Öneri Fiber modem önerir misiniz

brom sana yazacağım fiber bağlanınca :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum teşekkürler fiberim gelsin modemide alayım senide rahatsız etsem olur mu ayarlar için :)
dilediginiz zaman rahatsiz edebilirsiniz hocam. not edin beni, akliniza takilan her seyi sorabilirsiniz. burada olursam mutlaka yardimci olmaya calisirim bildigim kadar.

dilediginiz zaman rahatsiz edebilirsiniz hocam. not edin beni, akliniza takilan her seyi sorabilirsiniz. burada olursam mutlaka yardimci olmaya calisirim bildigim kadar.
çok teşekkürler dostum iyi akşamlar kayıt ettim seni

Hocam Çok Kısa Ve Öz Demek Gerekirse " Modem interneti getirir, router ise dağıtır. " Olayı Bu Yani .
Alakası yok, bu cihazların hepsi zaten dağıtım yapar ana amaç zaten budur modem denen şeyin tek farkı bakır kablo (DSL) sinyali ile de doğrudan kullanılabilmesidir.

Alakası yok, bu cihazların hepsi zaten dağıtım yapar ana amaç zaten budur modem denen şeyin tek farkı bakır kablo (DSL) sinyali ile de doğrudan kullanılabilmesidir.
Hepsi Dağıtım Yapar Evet Ama İnterneti " DSL " Sahibi Modem Yapmaz Mı ? 😅

Hepsi Dağıtım Yapar Evet Ama İnterneti " DSL " Sahibi Modem Yapmaz Mı ? 😅
Sahipten çok dönüştürücü denebilir. DSL sinyali biraz farklı onu çözümleyip bildiğimiz dijital veri akışına döndürüyor modemler. Modeme o sinyal mahalledeki saha dolabından geliyor o dolaba da fiber bağlı genelde onu DSL sinyallerine dönüştürerek dağıtıyor.

Aslında biraz düşününce gereksiz karmaşık bir sistem o yüzden her yere fiber çekiyorlar şuan direkt olarak 😀

Geri