🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Çok işçilik ve sabır istiyo ya herhalde bunu yapacağıma az daha verir glossy alırdım 😂
Türkiye'de yapılmaz insanların garanti takıntısı var.
Hadi bir şey olmadan yaptın ileride satamazsin.
Garantisi yok, niye söktün falan derler.
Halbuki iyilik yapıyon.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ucuza aldığım G5 de denesim mi Glossy G5 Dünya da tek 😂 düzgün yapılanlar da sonuç çok güzel duruyor.

Benimde aklımda sürekli dönen sorulardan birisi bu açıkçası
Samsung neden glossy yapmıyor ekranı muazzam derece de fark var peynir ekmek gibi satar monitörü
Biz ona Koreli inadı diyoruz.

Türkiye'de yapılmaz insanların garanti takıntısı var.
Hadi bir şey olmadan yaptın ileride satamazsin.
Garantisi yok, niye söktün falan derler.
Halbuki iyilik yapıyon.

Biz ona Koreli inadı diyoruz.
Telefonlardaki ekran koruyucular gibi olsa keşke, kutudan monitör glossy çıksa isteyen mat kaplamayi yapıştırsa.

Bazı postlarda baya kolay sökmüş bazılarında çok zorlanmışlar.

Amazon satıcılı başta depo ilanı falan sandım ama dümdüz sıfır ürün. Normal satış bandı 39-40k civarı.
Ben aynı ürünü kullanan biri olarak glossy geçmeyi dört gözle bekliyorum ama mat oled seven için güzel fırsat.
Peşine 9 taksit var bide

link

mediamarkt ve vatandada var aynı fiyata mediamarkt 4 taksit 2000 maxi puan
vatanda ise 6 taksit
ben monitor aldiktan sonra zaten indirime soksunlar :peeposad:

Kötü oluyor, 34k'ya şu monitörü havada karada satılması gerekir normalde ama görüyorsun. 2. Eli daha kötü

Aynen öyle ben de ona şaşırdım. Bu kadar iyi fiyata sadece mat diye alınmıyorsa neden böyle bir şey üretiyor ki

Arkadaşlar alacak varsa almasın. Ben amazon'dan daha pahalı almıştım ama iade ettim. 10 gün dayanamadım mat ekranına. Aşırı mat 90 yılından beri oyun oynarım bir defa bile baş dönmesi ve mide bulantısı olmadı. Ama bu monitörü aldığım her gün baş dönmesi mide bulantısı olmaya başladı. Mat ekranı o kadar yoğun ki açık renklerde görünmeye başlıyor ve renkleri saptırıyor. Gözlerim ilk 10 dakikada sanki sabahtan akşama kadar oyun oynamışım gibi acımaya başlıyor. Gigabyte MO27U2 glossy ekran aldım cuma günü 35 e. Pazartesi gelir bakalım onda olacakmı aynı şeyler.

Arkadaşlar alacak varsa almasın. Ben amazon'dan daha pahalı almıştım ama iade ettim. 10 gün dayanamadım mat ekranına. Aşırı mat 90 yılından beri oyun oynarım bir defa bile baş dönmesi ve mide bulantısı olmadı. Ama bu monitörü aldığım her gün baş dönmesi mide bulantısı olmaya başladı. Mat ekranı o kadar yoğun ki açık renklerde görünmeye başlıyor ve renkleri saptırıyor. Gözlerim ilk 10 dakikada sanki sabahtan akşama kadar oyun oynamışım gibi acımaya başlıyor. Gigabyte MO27U2 glossy ekran aldım cuma günü 35 e. Pazartesi gelir bakalım onda olacakmı aynı şeyler.
Bende hayatımda ilk defa oled monitör kullanıyorum ve bende bu monitörü aldım ama dediklerinize biraz hayret ettim hocam. Ekran mat bunu kimse inkar edemez de diğer söyledikleriniz çok garip. Günde 10 saat gözümü ayırmadan bakıyorum bu ekrana bir kere olsun sıkıntı yaşamadım. Renklerde kesinlikle kötü değil. IPS herhangi bir panelden 10 kat iyi. Hiç renk ayarı yapmadan Eco modda falan mı kullandınız acaba?

Telefonlardaki ekran koruyucular gibi olsa keşke, kutudan monitör glossy çıksa isteyen mat kaplamayi yapıştırsa.

Bazı postlarda baya kolay sökmüş bazılarında çok zorlanmışlar.
G6 ile G8' in kaplaması aynı değil G6 da mat ama daha hafif bir mat.

@spongey

Samsungun 90 derece portları çok hoşuma gidiyor. G6 kullanıyorum . Zamanında ucuz diye almıştım da bu bile rahatsız ederken daha matı cidden sıkıntıymış. 4k geçmek istiyorum Lg de çok pahalı. Valla kaldık öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,804
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri