❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

yıllardır pchocasının kendi parasını ödeyip alıp incelediği ürün görmedim yapmazlar öyle bir şey. abdullah abi yapar onu da görüyoruz zaten yaptığında.
Ürünü inceleyecekleri zaman markaya ulaşıyolardır, PC hocası bana ürün yollarmısın dediğinde zaten yollamayacak marka yok TR'de şuan.

SON 3 ÜRÜN İPTAL GELDİ BİR KAÇ TANE ALACAKLAR ALABİLİR.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlara fiyat farkı verip almaya değmez mi? Ktc bu üç monitörden çok geri kalır mı @Rickkyy
Valla LG dışında ben çıkmam 8500'üde geçti LG. 8500 olsaydı bi acaba dedirtiyordu yalan yokta 9500 şuan ona vereceğime az daha çıkar gigabyte QD IPS alırım şahsen.

Yediler anında, tekrar iptal gelirse diye takip edebilirsiniz

Benzer monitörler. Kağıt üstü c3 daha dolu, malzeme kalitesi dell daha iyidir diye tahmin ediyorum. Kağıt üstü bakınca kafa kafaya gõzüküyorda, araştırmak lazım. Dell biraz daha iyi olabilir belki. Geldiğinde yan yana koyunca belli olur :D
Dell renk gamutu olarak H27t22c ile benzer, yani KTC bir tık daha iyi de aradaki fark az olduğundan farkı görmezsiniz muhtemelen. C3 ise ikisinden de biraz daha iyi. Parlaklık olarak Dell 430-440nit çıkıyor. Kontrast oranı Dell 1400:1 çıkıyor. Ama G2724D için zamanında çift panel kullanıyor diye söylenti çıkmıştı. İncelemecilerin yorumlarına bana gelen ünite 260-270nit ve 850:1 kontrast oranı diyorlardı. Dell de kullanılan panelde AUO markaydı bu arada ktc gibi.

Ama Dell bazı incelemelerde 350nit ve 1180:1 kontrast oranı çıkıyor. Pek tutarlı sonuçlar değil yani.

Ürünü inceleyecekleri zaman markaya ulaşıyolardır, PC hocası bana ürün yollarmısın dediğinde zaten yollamayacak marka yok TR'de şuan.
onu biliyorum da video için para alıyorlar işte kendi istediğinde cüzi miktar da olsa alır

indirim bitti hayırlı olsun alanlara

onu biliyorum da video için para alıyorlar işte kendi istediğinde cüzi miktar da olsa alır

Mesela ben LG incelemesini çok beğenmedim, sponsor olduğundan falan olabilir. İçini açmaları benim için çok anlamlı değil bi 8 kof bi nit öğrendik o kadar.

Arada düşüyor stoğa demin 3 tane düştü.

Dell renk gamutu olarak H27t22c ile benzer, yani KTC bir tık daha iyi de aradaki fark az olduğundan farkı görmezsiniz muhtemelen. C3 ise ikisinden de biraz daha iyi. Parlaklık olarak Dell 430-440nit çıkıyor. Kontrast oranı Dell 1400:1 çıkıyor. Ama G2724D için zamanında çift panel kullanıyor diye söylenti çıkmıştı. İncelemecilerin yorumlarına bana gelen ünite 260-270nit ve 850:1 kontrast oranı diyorlardı. Dell de kullanılan panelde AUO markaydı bu arada ktc gibi.

Ama Dell bazı incelemelerde 350nit ve 1180:1 kontrast oranı çıkıyor. Pek tutarlı sonuçlar değil yani.
Hocam 3.monitör olarak elimde Lenovo R27QE var ips glow yok denecek kadar az baya memnunum, konudaki monitör ile değiştirmek mantıklı mı hangisi daha iyi panel olarak hz farkı dışında.

Hocam 3.monitör olarak elimde Lenovo R27QE var ips glow yok denecek kadar az baya memnunum, konudaki monitör ile değiştirmek mantıklı mı hangisi daha iyi panel olarak hz farkı dışında.
Lenovo biraz daha iyi H27t22c modelinden. C3 ise farklı monitör ölçüm verileri R27qe seviyesinde ancak değiştirmek mantıksız. Sen şu an kaliteli bir model kullanıyorsun memnunsan bu bütçedeki monitörlerden birine geçme. Sana ancak mini led veya oled gider.

Lenovo biraz daha iyi H27t22c modelinden. C3 ise farklı monitör ölçüm verileri R27qe seviyesinde ancak değiştirmek mantıksız. Sen şu an kaliteli bir model kullanıyorsun memnunsan bu bütçedeki monitörlerden birine geçme. Sana ancak mini led veya oled gider.
Hocam şuanda ana monitör olarak Giga MO27Q2A kullanıyorum, Lenovo'yu 3.monitör olarak kullanıyorum. Konudaki monitörün fiyatı uygun olunca sorayım dedim değiştirmek mantıklı mı diye.

MSI G274QPF-QD monitörümün yanına 2. monitör olarak ben de satın aldım. Ana monitörün hangisi olarak kullanılması gerektiği sorusunu ben de yönelteyim. Özellikle kontrast konusunda msi'da kontrast oranını göremedim. OLED'e en yakın deneyimi hangisi verirse onu kullanmayı düşünüyorum aslında. Yenileme hızından ziyade renk doğruluğu ve grileşmeyen siyahlar ön planda benim senaryomda. Düşünceniz nedir? @Tayfunns

G2724d kullanıcısı olarak KTC elime geçince sanırım panelini anlayacak gibiyim. Teşekkürler yanıtınız için.

MSI G274QPF-QD monitörümün yanına 2. monitör olarak ben de satın aldım. Ana monitörün hangisi olarak kullanılması gerektiği sorusunu ben de yönelteyim. Özellikle kontrast konusunda msi'da kontrast oranını göremedim. OLED'e en yakın deneyimi hangisi verirse onu kullanmayı düşünüyorum aslında. Yenileme hızından ziyade renk doğruluğu ve grileşmeyen siyahlar ön planda benim senaryomda. Düşünceniz nedir? @Tayfunns
Renk doğruluğu = IPS / Grileşmeyen siyah = VA / Gerçek siyah = Oled

Renk doğruluğu = IPS / Grileşmeyen siyah = VA / Gerçek siyah = Oled
Evet her panel kategorisi için öne çıkan özellikler sizin de belirttiğiniz gibi. Sadece kendi monitörümle bu KTC arasındaki kontrast oranı farkında kazananın kim olacağı benim için merak konusuydu. En azından kağıt üzerinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri