❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Hiç mantıklı değil, bu fiyat farkına. LG için belki çıkılırda bu monitör için çıkılmaz.
Ben de asus VG27AQ5A yı iade ettim.
-GIGABYTE G27Q20
-PHILIPS 27m2n3501pa
-LG 27g610a-b
Hangisini alayım ya da alternatif önerisi olan?

Bu bütçelerde en iyisi hangi monitör lg öi gigabayte mi yoksa samsungunda var hangisi acaba haporlor vs gerek yok panel kalitesi 27 2k olması yeterli 200hz üstü birde
Bu bütçede en iyisi LG. 13'e çıkabilirsen QD IPS var gigabyte'ın o kadar. Markaya çok takılma, LG panelide kendi üretimi değil.

Bu bütçede en iyisi LG. 13'e çıkabilirsen QD IPS var gigabyte'ın o kadar. Markaya çok takılma, LG panelide kendi üretimi değil.
3k fark vermeye değer mi yoksa bu konudaki işimi görür mü? 6500tllik olan marka takıntım yok

3k fark vermeye değer mi yoksa bu konudaki işimi görür mü? 6500tllik olan marka takıntım yok
Değmez. Yan yana koyduğunda, bunu niye almadım demezsin. Zaten monitor kolu falan kullaniyorsan, LG pivota boşuna para vermiş oluyorsun.

Değmez. Yan yana koyduğunda, bunu niye almadım demezsin. Zaten monitor kolu falan kullaniyorsan, LG pivota boşuna para vermiş oluyorsun.
Monitör kolum var hocam sagolun bu linktekini alıyorum dedigim gibi amazon daha iyi geliyor bu konularda ama trendyoldan alacagim umarim problem olmaz

Bu lg dediğiniz hangisi

Bu lg dediğiniz hangisi
LG UltraGear G6 27G610A-B 27" 200Hz Boe panel 8 kof.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitör kolum var hocam sagolun bu linktekini alıyorum dedigim gibi amazon daha iyi geliyor bu konularda ama trendyoldan alacagim umarim problem olmaz
Valla bende aldım, sorunsuz gelir memnun kalırız umarım.

Bizde çektik bakalım. Biraz okudum da c3 gelirse daha iyi sanırım ama yine bu fiyata güzel bir modelmiş. Sorunsuz gelirse bide monitör kolu alırız tamamdır

Geri