İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK YÜKSELİYOR

Görev yöneticisinden bak ramelr 2666mhz ile Bios girip XMP ayarını aç 3200mhz al.
FPS limiti koymayı deneyebilirsin

Görev yöneticisinden bak ramelr 2666mhz ile Bios girip XMP ayarını aç 3200mhz al.
FPS limiti koymayı deneyebilirsin
Her şeyi denedim hocam bir türlü çözülmüyor format dahi attım driverler bios her şey güncel ancak çözülmüyor

İşlemci tabanlı oyun, normal hatta %99-100 olmuyorsa kötü derim

Erkek işi pubgde işlemci kullanımımın %45 i geçtiğini dair görmedim hiçbir zaman. Bariz problem var 1080p deyim 3 yıldır aktif olarak msi afterburner açık bi şekilde pubgyi oynar takibini yaparım

Bf2042 de bile %90 görmüyorken pubgde cpu kullanımının %90 görmesi ne la? Pubg bu. Optimizasyonu belki mükemmel değil ama gpu ve işlemciyi doğru kullanmayı beceremeyen bi oyun değil. Daha beterlerini oynuyorum 👍

Bariz sorun var hocam.

Özel mesaj atın bana dediklerimi uygulayın

Genel konuyu bırakayım. Güncellemeleri kontrol edip, önerdiğim ince ayarları yapın ve tekrar oyun testi yapın.

Eğer olmazsa özel mesajdan yazın, Teamviewer ile bağlanıp aklıma gelen bir şeyleri daha yapayım.
Ayrıca BIOS ayarlarını sıfırlayın, XMP ve Resizebar hariç ayarlara karışmayın. Keza Nvidia, güç seçenekleri gibi ayarları varsayılana alın. Güç seçeneği de dengeli olsun.

Genel konuyu bırakayım. Güncellemeleri kontrol edip, önerdiğim ince ayarları yapın ve tekrar oyun testi yapın.

Eğer olmazsa özel mesajdan yazın, Teamviewer ile bağlanıp aklıma gelen bir şeyleri daha yapayım.
Ayrıca BIOS ayarlarını sıfırlayın, XMP ve Resizebar hariç ayarlara karışmayın. Keza Nvidia, güç seçenekleri gibi ayarları varsayılana alın. Güç seçeneği de dengeli olsun
Hocam kullandığım program hatalı gösteriyormuş işlemci kullanımını
Afterburner ile kontrol ettiğimde 40-50 lerde takılıyor ancak fps düşme sorunu hala devam ediyor bilmediğim için benim sistemim gayet yeterli değilmi normal şartlarda
İ512400 f
Rtx5060
H610 m k d 4
Dual channel cl16 3200 mhz ram
Kıoxia exceria g 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,187
Üyeler
191,418