Corsair Nautilius 240RS ARGB AIO Sıvı Soğutma 2.999TL Mediamarkt

Sadece marka büyüklükllerine bakarak kafandan tier'lar uyduruyorsun. Deepcool LT serisi arctic liquid ve lian li galahad gibi S tier seviyede ürünler. LT520 ile bu soğurucu arasında segment farkı var orası doğru ama LT520 fersah fersah önde.

Kullanıcı tarafından oluşturulmuş olmasına bakma, bunlar hepsi test edilerek ve ya test videoları analiz edilerek oluşturulan tier listler.
Güzel dostum sıvı soğutmada para dayanıklılığa verilir. Üç aşşağı 5 yukarı giriş segment harici aynı soğutuyorlar. Sen bana diyorsunki şimdi o zaman deepcool daha uzun ömürlü, bende diyorumki sana corsair 5 yıl garanti verirken globalde, deepcool neden 2 yıl veriyor ? 2 soğutmayıda canlı görsen dersin cidden bu ikisi arasındaki fark 500TL'mi diye :D

N11'deki nasıl nautilusa göre? Arada çok fark var mıdır?

Güzel dostum sıvı soğutmada para dayanıklılığa verilir. Üç aşşağı 5 yukarı giriş segment harici aynı soğutuyorlar. Sen bana diyorsunki şimdi o zaman deepcool daha uzun ömürlü, bende diyorumki sana corsair 5 yıl garanti verirken globalde, deepcool neden 2 yıl veriyor ? 2 soğutmayıda canlı görsen dersin cidden bu ikisi arasındaki fark 500TL'mi diye :D
5 yıl garanti verdiği falan yok 😭

Önerdiğin ürün hakkında zaten hiçbir bilgin yok bari satildigi siteye girip garanti süresine bak konuşmadan önce. Marka en yüksek modeli ile giriş seviye modeline nasıl aynı garantiyi sağlasın sen iyi misin?

5 yıl garanti verdiği falan yok 😭

Önerdiğin ürün hakkında zaten hiçbir bilgin yok bari satildigi siteye girip garanti süresine bak konuşmadan önce. Marka en yüksek modeli ile giriş seviye modeline nasıl aynı garantiyi sağlasın sen iyi misin?
Ne cahil insansın valla ne okuduğunu anlıyorsun, ne yazdığını biliyorsun. Global kelimesinin anlamı = Yurtdışı "globalde garanti" = yurtdışında garanti. Yurtdışında = 5 yıl garantisi var. Türkiye = 2 yıl garanti "ithalatçı"
Deepcool global = 2 yıl. TR = 2 yıl. Örnek = Ocypus L36 Pro = global = 5 yıl TR = 2 yıl. Bazı ürünlerde satıcılar çakallık yapıp 2 yıl verir. Corsair o ürüne 5 yıl garanti veriyor = 5 yıl sorunsuz kullanım testi. Deepcool = 2 yıl veriyor oda 2 yıl sorunsuz kullanım testi.
Kazanamayacağın bomboş bir tartışmadasın, senin ismini duyduğun kadar benim taktığım var.
Bi cacıktan anladığın yok akıl veriyorsun bide şu forumdaki en cahil adamı alsam iki soğutucuyu anlatsam 2. Dakikada derki 500tl verip corsair almak varken neden deepcool alırlarki der gelmişsin boş boş konuşuyorsun. Kağıt üstü verisinde çin arabaları tüm dünyayı tokatlıyor, icraate gelince ne kadar şikayet var bilmiyorsun iç kalitesini bilmiyorsun boş boş yukarıdan konuşuyorsun, birşeyden anladığın yok. Bilenide dinlemiyorsun. Hiç o iki soğutucuyu eline aldınmı ? Deepcool RPM'i fazla diye bilgisizce atıp duruyorsun.

Son düzenleme:

360 olanı Arctic LF3 Pro dan bile iyi bi soğutucu 240lık fiyat bazında iyi olacağını sanıyorum ki öyledir muhtemelen

Geri