Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 21,174
are you kidding me?!WindForge ise kötü
Post automatically merged:
580 8GB ile neredeyse eşitler FPS olarak oyun testlerini izledim 590 1660 rakibidir
are you kidding me?!WindForge ise kötü
580 8GB ile neredeyse eşitler FPS olarak oyun testlerini izledim 590 1660 rakibidir
Çoğu oyunda RX590 daha iyi harbi lowsunBirader harbi lowsun. Bak işine.
O zama Amd de sorun yaşamayan arkadaşın %0.52 ye girmiş tebrik et onu nvidiada da sorun yaşayan arkadaşın %1-2 ye girmiş hayırlı olsun.Senin şuan PC varsa ekran kartına bir OC yap ama sağlam yap bakiyim yanacak mı yanmayacak mı
Gerçekleri söylüyorum ben hiç bir AMD kart kullanan arkadaşım sorun almadı ama biri Nvidia kullanıyordu sorun yaşadı teknoloji şans işi
ula sen low sun işine bak 1050 ti overlock yaptım niye yanmadıSenin şuan PC varsa ekran kartına bir OC yap ama sağlam yap bakiyim yanacak mı yanmayacak mı
Gerçekleri söylüyorum ben hiç bir AMD kart kullanan arkadaşım sorun almadı ama biri Nvidia kullanıyordu sorun yaşadı teknoloji şans işi
Demekki azcık yapmışPcm yok alacağım sistemin aynısından alan arkadaşım gpusuna yaptı güzelce oynuyor şuan yanma manma da yok eğer gidip te hayvan gibi yaparsan oc yi yanmayan ekran kartı göster bana.
Seni hayatımdan ignorelemek istiyorum şuan o kadar saçma ***** bilgiler veriyorsun ki insaları yanlış yola sokacaksınÇoğu oyunda RX590 daha iyi harbi lowsun
Az yapmışsın demekki veya çok sıcak çalışıyorula sen low sun işine bak 1050 ti overlock yaptım niye yanmadı?
YA Bİ GİT ŞURDAN AZICIK DİYOR KAFAYI YİYECEĞİM ALLAHIM BIRAKIN PEŞİMİ FANBOYLAR GİDİN BURDANDemekki azcık yapmış
kökünü zorladım 65 60 derece geçmiyor bune peki ?Az yapmışsın demekki veya çok sıcak çalışıyor
Ben doğruları söylüyorum siz ise test felan gösteriyorsunuz canlı mı daha gerçek yoksa youtubede test mi?Seni hayatımdan ignorelemek istiyorum şuan o kadar saçma ***** bilgiler vermiyorsun ki insaları yanlış yola sokacaksın
O zaman senin Forum dan alalımYA Bİ GİT ŞURDAN AZICIK DİYOR KAFAYI YİYECEĞİM ALLAHIM BIRAKIN PEŞİMİ FANBOYLAR GİDİN BURDAN
Namık Kemal'da aynı şekilde test yaptı aynı dereceleri aldıkökünü zorladım 65 60 derece geçmiyor bune peki ?fanboycuk yazık kafana hiç bişey bildiğin yok rx 590 rx 5500 xt aynılar gitde araştır elinde irternet var
Yazık kafana insanları yanlış bilgilendirmeye sokuyorsun sen nasıl fanboysun amd tabanlı oyunları atma !Ben doğruları söylüyorum siz ise test felan gösteriyorsunuz canlı mı daha gerçek yoksa youtubede test mi?
O zaman senin Forum dan alalım
Namık Kemal'da aynı şekilde test yaptı aynı dereceleri aldı
@TheFreaky 1650S vs RX580 derim karşımdaki bana BF5 atarAz yapmışsın demekki veya çok sıcak çalışıyor
Lan çoğu NvidiaYazık kafana insanları yanlış bilgilendirmeye sokuyorsun sen nasıl fanboysun Nvidia tabanlı oyunları atma !
O bana Nvidia tabanlı oyun atıyor bir şey deniyorsun ne kadar boş bir insansın@TheFreaky 1650S vs RX580 derim karşımdaki bana BF5 atar. 1500IQ
Şimdi güzel kardeşim Çınar. Ben bir sürü kişiye 2070S aldırıp sonrasınd 2080S yaklaşmak için O.C. yaptık, bu AMD kart gibi O.C. potansiyeli olmayan kartlar değil NVIDIA olanlar
Ve yaklaşık 10FPS fark kaldı 25 ten. 15FPS arttı anlayacağın, peki şimdi biz az bir O.C. mi yaptık, hayır, kart yandı mı? Asla..
O yüzden bilip bilmeden konuşma canım hadi öptüm.