FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

reis kablosuz olduğu için gecikme süresi çok olur mu kullanıyorsan cevaplar mısın sana zahmet
bunlar yeni teknoloji gecikme yok denecek kadar az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda yüzlerce kişi kullanıyor kullananların çoğunluğu memnun

reis kablosuz olduğu için gecikme süresi çok olur mu kullanıyorsan cevaplar mısın sana zahmet
yok başkan olmaz gecikme bende kablosuzlara önyargılıydım çok büyük rahatlık bende a9 ultra mı ne var eski sürümün en üst versiyonu ama a9 plus da gayet iyi ve yeterli üstüne yenilenmiş sürümleri geldi a9plus gayet yeterli ve güzel bir tercih

yok başkan olmaz gecikme bende kablosuzlara önyargılıydım çok büyük rahatlık bende a9 ultra mı ne var eski sürümün en üst versiyonu ama a9 plus da gayet iyi ve yeterli üstüne yenilenmiş sürümleri geldi a9plus gayet yeterli ve güzel bir tercih
bunlar yeni teknoloji gecikme yok denecek kadar az

Forumda yüzlerce kişi kullanıyor kullananların çoğunluğu memnun
cansınız teşekkür ederim hayırlı akşamlar

cansınız teşekkür ederim hayırlı akşamlar
Hangi mouse'u tercih ettin?

atk a9 plus al geç
ATK A9 ile alakalı çok fazla olumsuz geri dönüş var. Özellikle Scroll ve Sol Klik tuşları sık sık bozulup arızalanıyormuş. Onun harici alınabilecek 1500 bandında iyi bir mouse yok mu?

Bir de neden ATK A9 değil de ATK A9 Plus öneriyorsunuz? Aralarında devasa bir fark var mı?

Bir de neden ATK A9 değil de ATK A9 Plus öneriyorsunuz? Aralarında devasa bir fark var mı?
Sensörü falan bir kenara, 800mAh batarya mükemmel bir şey. Günde 10 saat açık pc ama ayda 1, bilemedin 2 kez şarj ediyorum.

Gecikme vs. yok bu arada çatır çatır CS oynuyordum 10 levelde.

ATK A9 ile alakalı çok fazla olumsuz geri dönüş var. Özellikle Scroll ve Sol Klik tuşları sık sık bozulup arızalanıyormuş. Onun harici alınabilecek 1500 bandında iyi bir mouse yok mu?

Donanım olarak fark yok, plus modelinin pili daha büyük ve buz hisli kaplaması var.
Onun harici 1000-2000 arasına çok fazla model bulabilirsin ama Türkiye de her ürünün incelemesini kolay kolay bulamadığın için sorun yaşayıp yaşamamak şans işi.

Linklerde bütçene göre bir çok model var:

daha alamadım, öğrenci olunca yetişmiyor maalesef ama arkadaşların dediği gibi atk a9 plus ı alacağım sanırım ya da X1 S alabilirim o da iyi gibi bu ikisi arasında kararım büyük ihtimal a9 alırım ama herkes scroll da sıkıntı var diyor en büyük korkum o parayı boşa harcamak istemiyorum.

a9 plus kullanıyorum önermem ara ara takılma oluyor mouse'ta click veya scrool problemi yaşamadım 2-3 aydır kullanıyorum ama dediğim gibi bazen oynatırken mouse bir anda ışınlanıyor gibi oluyor. a159 pro almıştım arkadaştan 1 hafta kullandım onda öyle bir problem yoktu.

Geri