Hocam asus rog chakram mouse almısdım. 2023 ortalarında o zamanda iyi fiyattı 4 bin tl küsür. mouse'un orta tusu kroniği mi var bilmem bozuldu degisim yada para iadesi raporu aldım. servisinden urunu aldıgım yere raporu ile once aradım sonra mail attım. bende detay şu idi. o zamanki almış oldugum kredi kartı blokeli idi bi durumdan kapanmıs kullanamıyordum. garanti bankasını kullanıyordum. ürünün parasını istemediğimi önce arayıp söyledim. sonra mail attım raporu şudur vb. sakın otomatik para iadesi yapmayın. kartımın kullanımı yok dedim çünkü bana dedikleri alınan karta iade yada benzer ürün benzer ürün yoksada muadil ürün veriyolarmı. ben tabii ki ürün istedim muadili yoksa alt segmentte olsa ürün istediğimi belirttiğim halde. karta otomatik yatırmıslar. bu yazdıklarımı siz dalga mı geçiyorsunuz baştan beri söylüyorum muadil ürün istediğimi olarak geçirdim. iade ettiğimiz tutarı geri verin size ürün verelim ozaman çevirdiler. kullanamadıgım tutarı nasıl iade edeyim diye belirttim zaten. bunun üzerine mahkemeye verin karara göre aksiyon alırız yazdılar . yani 100 dolar ortalama üründe yaptıkları sorun bu. benım basımdan gecen diyecegim tek sey birdaha alısveris yapmamak olur.Konuyu yaşadığınız, cihaz, firma ve süreç ile bilgi verebilirmisiniz. Çok dümdüz yazmışsınız. Ona göre insanlar bilgilensin.