🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

Forumlarda da çalışanları çok var. Alakasız övgü mesajları onlardan geliyor bazen, ne kadar müşteri artarsa o kadar prim aldıklarından olumsuzlukları iyileştirmek adına forumlarda takılıyorlar.

Son dönemlerde bayağı yatırım yaptılar, ama marka adlarından dolayı ve malum geçişin eziyetlerinden, yaptıkları yatırım karşılığını alamıyorlar. En yakın rezaletleri BF6 1 ay civarı Sansüronline kullananlar oynayamadı.

TT VDSL altyapıdan Netspeed, Türk NET vb. kullanmak, şu eziyeti çekmekten daha iyi. Ben 70 Mbps ile, Ankara'da CS2 ve BF6 sabit 50 ping alıyorum. Pingin modem ve ayarla da ilgisi var. Keenetic Hopper DSL, cihaza 4 telefon, 1 TV Box ve uydu alıcı bağlı. Uydu alıcı ve TV box çok kullanılmasa da Wifi 6 modem olduğundan telefonlar çok etki etmiyor.

Sansür online bizim binaya da geldi, binada 3-5 kişi hariç kimse geçmedi. Yayın mı yapıyorsunuz istisnasız sorun oluşturuyor. Bunları yıllardır büyük yayıncılar bile konuştu ve çoğu saldı bu firmayı. Firma bayilerini, telefon numarasından paketi al tacizcilerini ve bazı leş vakıflara paravan para aktarma yapacağına, bu sorunları çözse daha çok müşteri kazanır. Telefonda keza insanların deneyerek kanıtladığı internetin hızlı bitme sorunu en çok bu firmada yaşanıyor. Görüp görebileceğiniz en leş firmadır.

İndirme hızı güzel ama işiniz yayıncılık değilse veya sürekli dosyalar ile uğraşmıyorsanız, bir yerden sonra ihtiyaç kalmıyor. Çoğu binaya 100/50 internet sağlasalar bile insanlara yetiyor bu arada. Veya 200/50 gibi paketler. Oyunu hızlı indirmek gerçekten güzel bir şey olsa da, böyle yeni bir oyuncak alırsın ve 1 hafta sonra hevesiniz kaçar biraz öyle. Bunun için yaşayacağınız yasaklamalar, port sorunları, gecikmeler veya BF6 örneğindeki (bu arada şimdi aklıma geldi FC oyununda da oldu) erişim sorunları ile uğraşılmaz ki 3 büyük firma (Kablo NET, Turkcell ve Türk Telekom) yoğun saatlerde yavaşlaması da cabası.

Oyunu hızlı indirmenin yanında getirdiği çok zarar var. Ben sorun yaşamıyorum cümlesi, bu sorunların yaşanmadığını kanıtlamıyor. Maalesef Sansüronline düzelmeye de niyeti yok. Malum iktidar yandaşlarına ceza kesecek bir devlet de yok ortada. 5G falan da inanın ABD ve Avrupa ittirmesi ile geçmişlerdir, malum global iletişimin bazı standartlara uyması gerekiyor. Dünya ittirmese inanın çoğu şeyde çağ dışı kalırız.
Çalışan değilim uzun süre Vodafone kullandım yazlıkta da Turknet bağlattık taahüt esnekliği için genel olarak bulunduğum konum dolayısıyla 1000 paketleri altyapım destekliyor aynı şekilde adresde de Turknet deneyimledim kısa bir süre Turknette saçma bir dalgalanma sorunu yaşadım ve çözemedim elimde 2 adet router var her yolu denedim 5 adet kablo var sorun öyle mi diye arkadaşım teknik serviste çalışıyor rica edip cam kablo yenilettim ve apartmanda port kaydırdım boşluğa sonra uzak kalsamda geçtim superonlineye Turknet gayet iyi sözüm yok tabi ki sansüronline cephesinde de saçma sapan kısıtlama yasaklar var bunlar göz ardı edilmeyecek şeyler sorunumu düzeltebilseydim Turknette devam edecektim tabii evimde 3 adet sistemim var işim gereği sürekli bilgisayar başındayım benim için hız kısmı çok kıymetli ben bu yüzden memnunum bu cephede bunu belirttim ve poliklinikteki diğer arkadaşlarda genel olarak bu altyapı kullanıyor zaten onlar biraz kafama girdi öyle geçişi yaptım memnun olduğumu ve arkadaşın benim Turknette yaşadığım gibi kendi çözemediği sorunu olduğu gerçeği değişmiyor bu yüzden ben memnunum dedim fakat anlamaktan aciz insanlara laf anlatmak duvarla konuşmaktan beter benim kusurum orası da boşuna laf anlatmak

boşuna ödemişsiniz başvuru yaptınız mı otomatik abonelik düşürebiliyorsunuz altyapı yoksa size seçenek sunuyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üslubuna dikkat et ufaklık kim yakından görürsün yurt dışı çıkışı iyi diye bir durum belirtmedim aldığım ping değerlerini yakından görmek istersen numara bırak 1 e 1 görüntülü göstereyim burda caz yapma yorma akşam akşam dünkü ne olduğu belirsiz lavuğun tekiyle uğraşamam sinirlendirme okuduğunu anlamaktan aciz insanlar şu foruma geliyor boş yapıyor uyuz oluyorum sizin gibi "GEREKSİZ" insanlara verdikleri ZTE routeri klonla desem yapamayacak adamsın hırlama kavga yeri değil burası sorununu çözememişsin kendi derdin sana laf anlatanda kabahat aynı seviyeye inmemek gerekiyor bazı insanlarla
Cs Viyana’ya Tracert at gönder videosunu

Engelli tarifeleri yok diye biliyorum, belgeleri sunarsanız %25 indirim yapıyorlar. Ben yerinizde olsam güzel bir modem veya router alıp Türk NET kullanmaya devam ederdim. Turkcell, TT falan geçince Discord veya diğer yasaklı sitelere aracı uygulama ile girmeniz gerekiyor. Türk NET'de DNS değiştirmek yetiyor.
engelli indirimleri varmış ama binada turkcell altyapısı olmadığı için mecbur türknet veya diğer firmalarla devam edeceğiz , türknet keşke hızları güncellese fiberde 100 mbit veriyor ama aynı altyapıya turk telekomda 1000 mbit destekliyor sanırım en azından 300-500 mbit yapabilir verdiğin paraya aldığın hız komedi bence , gigafiber turkcell vs... gibi alternatiflerin her yere yayılır umarım

engelli indirimleri varmış ama binada turkcell altyapısı olmadığı için mecbur türknet veya diğer firmalarla devam edeceğiz , türknet keşke hızları güncellese fiberde 100 mbit veriyor ama aynı altyapıya turk telekomda 1000 mbit destekliyor sanırım en azından 300-500 mbit yapabilir verdiğin paraya aldığın hız komedi bence , gigafiber turkcell vs... gibi alternatiflerin her yere yayılır umarım
TurkNet zaten 1000 mbps veriyor artık ftth vae’de

Zamanında türknet 100mb aldım 1 2 sene kullandım bu süreçte ama nasıl mail yağmuru yaptıysam forumlarında vb. Fiber getirdiler 1000e 1000 100de iyiydi yıllarca 8 kullanınca ama 1000 Baska bir boyutta allem ettim kallem ettim adamlar o kadar altyapı getirdiler tüm binayı türknete geçirdim diğer işlerden uzak durun oyuncuydanız türknet değilseniz uygun olanı

Cs Viyana’ya Tracert at gönder videosunu
şuanda en kötü gördüğüm değerim 60 nöbetten geç çıktığımda genelde hastaneden gece saatlerinde 51-55 arası stabil oynuyorum 80 değerini vodafone dışında hiç bir ISS de görmedim cs tarafında

Forumlarda da çalışanları çok var. Alakasız övgü mesajları onlardan geliyor bazen, ne kadar müşteri artarsa o kadar prim aldıklarından olumsuzlukları iyileştirmek adına forumlarda takılıyorlar.

Son dönemlerde bayağı yatırım yaptılar, ama marka adlarından dolayı ve malum geçişin eziyetlerinden, yaptıkları yatırım karşılığını alamıyorlar. En yakın rezaletleri BF6 1 ay civarı Sansüronline kullananlar oynayamadı.

TT VDSL altyapıdan Netspeed, Türk NET vb. kullanmak, şu eziyeti çekmekten daha iyi. Ben 70 Mbps ile, Ankara'da CS2 ve BF6 sabit 50 ping alıyorum. Pingin modem ve ayarla da ilgisi var. Keenetic Hopper DSL, cihaza 4 telefon, 1 TV Box ve uydu alıcı bağlı. Uydu alıcı ve TV box çok kullanılmasa da Wifi 6 modem olduğundan telefonlar çok etki etmiyor.

Sansür online bizim binaya da geldi, binada 3-5 kişi hariç kimse geçmedi. Yayın mı yapıyorsunuz istisnasız sorun oluşturuyor. Bunları yıllardır büyük yayıncılar bile konuştu ve çoğu saldı bu firmayı. Firma bayilerini, telefon numarasından paketi al tacizcilerini ve bazı leş vakıflara paravan para aktarma yapacağına, bu sorunları çözse daha çok müşteri kazanır. Telefonda keza insanların deneyerek kanıtladığı internetin hızlı bitme sorunu en çok bu firmada yaşanıyor. Görüp görebileceğiniz en leş firmadır.

