🔥İndirim Enermax Revolution III 1000W PSU 5.500TL

Bu indirim değil ki? Hatta bu fiyat ufak zamlanmış hali. Ayrıca GLS onun rakibi olamaz. O kazık fiyattan satılıyor zaten. ENERMAX bazı şeyleri kaliteli yapacağız diye bazı şeylerden kısılma yapılmış bir ünite. A tier olup olmadığıda belli değil.
Aynı modelin 1000W versiyonu değil mi?

Çok gereksiz olur. D.F.X'de gayet kaliteli bir ünite zaten. Aralarında öyle devasa fark falan yok.
hocam misal 5070ti 5080 veya çıtayı arttırıp 5090 geçsem mevcuttaki 1650w psu sorunsuz devam eder mi ? yanma çatlama patlama olur mu ? atx3.1 pcie 5.1 şart mı psu da ?

hocam misal 5070ti 5080 veya çıtayı arttırıp 5090 geçsem mevcuttaki 1650w psu sorunsuz devam eder mi ? yanma çatlama patlama olur mu ? atx3.1 pcie 5.1 şart mı psu da ?
Sorunsuz devam eder diyemem çünkü saçma sapan 12VHPWR konnektörüne hala güvenim yok. Tam yerleştirildiği sürece erime riski az. Ve hayır şart değil. ATX 3.0'da da hemen hemen aynı şeyler yapılıyordu zaten. 3.1'de 12x6'ya geçildi, Hold_UP süresi 12ms'e kısaltıldı vs. vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı üretici ama farklı platform kullanıyor.

Sorunsuz devam eder diyemem çünkü saçma sapan 12VHPWR konnektörüne hala güvenim yok. Tam yerleştirildiği sürece erime riski az. Ve hayır şart değil. ATX 3.0'da da hemen hemen aynı şeyler yapılıyordu zaten. 3.1'de 12x6'ya geçildi, Hold_UP süresi 12ms'e kısaltıldı vs. vs.

Aynı üretici ama farklı platform kullanıyor.
Acaba 850w olan ile kıyaslarsak nasıldır? ona göre öneri yapalım öneri konularında.

Bu arkadaş Enermax D.F. X serisinin son sürümümü

Yani hocam para falan almıyorum niye yalan atayım ? (Hatta bende Aİ sordum emin olmak için acaba benim mi yanlışım var yada kronik sorunu mu var diye baktım yok oda şaka gibi fiyt diyor)
Keşke biraz açıklama bölümünü okusanız...

Türkçe meali: "iç kısımlar umut edici fakat Tier vermeden önce daha fazla test verisi gerekiyor."

AI daha yeni çıkmış bir modeli nereden bilsin? 5000 serisi çıktığında 5000 serisinin varlığını sorguluyordu.

Yani hocam para falan almıyorum niye yalan atayım ? (Hatta bende Aİ sordum emin olmak için acaba benim mi yanlışım var yada kronik sorunu mu var diye baktım yok oda şaka gibi fiyt diyor)
Tier list tahmini olarak var sadece. PSU da bunlar bunlar var bu A- olur denilip konulmuş yani bir testi vs. yok. Fanından şikayetçi olan bazı kişiler var onunda dışında güzel PSU gibi ama fiyat 2 haftadır aynı bir indirim yada fiyat hatası yok ki biraz diğer sitelerede baksanız olmadığını anlarsınız.

Acaba 850w olan ile kıyaslarsak nasıldır? ona göre öneri yapalım öneri konularında.
Kaliteleri benzer. Pek farkları yok. Sadece 1000W yapmak için bulk kapasitörün kapasitansı 560uF yapılmıştır, belki APFC mosfetleriyle veya doğrultucularla oynanmıştır.

Keşke biraz açıklama bölümünü okusanız...

Türkçe meali: "iç kısımlar umut edici fakat Tier vermeden önce daha fazla test verisi gerekiyor."

AI daha yeni çıkmış bir modeli nereden bilsin? 5000 serisi çıktığında 5000 serisinin varlığını sorguluyordu.
hocam peki olurda 5070ti 5080 e geçiş yapsam yakın zamanda psu da mı değiştirmem gerek ?

2 haftadır bu fiyatta zaten.
Hocam Çok uygun fiyatlı bir ürün olduğu için paylaştım yani 1000TL lik ürünü 2000TL yazıp indirim diye 1500TL’ye satıyor millet paylaşıyor sorun değil ama Benim F/P olarak çok iyi bir bileşeni bu katagoride paylaşmammı sorun ?

Farkındaysanız f/p güzel psu alın demiyorum
“BU FİYATA ÇOK İYİ KAZIMSA AL GEÇ KAÇIRMA DİYORUM”

Yani daha iyi indirim göremezsin bana güven

Bu arkadaş Enermax D.F. X serisinin son sürümümü
Hayır, D.F.X'den farklı bir seri bu. D.F.X daha kaliteli.

hocam peki olurda 5070ti 5080 e geçiş yapsam yakın zamanda psu da mı değiştirmem gerek ?
Hayır ne diye değiştireceksiniz? D.F.X 1650W'ın kaldırmayacağı ekran kartı yok. Çift 5090 bile denenebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri