İnventus İkinci El Ürün Satıyor

Hocam ne bekliyorsunuz firmadan tam olarak? Adamlar bir hata yapmış zorluk çıkarmadan telafi etmiş. Aksine bu firmanın ne kadar iyi olduğunun nişanesi. Forumda konu açarak karalama yapmanızın doğru olduğunu düşünmüyorum.

Benim başıma geldi RAM aldım ikinci el çıktı. Ramin başına bir şey gelemeyeceği için sıkıntı olmadığı için %20 indirim talep ettim. Kabul etmediler iade ettim. Fikir olsun diye söyledim. İade alıyorlarsa değişim yapıyorlarsa senin de içine sinmiyorsa değiştir hocam
Değişim talep ettim hocam inşAllah sıfır verirler bu sefer

Hocam zaten alırken böyle bir firmadan iki kere düşünmek gerekiyor bunu da öğrendim başkasının başına gelmesin diye açtım konuyu ben birde 125 bin TL peşin verdim böyle bir durum sizin başınıza gelse gidip mağazayı bile basardınız.
yavv başkasının başına ne gelmeyecek onu merak ediyoruz bizde? mağduriyetin yok ortada. inventus yılların firması. ben şahsen birçok kez alışveriş yaptım. hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ortada bir mağduriyet yokken nedir bu konunun amacı?

Hocam ne bekliyorsunuz firmadan tam olarak? Adamlar bir hata yapmış zorluk çıkarmadan telafi etmiş. Aksine bu firmanın ne kadar iyi olduğunun nişanesi. Forumda konu açarak karalama yapmanızın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Hocam 125 bin TL peşin para verdim böyle bir durum sizin başınıza gelse gidip mağazayı bile basardınız. Ne yapmamı bekliyorsunuz ki ?

yavv başkasının başına ne gelmeyecek onu merak ediyoruz bizde? mağduriyetin yok ortada. inventus yılların firması. ben şahsen birçok kez alışveriş yaptım. hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. ortada bir mağduriyet yokken nedir bu konunun amacı?
Sadece iki kez düşünmek gerek Amazon veya Hepsiburada harici alışveriş yaparken amaç bu sadece kötü niyetle açmadım konuyu insanlar bilgilensin diye açtım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açıp kullandığın ürünü iade edemezsin kardeşim.
Edilebiliyor hatta Amazonda 14 değil 30 gün koşulsuz şartsız iade var kullanıp iade etmişliğim kaç defa Allah affetsin içime sinmediği için iade ediyordum.

Hocam 125 bin TL peşin para verdim böyle bir durum sizin başınıza gelse gidip mağazayı bile basardınız. Ne yapmamı bekliyorsunuz ki ?
kardeşim mağazayı niye basıyoruz adamlar değiştirelim demiş zaten. niye basıcaksın mağazayı ben hala anlamadım...

Sadece iki kez düşünmek gerek Amazon veya Hepsiburada harici alışveriş yaparken amaç bu sadece kötü niyetle açmadım konuyu insanlar bilgilensin diye açtım.

Edilebiliyor hatta Amazonda 14 değil 30 gün iade var kullanıp iade etmişliğim kaç defa Allah affetsin içime sinmediği için iade ediyordum.
amazon da yapabilirsiniz bunu sadece. sizin gibiler yüzüne bu duruma da güncelleme getirdiler maalesef.

İade edilenleri çöpe mi atıyorlar.
Hayır ama keşke siteye yazsalar satarken bu iade üründür vs diye fiyatını da ona göre belirlemeleri gerekirdi.

kardeşim mağazayı niye basıyoruz adamlar değiştirelim demiş zaten. niye basıcaksın mağazayı ben hala anlamadım...

amazon da yapabilirsiniz bunu sadece. sizin gibiler yüzüne bu duruma da güncelleme getirdiler maalesef.
MAĞAZAYI neden mi basardınız çünkü böyle bir durum olarak insanı keriz ***** yernne konulması hiç hoş bir durum değil ben aradağımda biz sıfır ürün satıyoruz diyorlar ama ikinci el videoyu onlara da atmama rağmen dediler öyle.

sizin gibiler yüzüne bu duruma da güncelleme getirdiler maalesef.
Zannedersin adam öldürdük sizin gibiler diyor birde sen trilyonersen bilemem benim için 125 bin TL çok para ayrıca peşin verdim

Hayır ama keşke siteye yazsalar satarken bu iade üründür vs diye fiyatını da ona göre belirlemeleri gerekirdi.

MAĞAZAYI neden mi basardınız çünkü böyle bir durum olarak insanı keriz ***** yernne konulması hiç hoş bir durum değil ben aradağımda biz sıfır ürün satıyoruz diyorlar ama ikinci el videoyu onlara da atmama rağmen dediler öyle.
kardeşim sen bence sorunlu bir insansın. Allah inventus çalışanlarına sabır versin bu değişim sürecinde. sizin gibi tüketiciler yüzüne her geçen gün markalar daha da kötüleşiyor son kullanıcıya karşı.

Zannedersin adam öldürdük sizin gibiler diyor birde sen trilyonersen bilemem benim için 125 bin TL çok para ayrıca peşin verdim
5080'e 125K para mı verilir hocam bence iade et direkt.

kardeşim sen bence sorunlu bir insansın. Allah inventus çalışanlarına sabır versin bu değişim sürecinde. sizin gibi tüketiciler yüzüne her geçen gün markalar daha da kötüleşiyor son kullanıcıya karşı.
Lan yürü allahın belası ******** ürün ikinci el çıkmış gelip beni suçluyor sun ya Allah senin gibi insanları süründürsün inşAllah mağdur olan benim beni suçlu çıkarmaya çalışıyorsun Allah ailene sabır versin.

kullandığın ürünleri içime sinmedi diye iade ediyorum diye sen kendin söyledin. ben bu duruma karşı söyledim bu yorumu, ekran kartı ile alakalı değildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri