Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

9 senedir durmadan çalışan i7 7700k sistemim var 2 tane amd aldım 2 sene görmediler. ağzıyla kuş tutsa amd almam istiyorsa yüzde 50 daha iyi olsun.

Yok bu nesili unutun zaten ram fiyatları düşsede gpu fiyatları sabit kalır diğer seriye artik
16 ram rx6600xt 10400f kingolarla ömür boyu yaşayacağız galiba. 1-2 senede bir, bir şeyin krizi çıkıyor ya. Resident evil 2 remake'de 1080p ultra oynadım. FPS gözükmüyordu (🏴‍☠️) ama yağ gibi bitirdim oyunu. Lineer aaa oyunlar hala çıkıyor neyse ki

9 senedir durmadan çalışan i7 7700k sistemim var 2 tane amd aldım 2 sene görmediler. ağzıyla kuş tutsa amd almam istiyorsa yüzde 50 daha iyi olsun.
Ne sorun yaşadın başkan merak ettim. Ben i7 13 ve 14. Nesil kullandım gram memnun kalmadım. Zaten intelde kabul etti berbat olduğunu :D Fakat ultra serisi kullanmadım daha.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alabilirsin bunu.

850W yetmez mi ki 5080'e falan ya da 6070 falan.
360W tdp var 120 W kullanmak istediğin işlemci 480W yapıyor ucundan yeter ama 1000W olsa daha iyi olur

yeterli testi yok buna bakma boşuna

Ne sorun yaşadın başkan merak ettim. Ben i7 13 ve 14. Nesil kullandım gram memnun kalmadım. Zaten intelde kabul etti berbat olduğunu :D Fakat ultra serisi kullanmadım daha.

Alabilirsin bunu.
Yeterli testi yok o psu nun fabrika verilerine ve 1-2 teste göre A- verdik diye yazıyorlar zaten

tercih tamamen sana bağlı ya kanka 5060ti-9800x3d yapıp 5 sene daha ellemicem diyorsan 750w-850w kaliteli model al geç ama ekran kartını yükselticem diyorsan 1000-1200W bakman lazım
850W bir PSU şuan 5090 hariç dünyadaki tüm 9800x3D li ekran kartı kombinasyonlarını güle oynaya kaldırır 4090 da dahil.

Ben A-650GF ile 4080-14600KF kullanıyorum, millete kalsa bu ikili için bana 1000W önerirler ama 650W da güle oynaya yetiyor. GPU 300W ortalama, CPU da oyunlarda 90-110W arası total sistem güç tüketimi 450W ı zar zor buluyor hatta bulmuyor haliyle 650W bile rahatlıkla yetiyor.

13700k var şuan problem yaşamadım 14700f de var onlada problem yaşamadım. athlon 64 fi tarihinde birde laptop vardı msin gh680 mi ne çöp oğlu çöp yumurta kır üstüne pişir ısıdan. AMD iyi olabilir saygı duyarım ben almam bu da tercih meselesidir psikolojik bir rahatsızlık değildir burada bazı arkadaşların dediği gibi

Hem iş hem oyun için güzel işlemci. Fiyatı da fena değil ama bir tık daha düşse, güzel olabilir.

Intel bir de oldu da anakartı aldık derken yeni sokete geçerse anakart da değişecek, kombo olarak satarsınız artık. Bu sokette de 2 yıl durup yenisine geçeceği iddiası vardı da ne kadar doğru bilmiyorum. Formülü uygun fiyatla tuttururlarsa devam ederler gibime geliyor.

Güç olarak da ayarlarsınız la, dert olacağını sanmıyorum.

13700k var şuan problem yaşamadım 14700f de var onlada problem yaşamadım. athlon 64 fi tarihinde birde laptop vardı msin gh680 mi ne çöp oğlu çöp yumurta kır üstüne pişir ısıdan. AMD iyi olabilir saygı duyarım ben almam bu da tercih meselesidir psikolojik bir rahatsızlık değildir burada bazı arkadaşların dediği gibi
Bence şuan plus serisi en alınabilir kart "intelde" öncesi tırt geliyor bana. Yıllarca aynı işlemcileri bize yutturdular amd geldi diye 12. nesile kadar çöp kullandırttılar gazı açıyolar şimdi, bunlara her şey müstehak.

Hem iş hem oyun için güzel işlemci. Fiyatı da fena değil ama bir tık daha düşse, güzel olabilir.

Intel bir de oldu da anakartı aldık derken yeni sokete geçerse anakart da değişecek, kombo olarak satarsınız artık. Bu sokette de 2 yıl durup yenisine geçeceği iddiası vardı da ne kadar doğru bilmiyorum. Formülü uygun fiyatla tuttururlarsa devam ederler gibime geliyor.

Güç olarak da ayarlarsınız la, dert olacağını sanmıyorum.
Birisi 420mm + en iyi fanlarla 80 dereceyi geçiyor diyordu ahahahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri