İnventus İkinci El Ürün Satıyor

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Merhaba arkadaşlar, İnventus'tan ekran kartı aldım ama ürünün kutuda yırtıklar mı dersiniz ürünün kendisinde 1 tane bile jelatin olmaması mı dersiniz ürünün backplate jelatini sökülüp küçük bir tane başka bir tane jelatin yapıştırılması falan hiç güzel değil insanları keriz yerine koyulmaz ki.

Ekran görüntüsünü koyamadım yazıkları şey şudur:
Merhaba,

Yaşadığınız olumsuz tecrübe için özür dileriz.

Siparişiniz üzerine ürün tedariği yapılmıştır ve ürün geldiğinde dış kutusu kontrol edilerek tarafınıza gönderimi sağlanmıştır. Yazdıklarınızdan distribütörün iade edilmiş bir ürünü tarafımıza gönderdiği anlaşılmaktadır.

Firmamız iade edilmiş ürünleri satışa sunmaz ve size gönderdiğimiz ürünün iade edilmiş olduğunu mesajınızı görene kadar bilmiyorduk.

Çözüm olarak tercihinize göre ürünü iade alabiliriz veya yenisi ile değiştirebiliriz.

Bana ikinci el geldi. Yaptıkları savunmayı ekran görüntüsü olarak koymaya çalıştım çıkmadı resim ekle vs neyse resimleri ve kutusunu açtığım videonun linkini de paylaşıyorum. Yaptıkları açıklama bana mantıksız geldi; bilemiyorum, distribütör veya tedarikçi firma nasıl ikinci el ürün gönderebilir ki?

Son düzenleme:
iade edilmiş ürünü değişim sağlamadan göndermişler bence en azından zorluk cıkartmadan yenisi ile değişme talebi bulmaları iyi bi durum tabi en bastaki hatalarını telafi etmez

operasyonel bir hata olmuş ve firma hatalarını telafi etmeyi hiç uzatmadan kabul etmiş. kimse robot değil, bu firmalarda da insanlar çalışıyor ve her insan gibi bu insanlarda hata yapabilir. mantıksız bir durum yok bence ortada.

iade edilmiş ürünü değişim sağlamadan göndermişler bence en azından zorluk cıkartmadan yenisi ile değişme talebi bulmaları iyi bi durum tabi en bastaki hatalarını telafi etmez
Aynen öyle hocam bende hatalarını kabul etmelerine sevindim gerçekten şimdi arayıp konuştum dedim o zaman yenisi sıfırı ile değişimini istiyorum sorun şu böyle bir şeyin 23 yıllık bir firmada nasıl olabiliyor ona şaşırıyorum hadi distribütör bir şey olmaz ikinci el gönderelim dedi inventus hiç mi kutuyu kontrol etmesi yani kutuda yırtık da vardı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

operasyonel bir hata olmuş ve firma hatalarını telafi etmeyi hiç uzatmadan kabul etmiş. kimse robot değil, bu firmalarda da insanlar çalışıyor ve her insan gibi bu insanlarda hata yapabilir.
Evet hocam büyük ihtimalle değişimden gelen bir üründü bende az önce konuştum sıfırı ile değişimini talep ettim inşAllah böyle bir durum birdaha yaşamaz.

Evet hocam anlayışlılar gerçekten de ama zaten 14 gün içinde iade hakkım var yani eğer sıfır gelmiş olsa bile kullanıp iade edebilirdim maksat böyle durumlar olmasın istiyorum hem onların başı ağrımasın hem benim.

