Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

okey kapatıyıyorum kouyu herkese teşekürler
Rica ederiz , seçim senin bu arada yanlış anlama ama şahsen 4060 ti 16gb ile dlss+fg ile +100 fps alamayacağın oyun yoktur RT ve PT gibi performansın içinden geçip minimum görsel etki sağlayan şeyleri açmazsan tabii :D

Rica ederiz , seçim senin bu arada yanlış anlama ama şahsen 4060 ti 16gb ile dlss+fg ile +100 fps alamayacağın oyun yoktur RT ve PT gibi performansın içinden geçip minimum görsel etki sağlayan şeyleri açmazsan tabii :D
Şimdilikdeniyeyim olmazsa9070 xtal geç

directx ile ilgili bir sorundu bu sanırım vulkanda çalıştırınca çözülüyor.
Peki orda FPS oynayıp kartın ırzına geçmiyorum denmiş şimdi ne genellikle CS arada aaa oynuyorum sıkıntı oluştururmu

Peki orda FPS oynayıp kartın ırzına geçmiyorum denmiş şimdi ne genellikle CS arada aaa oynuyorum sıkıntı oluştururmu
Yoo oluşturmaz kartın amacı bu zaten.

ya valla 5070 vram konusu biraz canımı sıkıyor ama veri yolu yüksek hemen dolmuyorda fakat 9070xt 16gb teknolojisi berbat ama vramfazla hangisini seçsem bilemiyorum
Acelen yoksa biraz daha bekle 5070ti al hocam için rahat etsin . Ben 9070xt aldım fakat kullanmak nasip olmadı daha .

Bir de şey diyim şu profilin açıklamasına nickinin ne anlama geldiğini yaz seni kafamda hep TİNERCİX olarak kodluyorum qklgwjkqlgkljqwe.
Hocam t1ner diye bir esporcu var oradan geliyor ama yakında mornix ile değiştireceğim bdksjfks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acelen yoksa biraz daha bekle 5070ti al hocam için rahat etsin . Ben 9070xt aldım fakat kullanmak nasip olmadı daha .
Hocam kullandıktan sonraki deneyimlerinizi bekliyorum

Hocam 4060ti değiştirmeyeceksen işlemci takviyesi yapsana elinde bütçe varsa şöyle 7800X3D çeksen nasıl olur ?

Geri