İndirme hızı güzel ama işiniz yayıncılık değilse veya sürekli dosyalar ile uğraşmıyorsanız, bir yerden sonra ihtiyaç kalmıyor. Çoğu binaya 100/50 internet sağlasalar bile insanlara yetiyor bu arada. Veya 200/50 gibi paketler. Oyunu hızlı indirmek gerçekten güzel bir şey olsa da, böyle yeni bir oyuncak alırsın ve 1 hafta sonra hevesiniz kaçar biraz öyle. Bunun için yaşayacağınız yasaklamalar, port sorunları, gecikmeler veya BF6 örneğindeki (bu arada şimdi aklıma geldi FC oyununda da oldu) erişim sorunları ile uğraşılmaz ki 3 büyük firma (Kablo NET, Turkcell ve Türk Telekom) yoğun saatlerde yavaşlaması da cabası.

Oyunu hızlı indirmenin yanında getirdiği çok zarar var. Ben sorun yaşamıyorum cümlesi, bu sorunların yaşanmadığını kanıtlamıyor. Maalesef Sansüronline düzelmeye de niyeti yok. Malum iktidar yandaşlarına ceza kesecek bir devlet de yok ortada. 5G falan da inanın ABD ve Avrupa ittirmesi ile geçmişlerdir, malum global iletişimin bazı standartlara uyması gerekiyor. Dünya ittirmese inanın çoğu şeyde çağ dışı kalırız.
Bu yorum fazla genel. Superonline kullanan herkes sorun yaşamıyor veya Türk Telekom VDSL altyapısı kullanan herkes iyi hizmet almıyor. Zamanında Türknet, Netspeed gibi firmalar üzerinden VDSL ve fiber kullandım şuan da yine Türk Telekom üzerinden fiber kullanıyorum hiçbiri Superonline ile bir dönem aldığım fiber hizmeti kadar stabil değil. Bu Superonline çok iyi demek değil yanlış anlaşılmasın sadece bölgeye göre iyi hizmet verdiği birçok yer de var. Bu konularda en mantıklısı yaşadığın binadakiler ne kullanıyor diye kısa bir araştırma yapmak.

Zamanında benzer yorumları görerek taşındığım bir binada Superonline olmasına rağmen ucuz olmasınınım da etkisiyle VDSL bağlattım ama 80Mbps destekliyor dedikleri altyapı 50Mbps ye sabitken bile tam stabil değildi. Sürekli kopma hız düşmesi yapıp çileden çıkarmıştı. Mesele zaten hızla çok alakalı değil ben Superonline kullanırken 25Mbps bile kullandım bir şey indirmedikçe ve 4K Netflix falan açmadıkça yetiyor o hızlar önemli olan stabilite.

Vodafone fiber kullanıyorum. Geçen sene 100 download 20 de upload vardı. Ve 2 taraflı yayın açıp 6k bitrate verebiliyordum. Sonra Bana bir teklif geldi. Tahattüt bittiği için. 200 download 100 upload. Ama nasıl sevindim. 20 de 6 veren 100 de 15 20k verir diye düşündüm. Tamam dedim geçtim. Ama şuan 4 verirken yayın kasıyor. Ping saçma zamanlarda saçma bir şekilde artıyor. Müşteri hizmetlerine durumu anlatıyorum. Upload 5 kat attı ama bitrate yarıya düştü. Ne olduğunu bilmiyorlar bence ama birşeyler sallayıp modemin ışıklarını söndürüp geri açıyorlar. Şimdi de dns ayarını kapattılar. Dns değiştremiyorum. Değiştirsemde işe yaramıyor. Türknet 1000 olanı mahalleme getirirse geçicem. İlk geçenlerden olursam büyüh ihtimalle 7 8 ay rahat ederim diye düşünüyorum.

Yanlışım yoksa TT üzerinden alıyorsan ₺100 fark mı neyle 1000 internet alabiliyordun. Onu bir araştır.

Yanlışım yoksa TT üzerinden alıyorsan ₺100 fark mı neyle 1000 internet alabiliyordun. Onu bir araştır.
dediğiniz gibi hız yükseltme varmış türknette hiç duymamıştım fiyat 200 TL yazmışlar diğer forumda yalnız bende telekom fiber altyapısı olmasına rağmen altyapınız uygun değildir diye hata verdi 200 TL fark vermezdim zatende 100 TL olsaydı geçilirdi , böyle yazdı bizde

Ekler

• 21606.webp
    21606.webp
    49.6 KB · Hit: 23
dediğiniz gibi hız yükseltme varmış türknette hiç duymamıştım fiyat 200 TL yazmışlar diğer forumda yalnız bende telekom fiber altyapısı olmasına rağmen altyapınız uygun değildir diye hata verdi 200 TL fark vermezdim zatende 100 TL olsaydı geçilirdi , böyle yazdı bizde
Arayıp sorun belki site kaynaklı bir hatadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri