🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

İkisi de üzmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parlak olede geçince sasiracaksin.
Benim arkadaşım bende parlak oledi görünce uzun süre bakmıştı.
Samsung'u gördü bu ne olm dedi sjsjsksksksks.
Sirf bendeki oled sevdasindan oled tablet aldı ondan izliyor film falan.
bende mi bi gariplik var çözemedim. samsung g81sf 27 var, geçenlerde 34e msi'in 32lik parlak oledi düşmüştü onu aldım yan yana koydum. yazı fontlarının kötülüğü hdr'a alınca bir çok seçeneğin kapanması, parlaklık ayarlayamama, pencereyi büyütünce parlaklıgın otomatik düşmesi, kendimi sürekli ekrandan yansımasını görmek falan aşırı ucuz hissettirdi iade ettim ve samsung modelimle mutlu mesut devam ediyorum gren mevzusuna da cok takılıyordum simdi ise alıştım bi ekranın yansıtmaması özellikle film izlerken (sabahları) sanki sinema perdesi gibi hissettiriyor 4k 27 inch keskinliğiyle harika oluyor.

bende mi bi gariplik var çözemedim. samsung g81sf 27 var, geçenlerde 34e msi'in 32lik parlak oledi düşmüştü onu aldım yan yana koydum. yazı fontlarının kötülüğü hdr'a alınca bir çok seçeneğin kapanması, parlaklık ayarlayamama, pencereyi büyütünce parlaklıgın otomatik düşmesi, kendimi sürekli ekrandan yansımasını görmek falan aşırı ucuz hissettirdi iade ettim ve samsung modelimle mutlu mesut devam ediyorum gren mevzusuna da cok takılıyordum simdi ise alıştım bi ekranın yansıtmaması özellikle film izlerken (sabahları) sanki sinema perdesi gibi hissettiriyor 4k 27 inch keskinliğiyle harika oluyor.
yok hocam mat sevende bir çok kişi var ki samsung üretiyor. zaten bu konuştuğumuz monitörler en üst seviye ürünler yani hepsi iyi biz iyilerin arasında iyi kötü tartışması çeviriyoruz.

edit: yanlış yere yazmışım mesaj silme yok sanırım forumda

Bende hayatımda ilk defa oled monitör kullanıyorum ve bende bu monitörü aldım ama dediklerinize biraz hayret ettim hocam. Ekran mat bunu kimse inkar edemez de diğer söyledikleriniz çok garip. Günde 10 saat gözümü ayırmadan bakıyorum bu ekrana bir kere olsun sıkıntı yaşamadım. Renklerde kesinlikle kötü değil. IPS herhangi bir panelden 10 kat iyi. Hiç renk ayarı yapmadan Eco modda falan mı kullandınız acaba?
Sadece HDR açıp renk modelini 'orjjinal'e alırsam düzelme oluyordu. HDR kapatınca tekrar başlıyordu.

Sadece HDR açıp renk modelini 'orjjinal'e alırsam düzelme oluyordu. HDR kapatınca tekrar başlıyordu.
Bende iade etmeye çalışacağım hocam. 4K parlak ekran arayışına girdim. İdeden sonra alacağım. Sizin de tavsiyeniz var mı?

g61sd'yi beğendiysen g81sf'i de beğenirsin ama para vermişken glossy al madem bu paralara değmez g81sf
G8 daha koyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende iade etmeye çalışacağım hocam. 4K parlak ekran arayışına girdim. İdeden sonra alacağım. Sizin de tavsiyeniz var mı?

Vade farki ödeyin zaten buna denk bir şey alayım derseniz 40 lira civarı ödeyeceksiniz ki bunda sanırım 5x2W hoparlör falan vardı genel olarak üstün bir model rakiplerinden o yüzden
5 taksite 5K fark koyuyor hocam. Çok fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri