CS2 bıçak almak hileyi azaltıyor mu?

Reaksiyon skoru
51
Bıçak aldıktan sonra hiç hileyle karşılaşmadım. Önceden her maç geliyordu, şimdi hiç gelmiyor ve sürekli bıçaklı adamlar geliyor. Anladığım kadarıyla oyuna yüksek bir miktar para yatırdığımız zaman hile oranı düşüyor ama herkeste aynı çalışır mı bilemem. Fakat iki hesapta denedim, ikisinde de bıçak var ve çalıştı.

Bıçak aldıktan sonra hiç hileyle karşılaşmadım. Önceden her maç geliyordu, şimdi hiç gelmiyor ve sürekli bıçaklı adamlar geliyor. Anladığım kadarıyla oyuna yüksek bir miktar para yatırdığımız zaman hile oranı düşüyor ama herkeste aynı çalışır mı bilemem. Fakat iki hesapta denedim, ikisinde de bıçak var ve çalıştı.
Bir de bıçak aldığın zaman güven faktörün direkt yeşil oluyor.

Oyunda güven faktörüne bakmak diye bir şey yok yanlış değilsem
Onu şöyle söyleyeyim, benim anladığım kadarıyla tecrübem şu: Takımına toxic adam gelmiyorsa ve düzgün adamlar geliyorsa yeşildir; arada toxic adam geliyorsa sarıdır; her maç geliyorsa kırmızıdır. Benim tecrübem bu şekilde.

CS'de envantere para harcamak güven faktörünü artırıyor. Sadece bıçağa değil diğer silahlara da iyi para harcarsanız güven faktörünüz yüksek olur ve hile ihtimali azalır.

CS'de envantere para harcamak güven faktörünü artırıyor. Sadece bıçağa değil diğer silahlara da iyi para harcarsanız güven faktörünüz yüksek olur ve hile ihtimali azalır.
Bunun kaynağı var mı hocam rahat 6-7 yıllık cs oyuncusuyum ilk kez duydum da.

Yorumlar koparttı 2 saattir gülüyorum bıçak vs güven faktörünümü yükseltiyor muş :hoba::ROFLMAO:

Yorumlar koparttı 2 saattir gülüyorum bıçak vs güven faktörünümü yükseltiyor muş :hoba::ROFLMAO:
Kopartacak ne gibi bir yorum gördün? Oyuna yatırım yapmak güven faktörünü yükseltiyor. 21 senedir cs oynuyorum. CS:GO ile bu tarz bir sistem geliştirdiler. Envanter yatırımı yapmak, maç içinde övgü almak ve toxic oynamayıp takıma faydalı oynamak güven faktörünü yükseltir.

Kopartacak ne gibi bir yorum gördün? Oyuna yatırım yapmak güven faktörünü yükseltiyor. 21 senedir cs oynuyorum. CS:GO ile bu tarz bir sistem geliştirdiler. Envanter yatırımı yapmak, maç içinde övgü almak ve toxic oynamayıp takıma faydalı oynamak güven faktörünü yükseltir.
maç içinde övgü almak ve toxic oynamayıp takıma faydalı oynamak güven faktörünü yükseltir.Şunu biliyordum da envanter yatırımı yapmak bunu bilmiyordum eğer doğruysa vay anasını harbiden, @archanqel72 resmi bir kaynak varsa atarmısın dostum okumak isterim.

waitcs2 birkaç ay önce bununla ilgili bir video yapmıştı sanki. Orada derleyip toplu olarak anlatıyordu bu durumu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araştırdım envanter yatırımının güven faktörü ile ilgisi yokmuş hocam. Genel olarak ne kadar rapor aldığın oyun içinde ne kadar toxic davrandığına göre değişiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende bıçak yok sürekli bıçaklı adamlar geliyor hocam bunun konuyla çok alakası olduğunu düşünmüyorum.

Geri