Iphone 16 alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
iphone 16 kullanıcılarına bu sorum 16 almayı düşünüyodum olumsuz yorumlar okumaya başladım son birkaç günde 16 alınır mı yada onun yerine 15 mi almak daha iyi ikisi arasındayım?
iphone 16 57.000tl
iphone 15 46.000tl

10 aydır kullanıyorum memnunum işlemci ve ram zaten canavar güçlü 60hz konusu takılma cihaz seri kullanımı kompak yapıda çok uzun yıllar kullanırsın 15 ile arasında ciddi işlemci ve ram farkı var yapay zeka desteği alıyor.

Alınmaz kardeş 60 bin lira vericen bir de 60 hz. Yavaş şarj oluyor bir de pili hemen ölüyor. Geç o işi.15 pro al normal 16 yerine..

iphone 16 kullanıcılarına bu sorum 16 almayı düşünüyodum olumsuz yorumlar okumaya başladım son birkaç günde 16 alınır mı yada onun yerine 15 mi almak daha iyi ikisi arasındayım?
iphone 16 57.000tl
iphone 15 46.000tl
15 ile kıyaslıyorsan 17 alma imkanın yok olarak düşünüp öyle yorumluyorum:

iPhone 16 kullanıyorum, ben alırken de arada 9-10K gibi bir fiyat farkı vardı, açıkçası 2 nesil yeni işlemci ve 8GB RAM olması, bu sayede daha uzun destek ve Ai güncellemelerini alacak olması ve bir de en son tasarıma sahip olması ve en önemlisi pilin daha iyi olması gibi sebeplerle iPhone 16 almayı tercih ettim. Pişman da değilim açıkçası şuan 17 kullananlardan tek ciddi farkı ekranın 120Hz olmaması onun dışında hala en iyi özelliklere ve en güncel tasarımlı cihaza sahibim.

Cihaz hakkında “60Hz ya” hariç bir olumsuz yorum yapan çıkmaz bence. Bir sorun varsa sorabilirsin.

Kardeş yapmayın. Kendinizi kandırmayın. Topluluk içinde elinizde İphone görünsün diye sırf 60K verilir mi 60hz ekrana. Gözünüzü seveyim. Ne de olsa alıyolar diye herhangi bir Xiaomi'den 5 yıl sonra getirdi adam 120 yi..

60hz cihaz telefonda tahamül edilebilir ama, bu onun çok kötü oldu gerçeğini değiştirmez.
İpad de miden bulanır o kadar iğrenç. Küçük ekranda fark edilmez al geç.

Son düzenleme:
Bütçe artarsa iphone 17 artmazsa Samsung S25 al geç. 60Hz artık çağ dışı hissettiriyor. iPhone 15 ise bence kesinlikle alınmaz. 6GB ram yüzünden apple intelligence bile gelmedi cihaza artık eskimiş bir model gibi düşün yani.

iphone 16 57.000tl
iphone 15 46.000tl
60hz i kafaya takma ben sadece yoğun kullanmada pil yetmiyor o kadar onun dışında memnunum

60 hz takıntın yada daha önce 120 hz kullanmışlığın yoksa gayet alınabilir telefon uzun yıllar kullanırsın, eğer takıntın yada daha önceleri 120 hz kullanmışlığın var ise bütçe arttırıp 17 alman çok daha mantıklı olacaktır.

Geri