 9800x3d baya fark ediyor
Ben öyle bir şey yazmadım, beni diğer arkadaşla karıştırdın sanırım :D

Geri