❌İndirim Bitti! Erkek bakım seti 189 tl (250 üzeri alışveriş şart)

tyuno

80+
Reaksiyon skoru
120
yorumları pek iyi sayılmaz isteyen denesin şansını

Burun ya da kulakta ki kıllar için alınacaksa kesinlikle alınır . En ucuz ürünler 150 lira zaten garantisi bile olmuyor polosmartın garantisi çok güzel işliyor yapamazlarsa sıfırını yolluyorlar. Bir de yanında sakal için extra başlık var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buna da bakılabilir

Burun ya da kulakta ki kıllar için alınacaksa kesinlikle alınır . En ucuz ürünler 150 lira zaten garantisi bile olmuyor polosmartın garantisi çok güzel işliyor yapamazlarsa sıfırını yolluyorlar. Bir de yanında sakal için extra başlık var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buna da bakılabilir
burun kıllarını almak sağlık açısından çok zararlı alıcaksan sadece dıştan gözükmeyecek şekilde kesmen gerek sadece bir tavsiye yine karar senin

burun kıllarını almak sağlık açısından çok zararlı alıcaksan sadece dıştan gözükmeyecek şekilde kesmen gerek sadece bir tavsiye yine karar senin
Aynı işi yapıyor ben kullanıyorum. Sıfıra kadar kesmeye gerek yok. Zararlı olan kopartmak kesmek değil.

sadece bunu ekleyin sepete 189 tl ye alınıyor. başlığı düzelt istersen hocam

İçindeki bataryamı acaba parça için çeksem nasıl olur : D

Dışarıdan gözükmeyecek şekilde alınır zaten , içine tamamen sokarsam haklısınız

Çektim bir tane deneyelim bakalım elimde dandik bir tane vardı da hoşuma gitmiyordu zaten, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,412
Üyeler
193,026
Son üye
Ramiz40
Geri