🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

osimhen daha mat ama en nesyri daha parlak
ama osimhende siyahlar daha siyah vurgusuda yapmış olabilir arkadaş vazgeçtim teşbihimden.
:peepo2: :peepo2: :peepo2:
Anewliz işini bırakalım.

Valla hocam 6 ay kullandım.
Beni oledden soğuttu.
Ondan önce woled kullanıyordum.
Tamam siyahlar siyah değil qd diyorsun renklerde canlı değil ki.
Bana bir şey sunması gerekiyor ki savunayim.
Beni bile soğuttun hocam :) 40 a alıp iade edip 34 e tekrar aldım yanlış mı yaptım diye sorguluyorum

aynı ürünü kulanıyorum tavsiye ederim sadece yasadıgım bir problem var tv den pc ye gectigim çamurlanma oldu bir kere fisi tak çek düzeldi

Beni bile soğuttun hocam :) 40 a alıp iade edip 34 e tekrar aldım yanlış mı yaptım diye sorguluyorum
azılı mat oled düşmanlarındandır @Perfectshot06 hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına yorum yapamam. Ama ben almazdım.
İncehesap 35'e giga veriyordu kaç haftadır.
buna katılıyorum bu arada g81sf kullanıcısı olarak giga glossy varken bu alınmaz 2k uygun diye

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Dün akşam 35 en satıldı taksit yoktu. Ben xg27ucdmg alacaktım 44K arada 10K fiyat farkı var diye almadım hocam
maximuma 3 taksit vardı bende alacaktım elim gitmedi neweggde 600 dolara satılıyor aynı ürün

Bu monitör beni oledden soğuttu ya.
Garip bir Oled bu.
Ne siyahlar tam siyah ne de renkler güzel.
Adı oled ama IPS+ gibi bir ekranı var.
Renklerin güzel olmadığına katılıyorum ama siyahlar siyah gibi bence hocam. Diğer oledlerde nasıl onu da bilmiyorum ama IPS ekranıma kıyasla siyahlar korkunç derecede siyah. Renkler soluk ve cansız hissettiriyor. O da mat kaplamadan dolayı öyle sanırım. Renk ayarını en sona getirdim ve Nvidia denetim masasından da doygunluğu arttırdım. Ancak o şekilde göze güzel geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,539
Üyeler
196,985
Son üye
izzo
Geri