Benim attığım nasıldır hocamPiksel piksel FHD 27" oh ne güzel, asla önermiyorum kesinlikle 24" versiyonunu alın
Benim attığım nasıldır hocamPiksel piksel FHD 27" oh ne güzel, asla önermiyorum kesinlikle 24" versiyonunu alın
Güzeldir, içinize sindiyse tabii ki alınır. Bir kaç alternatif de göndereyimBenim attığım nasıldır hocam
Hocam alınır mı 2. Monitör olarak @TayfunnsTrendyol Plus'a Özel Kampanya Beyler Ve 200 TL de yorum yap geri ödemesiyle 6453 TL ye geliyor
![]()
AOC 27G50Z 27″ 260Hz 0.3ms Full HD FreeSync Fast IPS Oyuncu Monitörü - Fiyatı, Yorumları
27G50Z 27″ 260Hz 0.3ms Full HD FreeSync Fast IPS Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Valla hocam laptopum var gamegaraj x7t 5070 ona düşünüyorumGüzeldir, içinize sindiyse tabii ki alınır. Bir kaç alternatif de göndereyim
300hz
beyaz istersen
Şahsen kişisel tavsiyem yeterli bütçe varsa bu monitör, 4K için yeterli sistem varsa bence her zaman 4K alınmalı. FPS oyunlarında 1080p'ye çekip 320hz oynayabilirsin.
Xiaomi’nin hangi monitörü link gönderebilir misinizBunu bosverin 5 bin TL'ye 1 ms gtg li fhd 27inch Xiaomi monitor kampanyada su an
Xiaomi’nin hangi monitörü link gönderebilir misiniz
O zaman 2k'dan devam et.Valla hocam laptopum var gamegaraj x7t 5070 ona düşünüyorum