🔥İndirim Enermax Revolution III 1000W PSU 5.500TL

Sa,

(Umarım Fiyatlandırma Hatası nedir)
Forumda bir arkadaş için PSU’lara bakınırıken Fark ettim Bu Fiyata Bedava Tier List’de A / High-End Yani en üst düzey Kapon kapasitörler Korumalar tam ATX 3.1 PCİe 5.1 yani en son güncel versiyon her şey

Enermax Revolution III ERV1000G-AHG-MAC”

Şöyle söyliyeyim bulduğum en uygun fiyatlı Rakibi bu aradaki fiyat Farkını siz düşünün

Bence gayet iyi alınır.

Reddit de fanıyla ilgili şikayetler var onun dışında güzel PSU bence ama zaten 2 haftadır bu fiyatta.

psu 8 pinli kablo çıkışları az değil mi ya ?

Sa,

Forumda bir arkadaş için PSU’lara bakınırıken Fark ettim Bu Fiyata Bedava Tier List’de A / High-End Yani en üst düzey Kapon kapasitörler Korumalar tam ATX 3.1 PCİe 5.1 yani en son güncel versiyon her şey

Şöyle söyliyeyim bulduğum en uygun fiyatlı Rakibi bu aradaki fiyat Farkını siz düşünün

benden mi gördün la

Sa,

Bu indirim değil ki? Hatta bu fiyat ufak zamlanmış hali. Ayrıca GLS onun rakibi olamaz. O kazık fiyattan satılıyor zaten. ENERMAX bazı şeyleri kaliteli yapacağız diye bazı şeylerden kısılma yapılmış bir ünite. A tier olup olmadığıda belli değil.

fiyatlandırma hatası değil gibi diğer sitelerde de düşmüş fiyatı.

Enarmax daha iyi bundan dostum.
son 4 sistemdir enermaxtan şaşmıyorum 1350wdan sonra 1650w a geçtim süper muhtemelen konudakine geçmem sanırım 1000w diye platimaxII olana geçerim 1200w 8.5k A- oda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirim değil ki? Hatta bu fiyat ufak zamlanmış hali. Ayrıca GLS onun rakibi olamaz. ENERMAX bazı şeyleri kaliteli yapacağız diye bazı şeylerden kısılma yapılmış bir ünite. A tier olup olmadığıda belli değil.
https://www.gaming.gen.tr/urun/8675...s1200p-npx-w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam bu nasıl Enermax DFX revolution 1650w var sizce geçilir mi listede bendeki B+ sanırım platimaxII ise A- gözüküyor geçilir mi ?

son 4 sistemdir enermaxtan şaşmıyorum 1350wdan sonra 1650w a geçtim süper muhtemelen konudakine geçmem sanırım 1000w diye platimaxII olana geçerim 1200w 8.5k A- oda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/8675...s1200p-npx-w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam bu nasıl Enermax DFX revolution 1650w var sizce geçilir mi listede bendeki B+ sanırım platimaxII ise A- gözüküyor geçilir mi ?
Çok gereksiz olur. D.F.X'de gayet kaliteli bir ünite zaten. Aralarında öyle devasa fark falan yok.

Geri