Ayıp-kusura göre indirim talep etsen acaba senin için de okeyse daha mantıklı olmaz mı?

distribütör yada tedarikçi bunlarla uğraşmaz, kendileri ellerindeki iade ürünü ya farkında olarak yada farkında olmadan sana yollamışlar, sende fark edip iade değişim talep etmişsin onlarda kabul etmiş aslında olağan bir şey bu çoğu kişinin başına geliyor konu açılacak bir durum gibide durmuyor

Ayıp-kusura göre indirim talep etsen acaba senin için de okeyse daha mantıklı olmaz mı?
Yok hocam sıfır parası verdim ben neden ikinci el kullanayım

distribütör yada tedarikçi bunlarla uğraşmaz, kendileri ellerindeki iade ürünü ya farkında olarak yada farkında olmadan sana yollamışlar, sende fark edip iade değişim talep etmişsin onlarda kabul etmiş aslında olağan bir şey bu çoğu kişinin başına geliyor konu açılacak bir durum gibide durmuyor
Bence bu azınsamayacak kadar büyük bir olay neden dersen 23 yıllık bir firma nasıl böyle bir hata yapabilir ki hocam yeni girmediler bu işe sonuçta ve kimse böyle bir sorun yaşamasın alırken birdaha düşünsün diye açtım konuyu

küçük şirketlerin iade gelen ürünü çöpe atacak hali yok ya. Birde 5080 gibi pahalı bir karttan bahsediyoruz tabii ki tekrar paketleyip satıyorlar.

Bunu çoğu kişi farketmiyor ancak bu tarz ürünlerde bu durum hep yaşanıyor. Firmanın suçu günahı yok değişim yapabiliriz demişler.

adamlar farkında değilmiş demek ki ve kabul edip özür dilemişler iade değişim sağlayacağız demişler ne var bunda şimdi böyle konu açıp böyle başlık koyunca millet görüp hemen firmanın aleyhine düşünecek

Aynen öyle hocam bende hatalarını kabul etmelerine sevindim gerçekten şimdi arayıp konuştum dedim o zaman yenisi sıfırı ile değişimini istiyorum sorun şu böyle bir şeyin 23 yıllık bir firmada nasıl olabiliyor ona şaşırıyorum hadi distribütör bir şey olmaz ikinci el gönderelim dedi inventus hiç mi kutuyu kontrol etmesi yani kutuda yırtık da vardı.

Evet hocam büyük ihtimalle değişimden gelen bir üründü bende az önce konuştum sıfırı ile değişimini talep ettim inşAllah böyle bir durum birdaha yaşamaz.

Evet hocam anlayışlılar gerçekten de ama zaten 14 gün içinde iade hakkım var yani eğer sıfır gelmiş olsa bile kullanıp iade edebilirdim maksat böyle durumlar olmasın istiyorum hem onların başı ağrımasın hem benim.
sıfır ürünü açıp kullanıp hiçbir sebeb yokken iade edemezsiniz.

adamlar farkında değilmiş demek ki ve kabul edip özür dilemişler iade değişim sağlayacağız demişler ne var bunda şimdi böyle konu açıp böyle başlık koyunca millet görüp hemen firmanın aleyhine düşünecek
Hocam zaten alırken böyle bir firmadan iki kere düşünmek gerekiyor bunu da öğrendim başkasının başına gelmesin diye açtım konuyu ben birde 125 bin TL peşin verdim böyle bir durum sizin başınıza gelse gidip mağazayı bile basardınız.

Benim başıma geldi RAM aldım ikinci el çıktı. Ramin başına bir şey gelemeyeceği için sıkıntı olmadığı için %20 indirim talep ettim. Kabul etmediler iade ettim. Fikir olsun diye söyledim. İade alıyorlarsa değişim yapıyorlarsa senin de içine sinmiyorsa değiştir hocam
Yok hocam sıfır parası verdim ben neden ikinci el kullanayım

Bence bu azınsamayacak kadar büyük bir olay neden dersen 23 yıllık bir firma nasıl böyle bir hata yapabilir ki hocam yeni girmediler bu işe sonuçta ve kimse böyle bir sorun yaşamasın alırken birdaha düşünsün diye açtım konuyu

sıfır ürünü açıp kullanıp hiçbir sebeb yokken iade edemezsiniz.
İnternet görmeden alınan ürünlerde 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkımız var bu herkes için geçerli.

Geri