Asus Vivobook S14 Oled 2.Nesil Core Ultra 7 258V-32Gb-1Tb Ssd-14inc- 52.056 TL

Bi kac gün öncesinde 48 küsürdü fiyati vatanda. Şuanda heryerde 55 bin bandinda bulunabiliyor. Çok bir indirim yok trendyolda 55 bine peşine 9 taksit ile alinabiliyor. Pek bi avantaji yok şuan.

Edit:Anca parafla alinirsa vatanda bir avantajı oluyor. 5000 iade için.

Bi kac gün öncesinde 48 küsürdü fiyati vatanda. Şuanda heryerde 55 bin bandinda bulunabiliyor. Çok bir indirim yok trendyolda 55 bine peşine 9 taksit ile alinabiliyor. Pek bi avantaji yok şuan.

Edit:Anca parafla alinirsa vatanda bir avantajı oluyor. 5000 iade için.

normalde 58 civarı görüyordum internette paraf kampanyası ile çok güzel oluyor fiyatı ve peşin fiyatına 6 taksitte ekstra ballı ekmek kaymak oluyor

Bunun yerine dün indirimde 48k ya yoga 7 tercih ettim, ryzen7 350 li. Sizin tercihiniz ne olurdu?

lenovalar şans işi eğer sağlam gelirse ne ala ama sıkıntılı bir ürün gelirse servis hizmetleri ve deneyimleri berbat
Bi tık risk aldık desene o zaman, ne gibi sorunları olabilir peki gelen üründe nelere dikkat etmem lazım

model zenbookdan iyidir hem performans hem soğutma açısından
ama işlemci bence güçsüz bu bütçe için

Ram ihtiyacı ve windows/linux kullanımı gibi bir durumdaysanız alın geçin

fiyatı cazip değil kesinlikle alınmaz demiyorum 45k felan olsa alırdım.

model zenbookdan iyidir hem performans hem soğutma açısından
ama işlemci bence güçsüz bu bütçe için

Ram ihtiyacı ve windows/linux kullanımı gibi bir durumdaysanız alın geçin
Aradığım kıyas buydu. Özellikle RAM'i VRAM gibi kullanabildiği ve RAM bant genişliği VRAM kadar yüksek olduğu için Macbook fazlasıyla ağır basıyordu. Ha tabii Windows olmayacak, Oled panel de yok ama M4 CPU için değer gibi

48400 tl şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,965
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri