Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,205
osimhen daha mat ama en nesyri daha parlak
ama osimhende siyahlar daha siyah vurgusuda yapmış olabilir arkadaş vazgeçtim teşbihimden.
Anewliz işini bırakalım.
osimhen daha mat ama en nesyri daha parlak
ama osimhende siyahlar daha siyah vurgusuda yapmış olabilir arkadaş vazgeçtim teşbihimden.
o ne demek bilmiyorum.![]()
![]()
Anewliz işini bırakalım.
bence nesri kazma osimhen baba forvet demek istemiş direkosimhen daha mat ama en nesyri daha parlak
Beni bile soğuttun hocamValla hocam 6 ay kullandım.
Beni oledden soğuttu.
Ondan önce woled kullanıyordum.
Tamam siyahlar siyah değil qd diyorsun renklerde canlı değil ki.
Bana bir şey sunması gerekiyor ki savunayim.
Sen büyük ihtimal eco modda kullandın.Valla hocam 6 ay kullandım.
Beni oledden soğuttu.
Ondan önce woled kullanıyordum.
Tamam siyahlar siyah değil qd diyorsun renklerde canlı değil ki.
Bana bir şey sunması gerekiyor ki savunayim.
Hayır.Sen büyük ihtimal eco modda kullandın.
Fiyatına yorum yapamam. Ama ben almazdım.Beni bile soğuttun hocam40 a alıp iade edip 34 e tekrar aldım yanlış mı yaptım diye sorguluyorum
azılı mat oled düşmanlarındandır @Perfectshot06 hocam.Beni bile soğuttun hocam40 a alıp iade edip 34 e tekrar aldım yanlış mı yaptım diye sorguluyorum
buna katılıyorum bu arada g81sf kullanıcısı olarak giga glossy varken bu alınmaz 2k uygun diyeHayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatına yorum yapamam. Ama ben almazdım.
İncehesap 35'e giga veriyordu kaç haftadır.
Giga glossy hangisi hocamazılı mat oled düşmanlarındandır @Perfectshot06 hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buna katılıyorum bu arada g81sf kullanıcısı olarak giga glossy varken bu alınmaz 2k uygun diye
mo27u2Giga glossy hangisi hocam
Dün akşam 35 en satıldı taksit yoktu. Ben xg27ucdmg alacaktım 44K arada 10K fiyat farkı var diye almadım hocammo27u2
maximuma 3 taksit vardı bende alacaktım elim gitmedi neweggde 600 dolara satılıyor aynı ürünDün akşam 35 en satıldı taksit yoktu. Ben xg27ucdmg alacaktım 44K arada 10K fiyat farkı var diye almadım hocam
Renklerin güzel olmadığına katılıyorum ama siyahlar siyah gibi bence hocam. Diğer oledlerde nasıl onu da bilmiyorum ama IPS ekranıma kıyasla siyahlar korkunç derecede siyah. Renkler soluk ve cansız hissettiriyor. O da mat kaplamadan dolayı öyle sanırım. Renk ayarını en sona getirdim ve Nvidia denetim masasından da doygunluğu arttırdım. Ancak o şekilde göze güzel geliyor.Bu monitör beni oledden soğuttu ya.
Garip bir Oled bu.
Ne siyahlar tam siyah ne de renkler güzel.
Adı oled ama IPS+ gibi bir ekranı var.